Hát, sok tényező van ebben: nagyszülők már nem élnek a szülőkkel, ezért a szülőknek sosincs idejük a gyerekre, mert munka után a háztartást kell csinálni, meg ugye a mellékállások, na és persze a média...
nekem az az elvem, hogy a gyerekem apja is az utcán nőtt fel, az én gyerekem is ott fog, és nem veszek neki bukósisakot a biciklijéhez, mert nekem sem volt, és teker ő elengedett kormánnyal is és még sose esett el...persze én falun lakom, itt könnyebb...de ha sose dobom a mélyvízbe, akkor sose fogja megtanulni, és akkor pont elérem azt, amit nem akarnék, miszerint nem állja meg a helyét ebben a felgyorsult világban...a szülő feladata az érzelmi támasz, a biztos pont a háttérben
dehogy mi rontottuk el! a médiára előbb fognám, mint generációnkra.
és akkor természetesen itt jön az: otthon lenni. sokat otthon lenni a gyerekkel. hogy a gyerek tudja, számithat rád. te is tudod picit jobban felügyelni számitógépes ténykedéseit.
én beszélek! állandóan dolgozom...
én beszélek! állandóan dolgozom...
ezek a mai 14 évesek kis túlzással a mi gyerekeink is lehetnének, vagyis a mi generációnk gyerekei, tehát ezt mi rontottuk el
velünk ez nem így volt? a mi szüleinknek már a mi világunk is felgyorsult volt, vagy nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 14:09
Törölt felhasználó (21812)
De szerintem lelkileg nem fejlődnek olyan gyorsan, mint ahogy a testük és a gondolataik...
persze, hogy a lelkük nincs még azon a szinten! de mivel 'nőnek' érzik magukat, ezért sokkal könnyebben mennek bele bizonyos dolgokba.
a cikkhez annyit tennék hozzá, hogy vagy úgy engedem a gyereket a géphez, hogy felhívom a figyelmét dolgokra, vagy nem engedem a géphez
mi a cime a honlapnak?
De szerintem lelkileg nem fejlődnek olyan gyorsan, mint ahogy a testük és a gondolataik...
Fú, még egy durvulás: tegnap egy ismerősöm felhívta a figyelmemet egy honlapra, ahová fényképeket/képeslapokat küldenek az emberek név nélkül és ahol megírják azokat a titkaikat, amiket soha senkinek nem mondanának el.
Pl. találtam ilyeneket:
Tudtam, hogy homokos vagy, mielőtt hozzád mentem feleségül.
Bulimiás voltam 20 évig. Bárcsak még mindig az lennék. Olyan volt, mint egy barát.
Pl. találtam ilyeneket:
Tudtam, hogy homokos vagy, mielőtt hozzád mentem feleségül.
Bulimiás voltam 20 évig. Bárcsak még mindig az lennék. Olyan volt, mint egy barát.
de rohadtul ám!
egyáltalán nem rossz a lelkiismeretem, mégis simán össze-összerezzenek fényes nappal, ha halkan közelitenek meg. :)
a cikk... igazából nem is tudom, mit irjak erre. ez a mai világ. és a 14 éves korosztály a mai világban sokkal jobban fejlett, sokkal erősebben divatot követő, mint mi voltunk. a mai 14-ek felérnek a mi 16-unkkal. sőt, a 12 évesek is.
egyáltalán nem rossz a lelkiismeretem, mégis simán össze-összerezzenek fényes nappal, ha halkan közelitenek meg. :)
a cikk... igazából nem is tudom, mit irjak erre. ez a mai világ. és a 14 éves korosztály a mai világban sokkal jobban fejlett, sokkal erősebben divatot követő, mint mi voltunk. a mai 14-ek felérnek a mi 16-unkkal. sőt, a 12 évesek is.
Veszély esetén a félelem, szorongás az idegrendszer természetes, sőt életmentő reakciója. Eredetileg arra szolgált, hogy képesek legyünk vészhelyzetekben nagyobb teljesítményt nyújtani. A vészcsengő az agytörzsben szólal meg elsőként, majd beindul a láncreakció. Az eredmény: gyorsuló szívverés, táguló erek és fokozott ingerlékenység az izmokban, táguló szembogár, gyorsuló légzés, hirtelen megnőtt oxigénhiány, fokozott anyagcsere, fokozódó izzadás. Az agyban minden más tevékenység gátlódik, csupán egyetlen fenyegető érzés marad.
Én is császáros voltam. Keress más magyarázatot!
Megvan: beszari vaaaaaagy!
Megvan: beszari vaaaaaagy!
a gyerekszülés félelemlevedléssel jár? akkor én miért félek még mindig?
ja, hát persze! császáros voltam.
ja, hát persze! császáros voltam.
asszem igazán én is a gyerek születése után vedlettem le a félelmeket, mert nem mutathatom előtte, hogy félek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:56
Törölt felhasználó (21812)
Én a gyerek születése óta kevésbé félek éjjel, mert úgy érzem, hogy a kisangyal elüldözi a gonosz szellemeket.
Érdekes cikket olvasok a chat.hu-ról. Mondjuk ezeket eddig is tudtam, és most már teljesen biztos vagyok benne, hogy jelszavas lesz a gépem, amikor a lányom már tudja egyedül kezelni.
Cikk - katt ide
"Bár a névből elég világos, hogy egy 14 éves kislányról van szó, 40 perc alatt kábé ötvenen próbáltak megdugni a 15-40 éves korosztályból."
Cikk - katt ide
"Bár a névből elég világos, hogy egy 14 éves kislányról van szó, 40 perc alatt kábé ötvenen próbáltak megdugni a 15-40 éves korosztályból."
A divathorror azért jó, mert utána megcsinálhatják a tinivígjáték változatát
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 13:48
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem az nagyon kiraly,habar en alapbol a psychothriller hive vagyok,vagány meg a feltamadas is,kedvencem a hannibal trilogia!sztem igazan felös a pentek 13 Jason-nel!a sikoly meg a hasonlo divat-horrorok eleg gyengek!
Én a gyerek születése óta kevésbé félek éjjel, mert úgy érzem, hogy a kisangyal elüldözi a gonosz szellemeket.
ugyanigy tettem én is. úgy gondoltam, ha nyakig vagyok betakarózva, semmi sem rémisztgethet.
ha megnézek egy olyan félős filmet, még mindig félek - egyébként -, minden villanyt feloltok, csak aztán megyek ki a vécére.
ha megnézek egy olyan félős filmet, még mindig félek - egyébként -, minden villanyt feloltok, csak aztán megyek ki a vécére.

Gennyzsakszem

sexysteveboy