Nincs sírós hangulatom,inkább csak rezignált vagyok;de azért dölhetek a kebledre?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
mi ez a bánatosság? gyere dőlj a keblemre és ríjjál:)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:53
Szia harlot!Sajnos nem...
De kedves töled,hogy feltételeztél rólam ennyi tehetséget.Cupp!
De kedves töled,hogy feltételeztél rólam ennyi tehetséget.Cupp!
De kedves töled,hogy feltételeztél rólam ennyi tehetséget.Cupp! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szia Para!
Ezt a képet te csináltad?
Ezt a képet te csináltad?
Szia Para!
Ezt a képet te csináltad? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a képet te csináltad? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
jaaaaaaaaaaah, azt hittem lenyelted az utolsó falatot is:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:38
Még nem tudom. De eltettem azt a kosztümöt, amire jutott az anyagból. Aztán majd meglátjuk a DNS-teszt eredményét...
illusztráld, lécccci
Én kis husos seggem:-)))))))))))))
Még nem tudom. De eltettem azt a kosztümöt, amire jutott az anyagból. Aztán majd meglátjuk a DNS-teszt eredményét...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
és akkor mi van benne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:35
Megkaptam az unokáját is egy körre.

De csalás az egész. Abban a csomagban, amit a végén kapsz, nincs csoki.

Megkaptam az unokáját is egy körre.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
fúúúúúúbazz
és mit kaptál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 18:24
és mit kaptál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogy ültem...
Dehogy ültem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 17:55
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
és te? beleültél a mikulás ölébe?
az én nagy fiam meg adventi koszorút készített, mire hazaértünk...négy lepukkadt gyertyát tett egy átlátszó (charlotte!!!)műanyag tálkába, és celluxszal egy yucca levelet ragasztott rá körben, van egy félhalott yuccám, lekonyult mindene, de még zöldek a levelei...na abból szedett le egyet:):):):):)
basszus olyan megható:)ezek szerint jól nevelem
az én nagy fiam meg adventi koszorút készített, mire hazaértünk...négy lepukkadt gyertyát tett egy átlátszó (charlotte!!!)műanyag tálkába, és celluxszal egy yucca levelet ragasztott rá körben, van egy félhalott yuccám, lekonyult mindene, de még zöldek a levelei...na abból szedett le egyet:):):):):)
és te? beleültél a mikulás ölébe?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 03. vasárnap 17:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, mi meg hazaértünk az ünnepségről. Mikor bementünk a nagy terembe, akkora tömeg volt, hogy a kiscsaj rögtön sírni kezdett. Ráadásul mikrofonba mondták a gyerekek neveit és ki kellett menni a színpadhoz a csomagért. Naná, hogy nem mentünk. Inkább lementünk az alsó szintre és ott megvártuk míg véget ért a hacacáré és lejött a többi egyek is játszani. Végül még a télapót is láttuk, mert ő is lejött és a lányom naaaaaaagy kerek szemekkel bámulta, de nem sírt.
Két szelet kuglóf behabzsolása után pedig sikítozva, röhögcsélve rohangált a terem közepén.
:-)
Két szelet kuglóf behabzsolása után pedig sikítozva, röhögcsélve rohangált a terem közepén.
...a többi GYEREK jött le játszani, nem egyek...
2006. 12. 03. vasárnap 17:51
Na, mi meg hazaértünk az ünnepségről. Mikor bementünk a nagy terembe, akkora tömeg volt, hogy a kiscsaj rögtön sírni kezdett. Ráadásul mikrofonba mondták a gyerekek neveit és ki kellett menni a színpadhoz a csomagért. Naná, hogy nem mentünk. Inkább lementünk az alsó szintre és ott megvártuk míg véget ért a hacacáré és lejött a többi egyek is játszani. Végül még a télapót is láttuk, mert ő is lejött és a lányom naaaaaaagy kerek szemekkel bámulta, de nem sírt.
na, szép!
fiam haverja most hozta át a fűrész hármat. benyomták. most kezdődik.
ma este félni fogok
fiam haverja most hozta át a fűrész hármat. benyomták. most kezdődik.
ma este félni fogok
csak akkor, ha jól beizzitod a fűtést a kocsiban. megfagyok.
megyünk ikeába délután?
erre én most nem reagálok, ha nem haragszol
de, mégis:
de, mégis:

Gennyzsakszem