MIvel már mindenféle jó reggeltes hozzászólásom létezik ebben a témában:) Ezért kapj@ be @ qrva szerver. És akkor most kellemes, szép napot kívánok minden egyes szóbalakónak :)
Tömören kifejezve:baszós!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt!
Ki akar szexelni (dugni, kefélni, kuffantani, baszni, szeretkezni, töcskölni?)
Ki akar szexelni (dugni, kefélni, kuffantani, baszni, szeretkezni, töcskölni?)
tisztelt cég!
az én érdeklődési köröm most a gennyzsákszemnappalira koncentrálódik, csak és kizárólag szexuális vonatkozású gondolataim vannak. tehát a munkabeosztásnál kérem figyelembe venni, hogy a férfi alsónemű osztály és a férfi szabóság közötti próbafülkék mellett tudom a munkámat tökéletesen elvégezni (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 08:31
Mai kifejtős kérdés
Ha ma kéne egy önéletrajzot csinálnotok, akkor mit írnátok az ÉRDEKLŐDÉSI KÖR pontba?
Szóval mi az, amiről szívesen olvastok, amivel szívesen foglalkozotok, amiről szerettek beszélgetni, aminek utánajártok?
az én érdeklődési köröm most a gennyzsákszemnappalira koncentrálódik, csak és kizárólag szexuális vonatkozású gondolataim vannak. tehát a munkabeosztásnál kérem figyelembe venni, hogy a férfi alsónemű osztály és a férfi szabóság közötti próbafülkék mellett tudom a munkámat tökéletesen elvégezni (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Mai kifejtős kérdés
Ha ma kéne egy önéletrajzot csinálnotok, akkor mit írnátok az ÉRDEKLŐDÉSI KÖR pontba?
Szóval mi az, amiről szívesen olvastok, amivel szívesen foglalkozotok, amiről szerettek beszélgetni, aminek utánajártok?
Mai kifejtős kérdés
és a te kedved? az jobban érdekelne:):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 08:27
a légnyomás 1009 hPa
relativ páratartalom 70%
a levegö hömérséklete 9,5°
az égbolt változóan felhös
relativ páratartalom 70%
a légnyomás 1009 hPa
relativ páratartalom 70%
relativ páratartalom 70%
Jó reggelt!
Brrrrrrrrr hideg van...
Brrrrrrrrr hideg van...
joreggelt!
Zappa munkássága során mindvégig perfekcionistának bizonyult, aki a zenészektől és a zenei rögzítéstechnikáktól egyaránt a legmagasabb minőséget követelte meg. Az újrakiadott CD-ken megmutatkozik az eredeti mesterszalagok kiemelkedő minősége és Zappa idealizmusa. Ma már az is világosan látszik, hogy korunk nagy gitárjátékosainak egyike volt. Noha életműve egy nagy részét lehet komolytalannak nevezni, az utókor bizonyosan felismeri benne a sokoldalú, komoly zeneszerzőt, a zene mesterét. Ez a zenei lángész soha nem szűnt meg újabb és újabb meglepetéseket okozni, zenészként és zeneszerzőként egyaránt: gigantikus művet hozott létre, ami talán legközelebbi rokona a rock területén Duke Ellington örökségének.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 07:39
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
jó reggelt:)
találtam horzi őséről egy ismertetőt:)
1849 December 4. (157 éve történt)
Megszületett Crazy Horse ("Szilaj Ló") amerikai indián törzsfőnök, aki a csejen és sziú indián törzsekkel, "Ülő Biká"-val és "Két Hold"-dal együtt a Little Big Horn folyó melletti ütközetben, 1876.06.25-én legyőzte az amerikai hadsereg egyik lovassági alakulatát.
és még ez történt ezen a napon:
1993 December 4. (13 éve történt)
Los Angelesben, 52 éves korában meghalt Frank Zappa zenész.
Megszületett Crazy Horse ("Szilaj Ló") amerikai indián törzsfőnök, aki a csejen és sziú indián törzsekkel, "Ülő Biká"-val és "Két Hold"-dal együtt a Little Big Horn folyó melletti ütközetben, 1876.06.25-én legyőzte az amerikai hadsereg egyik lovassági alakulatát.
jó reggelt:)
Én most öblítettem egy kis házi körtével, jobban is érzem magam,mehetek alukálni...
ez nagyon jóóóó (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Pááálinkááát... kiszáradok, mint a Radics Béla...
"Megkérdeztem egyszer egy kínait, hogy mi nyűgözte le a legjobban utazása során. Erre azt válaszolta, hogy Európában főként a fáradtság, bánat és gond kifejezését látta minden arcon, s hogy mi járatosak vagyunk valamennyi művészetben, kivéve a legegyszerűbbet: hogyan kell boldognak lenni.
A szokások és intézmények mindenütt a hithez alkalmazkodnak - mondotta - csak a keresztény népeknél nem. Miképpen lehetséges, hogy az a vallás, amelyik azt mondja az embernek: >Ugyan miért nyugtalankodtok?Ť, amelyik arra tanítja őket, hogy ne legyen semmijük a földön, hogy kölcsönösen segítsék és szeressék egymást, tartsák oda a jobb arcukat annak, aki megüti a balt - a népeket a legnyugtalanabbakká, a leggazdagabbakká, a legalattomosabbakká, a leginkább felkavartakká teszi, olyan népekké, amelyek folytonosan arra törekszenek, hogy elterjedtebbek és nagyobbak legyenek, végül olyan népekké, amelyeknek becsülete a legkényesebb, és amelyek többnyire nem hajlandók megbocsájtani és békét kötni - azt képtelen megérteni."
A szokások és intézmények mindenütt a hithez alkalmazkodnak - mondotta - csak a keresztény népeknél nem. Miképpen lehetséges, hogy az a vallás, amelyik azt mondja az embernek: >Ugyan miért nyugtalankodtok?Ť, amelyik arra tanítja őket, hogy ne legyen semmijük a földön, hogy kölcsönösen segítsék és szeressék egymást, tartsák oda a jobb arcukat annak, aki megüti a balt - a népeket a legnyugtalanabbakká, a leggazdagabbakká, a legalattomosabbakká, a leginkább felkavartakká teszi, olyan népekké, amelyek folytonosan arra törekszenek, hogy elterjedtebbek és nagyobbak legyenek, végül olyan népekké, amelyeknek becsülete a legkényesebb, és amelyek többnyire nem hajlandók megbocsájtani és békét kötni - azt képtelen megérteni."
Jóéjt!
http://www.szinhaz.hu/premier/maj/kejsovar.s html
egy kis olvasnivaló elalvás elött
egy kis olvasnivaló elalvás elött

Szép álmokat!
Na jóéjt, én is ellovagolok

Gennyzsakszem

Catalin666
Zaneta