váááóóóóó!
kívánatos vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 08:29
kívánatos vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Surdinak itt hagyok egy képet, hogy ne hiányozzak neki annyira délelőtt:

Most mennem kell. Szép napot!

Most mennem kell. Szép napot!
melyik felük volt meztelen a ffiaknak?
lehet a másik felüknek jobban ürültél volna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 06:36
lehet a másik felüknek jobban ürültél volna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg!
tegnap este színházban voltunk a fiammal, megnéztük a dzsungel könyvét. nagyon jóóóóóó volt. az állatot játszó szereplőkön kívül volt az embercsapat, ahova maugli bekerül, és közülük a férfiak félmeztelenül
rohangásztak, meg táncoltak....háááát...ritkán látni ilyet...nem kigyúrt vállú kockahasú szépfiúk voltak, hanem hús-vér férfiak, némelyik egészen kicsi kis pocakkal...jó, persze izmosak voltak, meg kicsit szőrös mellkasúak...igencsak szép látvány volt
maga a darab remek volt, a zenéje tökéletes, végig borzongtam a gyönyörtől:):):):)de ismertem a zenéjét, megvan cd-n.....
erről jut eszembe: melyik a jobb, ha ismered a darab zenéjét és úgy nézed meg, vagy ha nem hallottad sosem, és úgy nézed meg..illetve: melyik a jobb, ha olvastad a könyvet és úgy nézed meg a belőle készült filmet, vagy a film után olvasod el a könyvet???????
tegnap este színházban voltunk a fiammal, megnéztük a dzsungel könyvét. nagyon jóóóóóó volt. az állatot játszó szereplőkön kívül volt az embercsapat, ahova maugli bekerül, és közülük a férfiak félmeztelenül
rohangásztak, meg táncoltak....háááát...ritkán látni ilyet...nem kigyúrt vállú kockahasú szépfiúk voltak, hanem hús-vér férfiak, némelyik egészen kicsi kis pocakkal...jó, persze izmosak voltak, meg kicsit szőrös mellkasúak...igencsak szép látvány volt
maga a darab remek volt, a zenéje tökéletes, végig borzongtam a gyönyörtől:):):):)de ismertem a zenéjét, megvan cd-n.....
erről jut eszembe: melyik a jobb, ha ismered a darab zenéjét és úgy nézed meg, vagy ha nem hallottad sosem, és úgy nézed meg..illetve: melyik a jobb, ha olvastad a könyvet és úgy nézed meg a belőle készült filmet, vagy a film után olvasod el a könyvet???????
nem mindegy melyik éne lassít!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 21:28
Csak akkor, ha lassítasz...
URH? ÚgyRöHögtem!
egy jó párat az én gyűjteményemből!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 20:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Omega számokat honnan lehet letölteni?
mondaná CPT: "ennek sincs semmi értelme!"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 14:03
erről most ez jutott eszembe:
lentről fent a jobb - csúszómászó
fentről bal a lent - csúszómászó
lentről jobb a bal - csúszómászó
fentről lent a jobb -- csúszómászó
emil rulez!
lentről fent a jobb - csúszómászó
fentről bal a lent - csúszómászó
lentről jobb a bal - csúszómászó
fentről lent a jobb -- csúszómászó
emil rulez!
aprópopó!
-mit csinál az egér magömlés előtt???
-kirágja a zsákot!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 13:56
-mit csinál az egér magömlés előtt???
-kirágja a zsákot!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de most majdnem komolyan:) Ez a Kelt mint fent, akár lent mint fent is lehetne. Vagy ha tovább megyek, akár kent, mint fent:) Vagy akár lassan kint mint bent is.
Szóval szerintem nem értelmezhető. Bár kétség kívül jobban rímel pl a korai magömlés fokozásánál. De ha már itt tartunk kb ennek sincs semmi értelme :)
Szóval szerintem nem értelmezhető. Bár kétség kívül jobban rímel pl a korai magömlés fokozásánál. De ha már itt tartunk kb ennek sincs semmi értelme :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
meg azért is, mert surda fenéken billent, ha charlotte-nak nyalsz
Drágám az én nyalókámmal is foglalkozhatnál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 13:23
Prune-nek igaza van, tényleg vártalak képpel, csak a másik két ribi is odatolta az övét.
De hogy orvosoljam ezt az áldatlan helyzetet, íme egy kép, amelyiken csak egyedül vagyok. Na jó, nem egyedül, hanem a nyalókámmal.
De hogy orvosoljam ezt az áldatlan helyzetet, íme egy kép, amelyiken csak egyedül vagyok. Na jó, nem egyedül, hanem a nyalókámmal.
az értelmi szerző nem én voltam, csak charlotte két topicba is beszúrta, ezért gondoltam megviccelem és berakom ide...tehát charlotte szokott ilyen ajándékokat venni...de mint az látható megelőzött ez a lotyó
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 05. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 09:01
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 05. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze persze, mindenki a saját meg unoika képével kapta az ajándékot :):):)
Nem hiszek neked. Mindenki biztos Szilvás ajándékot kapott: Szilva az egérpadon, Szilva a hűtőn:)
Férjed nem kapott még ilyet soha ? :)
Nem hiszek neked. Mindenki biztos Szilvás ajándékot kapott: Szilva az egérpadon, Szilva a hűtőn:)
Férjed nem kapott még ilyet soha ? :)
Nemtudom láttátok e a legjobb ajándékot:)
A neve Üvegpóló. Hogy mi a jó benne? Hát egyrészt aki viseli, az megerősödik ha hordja, mert ugye az üveg viszonylag nehéz.
A másik ami még jobb, hogy ha az ember olyannak adja akit nagyon utál, ha már unja, nem kell leszúrni, vagy lelőni. Mert egyszerűen fellöki az embert, az üveg súlya úgyis elhúzza, és jó eséllyel összekaszabolják a szilánkok majd pedig kileheli a lelkét :):):)
A neve Üvegpóló. Hogy mi a jó benne? Hát egyrészt aki viseli, az megerősödik ha hordja, mert ugye az üveg viszonylag nehéz.
A másik ami még jobb, hogy ha az ember olyannak adja akit nagyon utál, ha már unja, nem kell leszúrni, vagy lelőni. Mert egyszerűen fellöki az embert, az üveg súlya úgyis elhúzza, és jó eséllyel összekaszabolják a szilánkok majd pedig kileheli a lelkét :):):)
Én egy Szilvacicis egérpadot kérek!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 08:56
vazz! már ctrl c-n volt, mire idejöttem már beírtad, de most már ctrl v
Én sokszor ezen a honlapon rendelek saját fotóval készített ajándéktárgyakat.Tesóm kapott már hűtőmágnest, amelyiken az ő fényképe volt, apám egérpadot az unokája fényképével, anyósék naptárat, stb.
Fotomax ajándéktárgyak
Én sokszor ezen a honlapon rendelek saját fotóval készített ajándéktárgyakat.Tesóm kapott már hűtőmágnest, amelyiken az ő fényképe volt, apám egérpadot az unokája fényképével, anyósék naptárat, stb.
Fotomax ajándéktárgyak
Persze persze, mindenki a saját meg unoika képével kapta az ajándékot :):):)
Férjed nem kapott még ilyet soha ? :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjed nem kapott még ilyet soha ? :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotomax ajándéktárgyak
Fotomax ajándéktárgyak
Na, most tényleg megyek. Vendégségbe. Ahogy szoktam :-)
Pááááááá
Pááááááá
Ja peeeeeersze
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valaki rendel, a minimális képfelbontást vegye figyelembe, mert én egyszer már csináltattam olyan naptárat, ahol a pixeleket nagyon lehetett látni és tök ronda volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
miután láttam, hogy megelőztél, már nem vesződtem vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 08:57
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ja, de az url-t újra be kell szúrni, különben kattingathat a jónép
Másnapos jóreggelt!
Most sikerült beérnem...nejem nem tudodd felébreszteni, olyan mák voltam reggel....aúúúú....
Most sikerült beérnem...nejem nem tudodd felébreszteni, olyan mák voltam reggel....aúúúú....
Na ja, de az url-t újra be kell szúrni, különben kattingathat a jónép
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotomax ajándéktárgyak
Fotomax ajándéktárgyak
Fotomax ajándéktárgyak
Fotomax ajándéktárgyak

Gennyzsakszem

cityvillage