Most, így, ahogy mondod, kissé elbizonytalanodtam: lehetséges volna, hogy én voltam...????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 14:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ezt nem vártam tőled. Letagadni, amit együtt átéltünk.
ne légy már ilyen bizonytalan, teeee...hát hiszen mindhárman ott voltunk...azok a képeid megvannak???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 14:55
Törölt felhasználó (7767)
Most, így, ahogy mondod, kissé elbizonytalanodtam: lehetséges volna, hogy én voltam...????
Hijnye, én találtam képet azokból az időkből:
[IMG]http://img518.imageshack.us/img518/971/eroticaditavonteeseanitcs7.jpg[/I MG]
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 14:57
[IMG]http://img518.imageshack.us/img518/971/eroticaditavonteeseanitcs7.jpg[/I MG]
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ne légy már ilyen bizonytalan, teeee...hát hiszen mindhárman ott voltunk...azok a képeid megvannak???
Elcsesztem.
Na még egyszer:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 15:00
Na még egyszer:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hijnye, én találtam képet azokból az időkből:
azé igazán szólhattál volna! vagy megbeszéljük, h én engedem-e!
jó hogy a fotóim be nem rakod ide!
aszem egy jó darabig nem jövök hozzátok, ha az így viselkedik velem, akivel a legjobb viszonyba vagyok!
jó, hogy a fotóim nem teszed be, Te lotyó!
aki akar az mélbe utólér!
Sziasztok! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 14:30
aszem egy jó darabig nem jövök hozzátok, ha az így viselkedik velem, akivel a legjobb viszonyba vagyok!
Sziasztok! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mivel itt a nappaliban jó barátaim vannak, úgy érzem, joguk van tudni, mi folyik a hátuk mögött. Igen, elismerem, csetszexeltem Surdival az imént. És úgy gondolom, hogy az a tisztességes, ha a teljes szöveget vágatlanul, az első betűtől az utolsóig bemásolom ide.
Charlotte üzenete:
szia
Surdapapa üzenete:
szia
Charlotte üzenete:
aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
Surdapapa üzenete:
hhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm
Charlotte üzenete:
ooooooooooooooooooo
Surdapapa üzenete:
hhhhhhuuuuuuuuuuuuhh
Charlotte üzenete:
mmmmmmmmmm
Surdapapa üzenete:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Charlotte üzenete:
ooooiiiigeeeeeen
Surdapapa üzenete:
eeeezaaazzzzz
Charlotte üzenete:
hhhhhhhhhhhhhhh
Surdapapa üzenete:
wwwwáááááááóóóóóóóóóóóóóó
Charlotte üzenete:
aaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
Surdapapa üzenete:
oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Charlotte üzenete:
aaa aaaaaa aaaaaaaaaaaa
Surdapapa üzenete:
ááááááááááááááá
Charlotte üzenete:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Surdapapa üzenete:
uuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
Charlotte üzenete:
hhúúúúúúúúúúúúúúúúú
Surdapapa üzenete:
szia
Charlotte üzenete:
szia
Charlotte üzenete:
szia
Surdapapa üzenete:
szia
Charlotte üzenete:
aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
Surdapapa üzenete:
hhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm
Charlotte üzenete:
ooooooooooooooooooo
Surdapapa üzenete:
hhhhhhuuuuuuuuuuuuhh
Charlotte üzenete:
mmmmmmmmmm
Surdapapa üzenete:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Charlotte üzenete:
ooooiiiigeeeeeen
Surdapapa üzenete:
eeeezaaazzzzz
Charlotte üzenete:
hhhhhhhhhhhhhhh
Surdapapa üzenete:
wwwwáááááááóóóóóóóóóóóóóó
Charlotte üzenete:
aaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
Surdapapa üzenete:
oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Charlotte üzenete:
aaa aaaaaa aaaaaaaaaaaa
Surdapapa üzenete:
ááááááááááááááá
Charlotte üzenete:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Surdapapa üzenete:
uuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
Charlotte üzenete:
hhúúúúúúúúúúúúúúúúú
Surdapapa üzenete:
szia
Charlotte üzenete:
szia
és a levél, amit ma küldtél? hogy csak engem szeretsz...és soha senkivel nem volt még ilyen jó a chatszex...és hogy imádod a forró pinámat....én nem akartam elmondani, de nagyon megbántottál a lotyó ügy miatt (zokog)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 15:08
Sziasztok!
Sziasztok!
Szóval mégis csetszexelsz, te cééééééda!
Méghozzá az én Surdimmal??!!!
Surdi! Ne kerülj a szemem eléééééé! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 15:16
Méghozzá az én Surdimmal??!!!
Surdi! Ne kerülj a szemem eléééééé! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
és a levél, amit ma küldtél? hogy csak engem szeretsz...és soha senkivel nem volt még ilyen jó a chatszex...és hogy imádod a forró pinámat....én nem akartam elmondani, de nagyon megbántottál a lotyó ügy miatt (zokog)
én is
rosszkor jöttem haza? még folyik?
Miiiiii?????? Hogy Te ilyen lotyóknak csapod a szelet, s még csak nem is pillogtatsz, ha réjám nézesz????Hát az igéreteid? Epekedésed?? Térden-hozzám-állásod???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 06. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 15:08
Sziasztok!
Sziasztok!
te rumi! sokmindennek éreztem már magam életemben, rénszarvasnak még nem sikerült :) jó sokat iddogálhattunk, ha nem emlékszem a részletekre :)
(bárcsak jött volna a télapó!)
(bárcsak jött volna a télapó!)
Órák óta nem volt itt senki?
Karácsonyi készülődés ezerrel...
Karácsonyi készülődés ezerrel...
Asszem ma már nem leszek,a lányom jött hozzám,ugyhogy kellemes estét mindenkinek!
szia para. kellemes estét :)
Cupp-cupp Pillém,neked is hasonlót kívánok!
kulturális 5 perc:):):)
A parasztlányoktól a grófnéig: Wesselényi Miklós pajzán kalandjai
Szeretőivel való viszonyáról elsősorban Wesselényi saját naplójából tudunk, amit több, mint 20 éven át napi gyakorisággal vezetett. Ebben rendszeresen feljegyezte szeretőivel való találkozásait, méghozzá olyan formában, hogy a lány nevét egy-két betűs rövidítéssel írta fel, s utána az aktusok számának megfelelő strigulát húzott. A naplóban megjelenő forma alapján érzelemmentes, személytelen kapcsolatok képe bontakozik ki, ahol a báró a mindennapi rutin részeként kezelte ezeket a pásztorórákat. Volt, hogy egyszerre több, mint 10 lánnyal is kapcsolatban volt, és gyakran egy nap többel is találkozott.
A lányok készek voltak rá, sőt természetesnek vették, hogy testüket adják a földesúrnak, aki pénzzel, ajándékokkal viszonozta "szívességüket". Szeretőinek férjei tudhattak a viszonyról, hiszen egy viszonylag zárt közösségben ez nem maradhatott titokban, de valószínűleg nem változtathatták meg a rendszert, illetve nem szólhattak bele működésébe.
A báró hatalmas férfiassága mellett minden mást is megörökített: rendszeresen feljegyezte, hogy adott idő alatt mennyit lovagolt vagy úszott, milyen eredményt ért el pisztolyozás közben. A teljesítmény mérése jelenik meg a jobbágylányokkal folytatott viszonyában is: egyik szeretőjével eltöltött este után a négy strigula mögé bejegyzi, hogy mindezt másfél óra alatt teljesítette.
Pesten és Pozsonyban prostituáltakhoz, bordélyházakba járt, de ezek mellett egyszeri kalandjai is voltak. Szeretői közt az egyszerű boltoslánytól a grófnéig sokan megtalálhatók, de az árvízből kimentettek közt is van, aki "köszönetül mindenét adta".
A szeretőkkel való együttléteknek természetesen kellemetlen következményei is lehettek. Wesselényi folyamatosan rettegett a nemi betegségektől, s gyakran fedezte fel magán a kankó (gonorrhea) tüneteit, melyek idején - saját szavaival - több heti "böjtre" kényszerült. Az orvostörténeti irodalom szembaja legvalószínűbb okozójának is a szifiliszt tartja.
Egy másik következmény számtalan törvénytelen gyermeke volt. Újfalvy Sándor, erdélyi nemesi barátja 13 fattyúgyermekről tud, Wesselényi a végrendeletében csak négy gyermekére hagyott nagyobb összeget, de tudjuk, hogy voltak gyermekei, akik fiatalon meghaltak.
A parasztlányoktól a grófnéig: Wesselényi Miklós pajzán kalandjai
Szeretőivel való viszonyáról elsősorban Wesselényi saját naplójából tudunk, amit több, mint 20 éven át napi gyakorisággal vezetett. Ebben rendszeresen feljegyezte szeretőivel való találkozásait, méghozzá olyan formában, hogy a lány nevét egy-két betűs rövidítéssel írta fel, s utána az aktusok számának megfelelő strigulát húzott. A naplóban megjelenő forma alapján érzelemmentes, személytelen kapcsolatok képe bontakozik ki, ahol a báró a mindennapi rutin részeként kezelte ezeket a pásztorórákat. Volt, hogy egyszerre több, mint 10 lánnyal is kapcsolatban volt, és gyakran egy nap többel is találkozott.
A lányok készek voltak rá, sőt természetesnek vették, hogy testüket adják a földesúrnak, aki pénzzel, ajándékokkal viszonozta "szívességüket". Szeretőinek férjei tudhattak a viszonyról, hiszen egy viszonylag zárt közösségben ez nem maradhatott titokban, de valószínűleg nem változtathatták meg a rendszert, illetve nem szólhattak bele működésébe.
A báró hatalmas férfiassága mellett minden mást is megörökített: rendszeresen feljegyezte, hogy adott idő alatt mennyit lovagolt vagy úszott, milyen eredményt ért el pisztolyozás közben. A teljesítmény mérése jelenik meg a jobbágylányokkal folytatott viszonyában is: egyik szeretőjével eltöltött este után a négy strigula mögé bejegyzi, hogy mindezt másfél óra alatt teljesítette.
Pesten és Pozsonyban prostituáltakhoz, bordélyházakba járt, de ezek mellett egyszeri kalandjai is voltak. Szeretői közt az egyszerű boltoslánytól a grófnéig sokan megtalálhatók, de az árvízből kimentettek közt is van, aki "köszönetül mindenét adta".
A szeretőkkel való együttléteknek természetesen kellemetlen következményei is lehettek. Wesselényi folyamatosan rettegett a nemi betegségektől, s gyakran fedezte fel magán a kankó (gonorrhea) tüneteit, melyek idején - saját szavaival - több heti "böjtre" kényszerült. Az orvostörténeti irodalom szembaja legvalószínűbb okozójának is a szifiliszt tartja.
Egy másik következmény számtalan törvénytelen gyermeke volt. Újfalvy Sándor, erdélyi nemesi barátja 13 fattyúgyermekről tud, Wesselényi a végrendeletében csak négy gyermekére hagyott nagyobb összeget, de tudjuk, hogy voltak gyermekei, akik fiatalon meghaltak.
prune, a kulturális ötperceid tessék reggel beszurogatni. mindenki elaludt rajta :(
megyek én is. szia mindenki! jó éjt!
megyek én is. szia mindenki! jó éjt!
reggel meg még mindenki alszik:)
akkor sem olvassák el, sosem olvassák el, csak mindig az iváson jár az eszük
meg az íváson
meg az íváson
Na ja, de ez pont az ívásról szól. Csak elolvassa valaki rajtunk kívül is...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 22:23
reggel meg még mindenki alszik:)
meg az íváson
meg az íváson
Ti szoktatok újévi fogadalmat tenni?
Ha igen, betartjátok?
Ha igen, betartjátok?

Gennyzsakszem

Suzie Carina