majd még beszélünk!
mi az, h bemásolgatsz ide a chatről???!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 08:25
mi az, h bemásolgatsz ide a chatről???!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Surdinak itt hagyok egy képet:
(látod, kedves, így tengek-lengek, amikor nem vagy itt...)
javaslom az úri köszönést!
és ajánld magad! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 08:19
és ajánld magad! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
o Te szegeny
, ugy tudlak sajnalni...majd keritek Neked valami jo hapit
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
még egy ilyen és meglesz életem első újévi fogadalma! és ráadásul be is lehet tartani! akkor megfogadom, h nem fogom elolvasni az esszéid!
mifenének írtad eztet! fel vagyok háborodva, h ilyennel kell rabolnod a drága időm! :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 07:49
még egy ilyen és meglesz életem első újévi fogadalma! és ráadásul be is lehet tartani! akkor megfogadom, h nem fogom elolvasni az esszéid!
mifenének írtad eztet! fel vagyok háborodva, h ilyennel kell rabolnod a drága időm! :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg! volt már valaki itt (én sajnos még nem):
1761 December 7. (245 éve történt)
Strasbourgban megszületett Marie Tussaud (szül. Grossholtz) feltehetően svájci származású francia viaszöntő, az 1832-ben Londonban megnyílt "Madame Tussaud panoptikuma" megalapítója.
1780-ban Párizsba utazott, hogy a királyi családot és az udvari nemességet viaszból megformázza, majd a forradalom után a győztes vezetők és a kivégzettek fejéről készített viaszöntvényeket. 1802-ben költözött Londonba, és korának, valamint a múlt neves és hírhedt személyiségeinek készítette el életnagyságú viaszszobrait, amelyeket a világhírű viaszfiguramúzeumában, a "Madame Tussaud panoptikumá"-ban állított ki.
Strasbourgban megszületett Marie Tussaud (szül. Grossholtz) feltehetően svájci származású francia viaszöntő, az 1832-ben Londonban megnyílt "Madame Tussaud panoptikuma" megalapítója.
1780-ban Párizsba utazott, hogy a királyi családot és az udvari nemességet viaszból megformázza, majd a forradalom után a győztes vezetők és a kivégzettek fejéről készített viaszöntvényeket. 1802-ben költözött Londonba, és korának, valamint a múlt neves és hírhedt személyiségeinek készítette el életnagyságú viaszszobrait, amelyeket a világhírű viaszfiguramúzeumában, a "Madame Tussaud panoptikumá"-ban állított ki.
Kedves!
először a 14258at majd a 14263at.
nem fura? kronológiában olvasom!
max visszakeresem a re akciók mire vonatoztak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 22:47
először a 14258at majd a 14263at.
nem fura? kronológiában olvasom!
max visszakeresem a re akciók mire vonatoztak! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen végeznék felmérést, hogy melyiket olvassák el a spermahajderek, a 14258at vagy a 14263at
Szia mindenki!
remélem a hűség is az újévi fogadalmaid rése!
ha igen teszek róla, h ne tartsd be!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 23:42
remélem a hűség is az újévi fogadalmaid rése!
ha igen teszek róla, h ne tartsd be!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én újévi fogadalmam: soha többé nem teszek be ilyen leleplező fotót hármunkról.

És a jó hír, srácok: soha nem tartom be az újévi fogadalmaimat!!

Szia mindenki!
Megjöttem, és bár, még félig alszom, ma legalább olvasgatni ráérek :)
Megjöttem, és bár, még félig alszom, ma legalább olvasgatni ráérek :)
Programajánló:
KÖZÉPKORI VÁSÁR - HISTÓRIÁS TÖRTÉNETI JÁTSZÓHÁZ
2006. december 10., 10.30 óra
Magyar Nemzeti Múzeum, 1088 Budapest, Múzeum körút 14.
Választható foglalkozások: veretes öv, női fejfedő, fűszerszámos zsákocska, ékszer készítése, körmönfonás, pénzverés, képmutogató tábla festése Korfelidéző játék: A foglalkozások során elkészített portékát vásáron kínáljuk. Miközben a vásárbíró felügyel a rendre, a vásározókat mutatványosok szórakoztatják, majd ki-ki kedve szerint vásárolhat.
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=46633
KÖZÉPKORI VÁSÁR - HISTÓRIÁS TÖRTÉNETI JÁTSZÓHÁZ
2006. december 10., 10.30 óra
Magyar Nemzeti Múzeum, 1088 Budapest, Múzeum körút 14.
Választható foglalkozások: veretes öv, női fejfedő, fűszerszámos zsákocska, ékszer készítése, körmönfonás, pénzverés, képmutogató tábla festése Korfelidéző játék: A foglalkozások során elkészített portékát vásáron kínáljuk. Miközben a vásárbíró felügyel a rendre, a vásározókat mutatványosok szórakoztatják, majd ki-ki kedve szerint vásárolhat.
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=46633
Surdinak itt hagyok egy képet:
amugy nektek is joreggelt es forro kavet
en is a gyogyhatasert fogyasztom,amugy nem is igazan szeretem :d
o Te szegeny
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 14:41
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
pfúúúúúj, ez undorító, nem győzök méltatlankodni!!!
velem sose szexchatel senki
velem sose szexchatel senki
Jó reggelt korán/későnkelők!
csak picit...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 06. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt fijjug, lányok ! ]
#14269 -
#14269 -
jóregg! volt már valaki itt (én sajnos még nem):
Az én újévi fogadalmam: soha többé nem teszek be ilyen leleplező fotót hármunkról.

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 22:33

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti szoktatok újévi fogadalmat tenni?
Ha igen, betartjátok?
Ha igen, betartjátok?
Cia mindegykinek, csak bekukkantottam,egy pohár valamire, aztán elkóválygok alukálni...
Egy tipp: az esszéidhez mellékelj cicis képeket, akkor azt is elolvassák sztem
;) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 06. szerda 22:47
;) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 06. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen végeznék felmérést, hogy melyiket olvassák el a spermahajderek, a 14258at vagy a 14263at
sosem, úgysem tartanám be:)
2006. 12. 06. szerda 22:33
Ti szoktatok újévi fogadalmat tenni?
Ha igen, betartjátok?
Ha igen, betartjátok?

Gennyzsakszem

zsoss