jóregg!
erről az jutott eszmbe, hogy régen voltak az édességboltok, amik helyett lettek a bonbon hemingway-ek, de már megszűntek azok is, vagy legalábbis nagy részük...és amikor moziba mentem bárkivel, előtte oda mentünk be csokival bevont drazsét venni...volt a mogyorós, meg a mazsolás, meg volt valami likőrös is...papírtasakba rakták, és 150 ft körül volt 10 deka...vagy már nem is tudom mennyibe került...de én imádtam bemenni oda, mert nagyon finom kávé illat volt az ilyen boltokban:):):):):)
erről az jutott eszmbe, hogy régen voltak az édességboltok, amik helyett lettek a bonbon hemingway-ek, de már megszűntek azok is, vagy legalábbis nagy részük...és amikor moziba mentem bárkivel, előtte oda mentünk be csokival bevont drazsét venni...volt a mogyorós, meg a mazsolás, meg volt valami likőrös is...papírtasakba rakták, és 150 ft körül volt 10 deka...vagy már nem is tudom mennyibe került...de én imádtam bemenni oda, mert nagyon finom kávé illat volt az ilyen boltokban:):):):):)
Jó reggelt.
Az enyém már iható.
Az enyém már iható.
Hátha most jó lesz.
a fogammal kezdettől fogva nem volt probléma...egyik szakértő barátnőm(?) szerint ideget talált el az injekcióstű, és ettől duzzadt meg az arcom....szedek gyógyszert, és már nincs hörcsögfejem
, ellenben bekékült...most azt terjesztem, hogy uram pofánvágott, mintegy sajnáltatva magamat
, ellenben bekékült...most azt terjesztem, hogy uram pofánvágott, mintegy sajnáltatva magamat
még ki kell dolgoznom a teljes sztorit, de valami olyasmire gondoltam, hogy kinyitottam egyet az adventi naptárjából, és ezért vágott pofán...egyébként egy kb. 3 cm átmérőjű halványkék folt van az arcomon, szóval elég ütős a dolog:):):):)
Gyerekek!
Ne haragudjatok, de ma nem sok hangulatom lesz itt lenni.
Egy jó haverom (sajnos csak haverom)ment el végleg közülünk.
Most végig nézlek benneteket, lehet pár dologra reagálok is, de ma nem leszek folyamatosan.
Most végig nézlek benneteket, lehet pár dologra reagálok is, de ma nem leszek folyamatosan.
Részvétem, kedves.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 08. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek!
CR? az+micsoda?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 20:38
Törölt felhasználó (10061)
Admin
Csak megérkeztem :) Hintaszék?Az is van?És hová tűnt belőle a kollegám?
Akkor hintaszékelek egyet.
Olyanba még úgyse kávéztam.Bár ahogy elnézem mostmár a CR lenne esedékes,nem a kávé :)
Akkor hintaszékelek egyet.
Olyanba még úgyse kávéztam.Bár ahogy elnézem mostmár a CR lenne esedékes,nem a kávé :)
köszi, de inkább a családjának van erre szüksége
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 08:52
Részvétem, kedves.
Törölt felhasználó (21812)
Részvétem, kedves.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 08. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Mail ment.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 08. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi, de másik oldalon volt a CR és másikon a kép.
1ébként Katicikával mit műveltetek a 14413-on? és engem kihagytatok belőle?
Nem helyes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 08:56
1ébként Katicikával mit műveltetek a 14413-on? és engem kihagytatok belőle?
Nem helyes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
igen kanyargósan jöhet, mert még nem ért ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 09:00
Mail ment.
Sziasztok!
folyamatosan nézem, de nem jön.
próbáld meg újra, vagy arra a mél címemre küld, amire mikuláskor Szilva küldött. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 09:00
próbáld meg újra, vagy arra a mél címemre küld, amire mikuláskor Szilva küldött. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mail ment.
Na, most megyek. A kisded itt ül az ölemben és nagyon kell küzdenem a billentyűzetért és az egérért.
Szép napot!
Itt hétágra süt a nap és tegnap olyan finom meleg idő volt. Ma is biztos kellemes lesz.
(bár nem örülök neki, hogy valszeg májusban pótolja be a hideget...) Mindegy. Ez van...
Szép napot!
Itt hétágra süt a nap és tegnap olyan finom meleg idő volt. Ma is biztos kellemes lesz.
(bár nem örülök neki, hogy valszeg májusban pótolja be a hideget...) Mindegy. Ez van...
most adta vissza a tavaszi ganyéj időt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 09:08
Na, most megyek. A kisded itt ül az ölemben és nagyon kell küzdenem a billentyűzetért és az egérért.
Szép napot!
Szép napot!
Nemtom Szilva hova küldött neked mikuláskor, de elküldtem a szabadlevelesre. Biztos ezt próbáltad a tudtomra adni :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 08. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 09:07
folyamatosan nézem, de nem jön.
próbáld meg újra, vagy arra a mél címemre küld, amire mikuláskor Szilva küldött.
próbáld meg újra, vagy arra a mél címemre küld, amire mikuláskor Szilva küldött.
megérkezett.
válaszoltam.
köszi az aggódásod! jól esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 09:08
válaszoltam.
köszi az aggódásod! jól esik. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!
Szép napot!

Gennyzsakszem

Bianca Golden