' Reggellt....
kellemes hétvégét,ja, és jóreggelt mindenkinek!
hát igen ilyenkor majdnem délben van reggel...
mit igyunk ? :-DDDDD
én mondjuk a kávénál maradok...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 09. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 11:06
hát igen ilyenkor majdnem délben van reggel...
egy kis aperitívet így ebéd előtt?
ebéd? én még hozzá sem láttam a főzéshez... az igazság az, még ki sem gondoltam, mi lészen az ebéd. sétázgattam kicsit a napsütésben. be is borult.
szégyelte a nap, hogy melegebb a mosolyod?
édes vagy :)
Kérek szépen egy CR-et, ha lehetséges, kedves Főúr, a többit majd megbeszéljük! :) Megjegyezném, hogy ma nagyon lírai a hangulatod, s ez oda vezet, hogy Édespille tavasziasan elkezd mindjárt bimbózni meg leve(le)zni, s neked sürgősen kertészbe kell lemenned, ki tölt akkor nekem?
Ejnye, ne féltékenykedj, hidd el, neked is jut majd minden, sőtt töltök is ha itt vagyok :-D
ha nem, akkor sincs zárva a bár, bátran tölthet neked bárki :-D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 12:07
ha nem, akkor sincs zárva a bár, bátran tölthet neked bárki :-D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Kérek szépen egy CR-et, ha lehetséges, kedves Főúr, a többit majd megbeszéljük! :) Megjegyezném, hogy ma nagyon lírai a hangulatod, s ez oda vezet, hogy Édespille tavasziasan elkezd mindjárt bimbózni meg leve(le)zni, s neked sürgősen kertészbe kell lemenned, ki tölt akkor nekem?
Egészségedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 12:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
BigJoe23[VIP] , para11 , kedvesek vagytok, egészségetekre!
egs
msn?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 12:25
BigJoe23[VIP] , para11 , kedvesek vagytok, egészségetekre!
mi történt a nappalival? még egy óra, igy üresen, s átkerül a második oldalra. ilyen még nem volt. merre jártok?
Vendégségben voltunk.
Közben eszembe jutott, hogy meg akarok veletek osztani még egy karácsonyi díszkivilágítást.
Ezt a videót tavaly láttam először, kb. ötvenszer megnéztem egymás után aznap. Imádom.
Karácsonyi házkivilágítás - katt ide
Közben eszembe jutott, hogy meg akarok veletek osztani még egy karácsonyi díszkivilágítást.
Ezt a videót tavaly láttam először, kb. ötvenszer megnéztem egymás után aznap. Imádom.
A zenét a Transsiberian Orchestra játssza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 20:01
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Vendégségben voltunk.
Az az igazság, hogy a TransSiberian Orchestrának ehhez csak annyi köze van, hogy ők játsszák a zenét. A fényjáték egy (asszem) oregoni ház lakóitól származik, és ha igaz a pletyka, le kellett állítani, mert forgalmi dugókat okozott, hogy az autósok megálltak, hogy megcsodálják a műsort.
Nem Oregon, Ohio.
A pasi neve Carson Williams, és 16000 égővel csinálta a fényjátékot.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carson_Williams (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 21:20
http://en.wikipedia.org/wiki/Carson_Williams (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Az az igazság, hogy a TransSiberian Orchestrának ehhez csak annyi köze van, hogy ők játsszák a zenét. A fényjáték egy (asszem) oregoni ház lakóitól származik, és ha igaz a pletyka, le kellett állítani, mert forgalmi dugókat okozott, hogy az autósok megálltak, hogy megcsodálják a műsort.
pihentagyú carson másik karácsonyi meglepije
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 21:28
Nem Oregon, Ohio.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carson_Williams
http://en.wikipedia.org/wiki/Carson_Williams

Gennyzsakszem

nylongoldenagte
Samantha 2