nagggyon figyelmes, nagggyon figyelmes

vigyázz! a medvebőrön én szoktam hancúrozni:) és ha sötét van, és összetévesztelek valakivel, akkor még a végén rád ülök, vagy beléd
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 12:48

Az ajto nyitva,gondoltam benezek egy kicsit ha man senki itthon...es refekszem a medvebörre,lassam milyen erzes?
Nem szabad....de annal jobban esik...
Nem szabad....de annal jobban esik...
Már ismerhetnél....
én még türelmesebb vagyok,mar (úgytünik) századok óta nem valaszoltál nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 10:39

Törölt felhasználó (7767)

Na végre, hozzámszóltál! (Volt türelmem kivárni.) Csípőre vágtam a kezem (a képen), a tekintetem pedig számonkérő: Hol az istencsudába vattok, megöl ez a csend! Most már tudom, hogy csak lustiztatok(vajkituggya???!!!)

Huzdd félre Katicka felsőrészét, s a két gyertya tengelytávja pont megfelel egy kis viasz csepegtetésére a mellbimbójára, s szeretett teljesebben öltözteti
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 07:40

Jóreggelt és kellemes II. Adventet minden nappalisnak és látogatónak!

Rosszul esne ha összetevesztenel valakivel.A többit valalom.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 13:24

vigyázz! a medvebőrön én szoktam hancúrozni:) és ha sötét van, és összetévesztelek valakivel, akkor még a végén rád ülök, vagy beléd

Én jobbkezes vagyok.
Tényleg, van köztünk balkezes?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

a fiam:) zseni lesz:) de nyilván nem ez volt a kérdés:) én is jobbkezes vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 13:41

Törölt felhasználó (21812)

Én jobbkezes vagyok.

genetikailag balkezesnek születtem,csak a "jó"nevelési modszerek miatt jobbkezessé csökevényesedtem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Én jobbkezes vagyok.

nem hagytak kiteljesedni? pedig a gyermeket nem szabad átnevelni a jobb kéz használatára.
azért ezt már csak manapság ismerik el, régebben mindent megtettek, hogy a gyerek jobb kézzel írjon :-x
a használt óvszerek doboza kész van már?

A ketbalkezesseg is egy fogalom!

Én jobbkezes vagyok.

sajnos...;különben mikor a lányom elsöosztályos lett,egész kis harcot kellett vivnom a tanszemélyzettel és érdekes modon balkezesen is orvosi egyetemre jár
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:03

azért ezt már csak manapság ismerik el, régebben mindent megtettek, hogy a gyerek jobb kézzel írjon :-x
kedves Charlotte,a maileddel sajnos nem tudok mit kezdeni,csak egy név jött meg egyedül,azonkivül se kép,se szöveg,se függelék...
nagyon megeröltetö lenne szamodra,ha mégyegyszer postáznád?
nagyon megeröltetö lenne szamodra,ha mégyegyszer postáznád?

Huzdd félre Katicka felsőrészét, s a két gyertya tengelytávja pont megfelel egy kis viasz csepegtetésére a mellbimbójára, s szeretett teljesebben öltözteti
A balkezesek bizonyítottan intelligensebbek.
A hátrányuk inkább abból adódik, hogy egy csomó mindent csak jobbkezeseknek gyártottak régen. Ma már azért van balkezes olló, stb.
Neked van még esetleg ma is érezhető hatása az átnevelésnek? Ügyetlenebb vagy? Vagy voltak ebből adódó tanulási nehézségeid? Tudsz bal kézzel írni?
Hu, mi is volt abban a mélben? Majd összeszedem a gondolataimat, mert úgy emlékszem, hogy három-négy dolgot is mondtam, kérdeztem. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:06
A hátrányuk inkább abból adódik, hogy egy csomó mindent csak jobbkezeseknek gyártottak régen. Ma már azért van balkezes olló, stb.
Neked van még esetleg ma is érezhető hatása az átnevelésnek? Ügyetlenebb vagy? Vagy voltak ebből adódó tanulási nehézségeid? Tudsz bal kézzel írni?
Hu, mi is volt abban a mélben? Majd összeszedem a gondolataimat, mert úgy emlékszem, hogy három-négy dolgot is mondtam, kérdeztem. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos...;különben mikor a lányom elsöosztályos lett,egész kis harcot kellett vivnom a tanszemélyzettel és érdekes modon balkezesen is orvosi egyetemre jár

nos azt hiszem nem lettem se okosabb,se butabb és azt hiszem az életemet is eléggé türhetöen éltem,persze nem tudok ellenpéldát állítani,hiszen balkézzel nehezemre esik az írás,viszont munka közben egyforma ügyesen(?)használom mindkét kezem.
a mailt pénteken kaptam,talan ez segít az emlékezeted felfrissítésében. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:16
a mailt pénteken kaptam,talan ez segít az emlékezeted felfrissítésében. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A balkezesek bizonyítottan intelligensebbek.
Hu, mi is volt abban a mélben? Majd összeszedem a gondolataimat, mert úgy emlékszem, hogy három-négy dolgot is mondtam, kérdeztem.
Hu, mi is volt abban a mélben? Majd összeszedem a gondolataimat, mert úgy emlékszem, hogy három-négy dolgot is mondtam, kérdeztem.
csudaszépek lettek. bűn lenne bennük használt óvszert tartani, te!
Sajnalom ,hogy ellent kell mondjak.
A balkezesek elönye nem a pszihikai ,hanem a fizikai pontokban tükrözödik.
Az oka? Az emberi agyban elhelyezett "nehezpont".
Jobbfelöl?..vagy..
Ha baloldalon van elhelyezve....több felelös ideg van aktivalva,mint a jobbosoknak.Ezert " ügyesebbek".
A balkezesek elönye nem a pszihikai ,hanem a fizikai pontokban tükrözödik.
Az oka? Az emberi agyban elhelyezett "nehezpont".
Jobbfelöl?..vagy..
Ha baloldalon van elhelyezve....több felelös ideg van aktivalva,mint a jobbosoknak.Ezert " ügyesebbek".