http://img237.imageshack.us/img237/1344/dobozka2yt8.jpg

no, egyszerre két képet nem tudok beszúrni, bénázom :) na, cép?
Tényleg nagyon szép!

mindkét kezemet használtam

"A modern kor liberálisabban fogadta a balkezeseket, mégis nehezebben tudtak beilleszkedni. Az átszoktatás következménye szorongás, dadogás, olvasási-írási nehézségek, magatartási problémák és allergiás, asztmás és egyéb immunrendszeri megbetegedések gyakoribb előfordulása lett. Agyunk két féltekéje különböző funkciókat lát el. A kutatások szerint a domináns bal féltekei működés a jobb kéz, a jobb félteke a bal kéz előnyben részesítését eredményezi. Ebből következik, hogy a balkezességért a jobb agyfélteke felel. A jobb félteke szubjektívebb, altruisztikusabb és önzetlenebb és egyben őszintébb is. Mindig reagál az új dolgokra, érdeklődő, egyben kreatívabb, mint a bal félteke."
(egy grafológus honlapján találtam" (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:33
(egy grafológus honlapján találtam" (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnalom ,hogy ellent kell mondjak.
A balkezesek elönye nem a pszihikai ,hanem a fizikai pontokban tükrözödik.
Az oka? Az emberi agyban elhelyezett "nehezpont".
Jobbfelöl?..vagy..
Ha baloldalon van elhelyezve....több felelös ideg van aktivalva,mint a jobbosoknak.Ezert " ügyesebbek".
A balkezesek elönye nem a pszihikai ,hanem a fizikai pontokban tükrözödik.
Az oka? Az emberi agyban elhelyezett "nehezpont".
Jobbfelöl?..vagy..
Ha baloldalon van elhelyezve....több felelös ideg van aktivalva,mint a jobbosoknak.Ezert " ügyesebbek".
parám, merre jársz? a mesen sem látlak, hiába meresztgetem szemeim...
nem hoztál szégyent rám!

És a belső kék színével harmonizáló színű óvszer kerül bele?

Erdekes de talan van "sajat" velemenyed is,honlapok nelkül.
Talan van tapasztalatod,jobb -bal kezesekkel ,ha mar itt lyukadtunk ki. Net
-idezetek nelkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:45
-idezetek nelkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

"A modern kor liberálisabban fogadta a balkezeseket, mégis nehezebben tudtak beilleszkedni. Az átszoktatás következménye szorongás, dadogás, olvasási-írási nehézségek, magatartási problémák és allergiás, asztmás és egyéb immunrendszeri megbetegedések gyakoribb előfordulása lett. Agyunk két féltekéje különböző funkciókat lát el. A kutatások szerint a domináns bal féltekei működés a jobb kéz, a jobb félteke a bal kéz előnyben részesítését eredményezi. Ebből következik, hogy a balkezességért a jobb agyfélteke felel. A jobb félteke szubjektívebb, altruisztikusabb és önzetlenebb és egyben őszintébb is. Mindig reagál az új dolgokra, érdeklődő, egyben kreatívabb, mint a bal félteke."
(egy grafológus honlapján találtam"

szavak nélkül! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

amíg pille pepecselt a kotonos dobozával (jut eszembe: hundert prozent koton
meylik film?)addig én bach korál dallamát tanulom furulyázni:):):):) uram gyorsan felöltöztette a gyereket és kimentek...biztos nem akar zavarni

tapasztalat: a bal kezem sokkal hamarabb üti le a billentyűket, mint a jobb, lásd: meyliket, és iylenek...

Kedves Katinka,legközelebb lécci ne skaláris képet tegyel fel,századokig tart míg megjelenik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:15
Törölt felhasználó (7767)

óvszer???
semmiféle szin-harmonizáló óvszert nem fogok benne tárolgatni! tudjátok, használat után eldobandó!

Nehezen alakíthatok ki saját véleményt az írás agyi beidegződéséről, kedves Alina, mert ahhoz ilyen jellegű kutatásokat kéne végeznem.
Ahhoz pedig, hogy elmondhassam, a bal- és jobbkezesek között milyen különbségek vannak, nem elég az ismerőseim alapján véleményt alkotnom, mert az nem kellően nagy számú reprezentatív minta.
Vannak okos jobbkezesek, okos balkezesek, buta jobbkezesek, buta balkezesek. Kutatások nélkül ennyit tudtam megállapítani. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:50
Ahhoz pedig, hogy elmondhassam, a bal- és jobbkezesek között milyen különbségek vannak, nem elég az ismerőseim alapján véleményt alkotnom, mert az nem kellően nagy számú reprezentatív minta.
Vannak okos jobbkezesek, okos balkezesek, buta jobbkezesek, buta balkezesek. Kutatások nélkül ennyit tudtam megállapítani. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Erdekes de talan van "sajat" velemenyed is,honlapok nelkül.
-idezetek nelkül.
-idezetek nelkül.
Legalább nem gyertyacsöpögtetsz olyan gyakran! :)))) Ha esetleg a simizésnél maradnál....
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:56

Kedves Katinka,legközelebb lécci ne skaláris képet tegyel fel,századokig tart míg megjelenik...
Elírtad: bach orál...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 14:54

amíg pille pepecselt a kotonos dobozával (jut eszembe: hundert prozent koton
meylik film?)addig én bach korál dallamát tanulom furulyázni:):):):) uram gyorsan felöltöztette a gyereket és kimentek...biztos nem akar zavarni

fiam balkezes. az iskolában félre akarták nevelni: abba a kezedbe fogd a kést, amelyikben a tollat tartod! a gyerek meg forditva evett késsel és villával, mig észre nem vettem idehaza.

jobban élvezném:) bár szerintem így is szép
különben tegnap pont erre kísérték be szegény puskás öcsi bácsit a bazilikába, amikor mondtam uramnak, hogy "nédamán ezt kő furulyáznom" ki volt akadva (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Elírtad: bach orál...