inkább arany-lelés nélkül halok meg
visszatérve a zamatos fenékre... szóval egy zamatos fenék lehet akár az enyém is, akár a tiéd is, akár charlotte-é is... mig üdék vagyunk, zamatos a fenekünk is
visszatérve a zamatos fenékre... szóval egy zamatos fenék lehet akár az enyém is, akár a tiéd is, akár charlotte-é is... mig üdék vagyunk, zamatos a fenekünk is
megfejtettem a nappali kihalásának okát: bébé napok óta nem gondoskodik az étkezésről, egyszerűen éhen haltak a többiek
biztos voltam a válaszodban, kedves para
és jó reggelt:)
pille azért nem találtál aranyat, mert nem jó helyen keltél fel...tegnap hazafelé egy csomó batár nagy járgányt láttam, bömösöket, meg 4 karikásakat, meg merciket...és mindegyikben agg atyák ültek...szóval kéne keresnünk full gazdag agg atyákat, akik szponzorálnak minket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül...van ilyen a világon? ha találsz ilyet pille, akkor aranyat is fogsz
pille azért nem találtál aranyat, mert nem jó helyen keltél fel...tegnap hazafelé egy csomó batár nagy járgányt láttam, bömösöket, meg 4 karikásakat, meg merciket...és mindegyikben agg atyák ültek...szóval kéne keresnünk full gazdag agg atyákat, akik szponzorálnak minket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül...van ilyen a világon? ha találsz ilyet pille, akkor aranyat is fogsz
lehet nem jó helyen kerested...cupp!
nos...charlotte a pont:):):) a szótár szerint ez a fordítás:
Csak elnézést szerettem volna kérni, amiért megjegyeztem, hogy szívesen rátenném a kezem arra a zamatos fenekedre.
ez ösztönzi a tanulókat a nyelv elsajátításásra? egyébként milyen egy zamatos fenék?
Csak elnézést szerettem volna kérni, amiért megjegyeztem, hogy szívesen rátenném a kezem arra a zamatos fenekedre.
ez ösztönzi a tanulókat a nyelv elsajátításásra? egyébként milyen egy zamatos fenék?
szép reggelt. korán keltem, mégsem leletem aranyat. hogy van ez?
Jóreggelt és kellemes II. Adventet minden nappalisnak és látogatónak!

Mi ez a nagy.....csend? Nem képes az ember lánya nyugodtan aludni tőle....
Jó éjt, gyerekek, búcsúzik a Charlotte máááááááára
Bújjatok ti is be hamar a jó puha ágybaaaaaaaaaaaa
Bújjatok ti is be hamar a jó puha ágybaaaaaaaaaaaa
Összezavartál.
Az én verziómnak több értelme van.
Ez vót a szótárba' HE.
:-))))
:-))))
Na, ezt is elírtam: Jingle Bells.
Mentségemre legyen mondva, hogy a Jingle Balls (csengő here) jobban illik erre a honlapra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 22:55
Mentségemre legyen mondva, hogy a Jingle Balls (csengő here) jobban illik erre a honlapra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Hát, én szeretem Barbra Streisand-ot, de ez a gyorsított Jingle Balls nem tetszik. Természetesen a hiba az én készülékemben van.
Hát, én szeretem Barbra Streisand-ot, de ez a gyorsított Jingle Balls nem tetszik. Természetesen a hiba az én készülékemben van.
Én igazságos akartam -ba mentegetődzik helyett mondás az én akartam -ba kap az én -m kezeim -on az ön v. a maga -ja zamatos hátul.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 09. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 22:37
jóvanna, azért még én berakhatom, nem?
találtam egy netes szótárban egy király példamondatot, itten van e:):):) fordítsd le lécci:):):):)I just wanted to apologize for saying that I wanted to get my hands on your juicy behind.
találtam egy netes szótárban egy király példamondatot, itten van e:):):) fordítsd le lécci:):):):)I just wanted to apologize for saying that I wanted to get my hands on your juicy behind.
már az előbb eszembe jutott ezekről a fényorgiákról a karácsonyi vakáció c. film:):):) imádom chavy chase-t
jóvanna, azért még én berakhatom, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 22:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Már láttam ezt is, de idegesít a zene, ezért nem tettem be.
Jé, az angol műszaki szótárban benne van a Cpt = Compton electron.
Már láttam ezt is, de idegesít a zene, ezért nem tettem be.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 09. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

semrobi199
Marie H