sajnos úccse lett volna Rád több időm!
Szia édes!
Mindenkinek legyen oljan a délutánja, amilyennek szeretné! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 14:10
Szia édes!
Mindenkinek legyen oljan a délutánja, amilyennek szeretné! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Most mennem kell. Szép délutánt, kedveseim!
ma nem dolgozom délután!
mindenki jól van? sziasztok :)
mindenki jól van? sziasztok :)
ez jó!
indok? (álmosság betiltása)
lehet, sikerült? most nem vagyok álmos :)
indok? (álmosság betiltása)lehet, sikerült? most nem vagyok álmos :)
Szia Pillém!cupp!
én a hetes lennék :)
ezt nem hiszeeeeeeeeem eeeeeeel!!!!
szia. már azt hittem, nem is nézel be a topicba, mert máshol járogatol mán megint. [#kacsint te galád!
ne csalódjál mán!
azt mégsem mondhatom: oh, isssstennnem...!
Az álmosságot azért tiltanám be, hogy nehezebb legyen ürügyet találni a nappali elhagyására.
igazolom, hogy pille a 7es, nem azért mert fültanúja voltam, hanem mert ismerem
és mi az hogy nem dolgozol? a sok szegény otitises hova menjen akkor?
és mi az hogy nem dolgozol? a sok szegény otitises hova menjen akkor?
mi az az otitis?
az ügyeletre!
egyébként több a coerumen, mint az otitis. a sok medencézéstől, ugyebár...
az ügyeletre!
egyébként több a coerumen, mint az otitis. a sok medencézéstől, ugyebár...
és akkor most mit csinálsz? ülsz a mőszijő lö doktőr ölében?
vagy otthon vagy?
vagy otthon vagy?
úgy döntöttem, idén én is készitek a jézuskának egy listát kivánalmaimmal. első kivánalmam: én egy ilyen "karácsonyfát" kérek, természetesen majd én feldiszitem
csajok, kivánjak nektek is ilyen karácsonyfát?
csajok, kivánjak nektek is ilyen karácsonyfát?
épp karácsonyfát kivántam idehaza :) :) :)
Köszi, megköszönném.
megtörtént :) két "karácsonyfa-fiú" rendel diszitetlenül :)
legalább nem kell majd szaloncukrot kötözgetni
legalább nem kell majd szaloncukrot kötözgetni
Régen volt mély elgondolkodtató kérdés. Most eszembe jutott egy. (ez is film miatt jutott eszembe: a Hullámtörés c. film nyomán)
Ha életetek párja valamilyen betegség miatt soha többet nem lenne képes a szexuális aktusra (csak az aktusra) és arra kérne titeket, hogy csináljátok mással, megtennétek? Természetesen neki nagyon fájna, hogy mással vagytok, de nem akarja, hogy lemondjatok erről.
Ha életetek párja valamilyen betegség miatt soha többet nem lenne képes a szexuális aktusra (csak az aktusra) és arra kérne titeket, hogy csináljátok mással, megtennétek? Természetesen neki nagyon fájna, hogy mással vagytok, de nem akarja, hogy lemondjatok erről.
ez tiszta szado-mazo,erre nincs valaszom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 16:05
Régen volt mély elgondolkodtató kérdés. Most eszembe jutott egy. (ez is film miatt jutott eszembe: a Hullámtörés c. film nyomán)
nem tudom igazán beleélni magam ebbe a helyzetbe, nincs párom, akit szerethetnék... igy a válaszom: megtenném, mert nem lehet szex nélkül élni.
mi az hogy csak az aktusra? nyalni tudna? akkor ő nyalna, én vennék egy vibrit, és elrendeződne a dolog...aztán, hogy a tudta nélkül mit csinálnék????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 16:05

Gennyzsakszem

Suzie Carina