jóregg:):):):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt mindenkinek. Már csak 10 nap karácsonyig:) Ki mit vett ajándékot? Van aki már mindent megvett?
Jó reggelt. Reggel a gyerek megfejelte a számat. Angelina Jolie irigykedhet...
Csak ne fájna olyan rohadtul

Programajánlat:
KISKALÁCSOM, NAGYKALÁCSOM
2006. december 16 - 17.
Néprajzi Múzeum, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12.
Kamarakiállítások, mézeskalács-ütőfák, ma mézeskalácsai, karácsonyi vásár, vetélkedők, szellemi totó, kézműves játszóház, karácsonyi ajándékok, karácsonyfadíszek és üdvözlőlapok készítése, mézeskalács díszítése. Szabad-e bejönni ide betlehemmel? A Kaláka együttes karácsonyi koncertje Díszterem, december 16-án 16 órakor Minden program múzeumi belépőjeggyel látogatható.
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=50728
KISKALÁCSOM, NAGYKALÁCSOM
2006. december 16 - 17.
Néprajzi Múzeum, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12.
Kamarakiállítások, mézeskalács-ütőfák, ma mézeskalácsai, karácsonyi vásár, vetélkedők, szellemi totó, kézműves játszóház, karácsonyi ajándékok, karácsonyfadíszek és üdvözlőlapok készítése, mézeskalács díszítése. Szabad-e bejönni ide betlehemmel? A Kaláka együttes karácsonyi koncertje Díszterem, december 16-án 16 órakor Minden program múzeumi belépőjeggyel látogatható.
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=50728
Valaki nehezményezte, hogy be sem nézek.
Na, itt vagyok, bár biztosak vagytok benne, hogy ez jó nektek...?
Na, itt vagyok, bár biztosak vagytok benne, hogy ez jó nektek...?

Már majdnem minden megvan, főleg könyveket kapnak a gyerekek (keresztgyerekeim, stb), meg szerelőkészletet, lányom takarítószettet, mert folyton a nagy seprűvel és lapáttal akarja magát fejbevágni, néhány szép dísztárgy is bent vár a fiókban, hogy kiosszam. Ilyesmik...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:27

Jó reggelt mindenkinek. Már csak 10 nap karácsonyig:) Ki mit vett ajándékot? Van aki már mindent megvett?
Hogy neveled te a gyereket? Ha valami nem tetszik neki, rögtön fejel? Vagy először üt és utána fejel?
Nem rossz:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:30
Nem rossz:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt. Reggel a gyerek megfejelte a számat. Angelina Jolie irigykedhet...

Szokás szerint senkinek semmit...
Nemrég keresztapa lettem (na nem úgy...), a kicsinek meg lóvét fogok adni. (nyitok neki bankszámlát)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:27
Nemrég keresztapa lettem (na nem úgy...), a kicsinek meg lóvét fogok adni. (nyitok neki bankszámlát)

Jó neked, hogy ennyi minden megvan már. Én eddig főleg a barátaimnak vettem apróságokat, de ők nem is kapnak többet. A családnak viszont még minden visszavan, sőt még ötletből sincs mindenkinek meg minden.
Szóval ha vannak ötletek, akkor szívesen fogadom:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:37
Szóval ha vannak ötletek, akkor szívesen fogadom:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Már majdnem minden megvan, főleg könyveket kapnak a gyerekek (keresztgyerekeim, stb), meg szerelőkészletet, lányom takarítószettet, mert folyton a nagy seprűvel és lapáttal akarja magát fejbevágni, néhány szép dísztárgy is bent vár a fiókban, hogy kiosszam. Ilyesmik...
Lehet, hogy megérdemelte...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:38

Hogy neveled te a gyereket? Ha valami nem tetszik neki, rögtön fejel? Vagy először üt és utána fejel?
Nem rossz:)
Nem rossz:)
Csalódtam benned Malac. Ha igazán gonosz lennél, akkor nem bankszámlát nyitnál neki, hanem hitelt vennél fel a nevére: Végső soron a THM még jobban is hangzik mint az EBKM :):):):)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:41

Szokás szerint senkinek semmit...

Kölcsön adom neki... THM-em. 999%...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:43

Csalódtam benned Malac. Ha igazán gonosz lennél, akkor nem bankszámlát nyitnál neki, hanem hitelt vennél fel a nevére: Végső soron a THM még jobban is hangzik mint az EBKM :):):):)
Igaz, hogy csak vendég szoktam lenni a nappalitokban, de ha jól emlékszem, Én hoztam fel nektek ezt a topicot.
Cserébe nem adnátok nekem a 15.000-es hsz.?
[#ker des]

Tőlem akár 14999-től 15001-ig mind a három hsz a tied lehet :)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:49

Igaz, hogy csak vendég szoktam lenni a nappalitokban, de ha jól emlékszem, Én hoztam fel nektek ezt a topicot.
[#ker des]

Megnéztem, tényleg Én "szereztem" nektek a kéglit.

Még elmélkedsz kicsit ezen, hogy milyen rendes vagy, és mi mindent köszönhetünk mi egyszerű szobalakók neked és meg is lesz a 15000:)
Szóval írjad hallgatunk:) (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval írjad hallgatunk:) (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:56

Még elmélkedsz kicsit ezen, hogy milyen rendes vagy, és mi mindent köszönhetünk mi egyszerű szobalakók neked és meg is lesz a 15000:)
Szóval írjad hallgatunk:)
Szóval írjad hallgatunk:)
Semmi akadálya.
Kúrva rendes vagyok!!!
Meg nagyon szeretetreméltó is.