picsa? egy szép kerek fenék :) mondjuk. én "kedveskedő" szónak is használom: hp
Sziasztok!
Nálam a picsa:-fenék
-személy /negativ/
-punci
Nálam a picsa:-fenék
-személy /negativ/
-punci
Ha valaki tisztazza a jelenteset,akkor fel vagy haborodva...
Miert kerded egyaltalan? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 14:10
Kérdés: mit jelent a picsa szó?
(nem ér interneten rákeresni, mindenki azt mondja el, amire ő használja!!!)
Miert kerded egyaltalan? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
továbbá: "kész picsa meleg málé" ...
alina?
Titok?
Legyszi ird nagybetüvel.
csetátok, nem megkülönböztetés. magam is kisbetűvel irom itt nevem.
titok? akkor nem szóltam :-x
te, azért ez sem túl férfias név...
titok? akkor nem szóltam :-x
te, azért ez sem túl férfias név...
Nem jol ertelmezted.
Nem titok.
Mindig nagybetüvel volt irva.
Egy nev.
Nem vonatkozas.
Meggyöztel! Valtoztatok: Sötet Bika..ez ferfias?
Nem titok.
Mindig nagybetüvel volt irva.
Egy nev.
Nem vonatkozas.
Meggyöztel! Valtoztatok: Sötet Bika..ez ferfias?
gondoltam, változik a jellemed is. a névvel együtt.
sötét bika... inkább dühös, fújtató... de semmi esetre sem sötét.
sötét bika... inkább dühös, fújtató... de semmi esetre sem sötét.
mi az,hogy csetátok?
számomra a punci pejorativ változata.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 14:10
Törölt felhasználó (21812)
a nappaliban ér dühöngeni? orvosnál voltam délután fiammal. drága doktorunk felirt egy hatásos, ÁMDE olcsó gyógyszert.
elszaladtam kiváltani az ügyeletes patikába. természetesen az olcsó gyógyszert nem tartják, ugyanazon hatóanyagú gyógyszert kaptam dupla annyi pénzért!
undoritó, mocskos, pénzhajhász világ!
elszaladtam kiváltani az ügyeletes patikába. természetesen az olcsó gyógyszert nem tartják, ugyanazon hatóanyagú gyógyszert kaptam dupla annyi pénzért!
undoritó, mocskos, pénzhajhász világ!
szia parám. rohadtul kivagyok!
kiolvastam a könyvet is hirtelenjében két nap alatt. két napig folyamatosan bőgtem. el kellett tartanom magamtól a jóillatú könyvet, nehogy áztassák könnyeim a szavakat. azokat a fájdalmas szavakat.
micsoda december!
kiolvastam a könyvet is hirtelenjében két nap alatt. két napig folyamatosan bőgtem. el kellett tartanom magamtól a jóillatú könyvet, nehogy áztassák könnyeim a szavakat. azokat a fájdalmas szavakat.
micsoda december!
Ér,söt finoman káromkodni is szabad,de te mit érsz vele?
Remélem semmi komolyabb baja nincs a srácnak!
Remélem semmi komolyabb baja nincs a srácnak!
mondtam neked,ne decemberben olvass ilyeneket,ezt egy szép virágoktól illatos koranyári napon kell olvasni!
Ja,hát szijjjjjjaaaaaa!!!!!cupp-cupp!
Ja,hát szijjjjjjaaaaaa!!!!!cupp-cupp!
Jellemem nem valtozik.Senki kedveert.Magyarazkodni tul hosszu volna ,a forumban meg egyszerüen lehetetlen.Van dolog amit nem fogsz megerteni ,mivel tul keskeny savon latod a magad körül törtenteket.
Duhös,fujtato....ha okom van ra.
Duhös,fujtato....ha okom van ra.
inkább decemberben sirjak, mint a gyönyörű napsütésben.
komoly baj nincs fiammal, de sajnos gyógyszer kell, ezt a problémát nem lehet megoldani orrszivással.
finoman káromkodni? parám, én ezt nem fogom annyiban hagyni. csak tudnám, hová lehet fordulni... majd hétfőn megkérdezem. talán, ha alszom egy jót, elfelejtem az egészet.
na, én most elköszönök. majd sietek ide vissza.
komoly baj nincs fiammal, de sajnos gyógyszer kell, ezt a problémát nem lehet megoldani orrszivással.
finoman káromkodni? parám, én ezt nem fogom annyiban hagyni. csak tudnám, hová lehet fordulni... majd hétfőn megkérdezem. talán, ha alszom egy jót, elfelejtem az egészet.
na, én most elköszönök. majd sietek ide vissza.
Nagy Dzso! Miota itt koszalok,ez a hsz. volt a legjobb! (mar mint reszemre). (Öszinten)
"következö"-alkalommal nyiss egy ilyent:
"Legjobb hozzaszolasok".....vagy nyissam en?-munka utan? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 15. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 20:51
"Legjobb hozzaszolasok".....vagy nyissam en?-munka utan? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 15. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Meló 1000el, utánnak két pohár tömény, és a mult eseményein okulva inkább nem neteztem ittasan...
(nyitottam 1 topicot amit nem kellett volna...)
(nyitottam 1 topicot amit nem kellett volna...)
GG kocsmája? Meló után beülünk egy órára mielőtt körülnéznénk a többi topicban ?
/mert kocsma után első a család!!/
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2006. 12. 16. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 18:28
/mert kocsma után első a család!!/
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2006. 12. 16. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy Dzso! Miota itt koszalok,ez a hsz. volt a legjobb! (mar mint reszemre). (Öszinten)
"Legjobb hozzaszolasok".....vagy nyissam en?-munka utan?
"Legjobb hozzaszolasok".....vagy nyissam en?-munka utan?

Gennyzsakszem

omkara
Lucy Nova