köszönet a reggeli kávéért. :) jól esett :)
Ott a pont! Bizony: napraforgómag. És te honnan tudod?
(Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagizhatnák hogy persze tudtam, de őszinén megmondva most hallottam elöször. Nagy az isten internetje sok mindent megtalálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 22:40
Törölt felhasználó (21812)
Ott a pont! Bizony: napraforgómag. És te honnan tudod?
Így nem ééééééééér!!!
Bár azt nem kértem, hogy ne nézzetek utána, ez igaz... (Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 22:42
Bár azt nem kértem, hogy ne nézzetek utána, ez igaz... (Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagizhatnák hogy persze tudtam, de őszinén megmondva most hallottam elöször. Nagy az isten internetje sok mindent megtalálni.
Ti nem találkoztatok ilyen jelenséggel, hogy valamelyik, általatok közismertnek hitt szavatokat nem értette meg egy másik magyar?
Én sokszor. És fordítva is megtörtént.
Az egyik barátnőm egyszer azt mondta a növényre, hogy nekiiperedett. Fogalmam sem volt, hogy mit beszél.
Az egyik barátnőm egyszer azt mondta a növényre, hogy nekiiperedett. Fogalmam sem volt, hogy mit beszél.
rosszul írtam, nem _a_ növényre mondta, hanem _egy_ növényre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 22:48
Ti nem találkoztatok ilyen jelenséggel, hogy valamelyik, általatok közismertnek hitt szavatokat nem értette meg egy másik magyar?
Akkor ezer bocs (és 100 anya medve).
Jó éjt.
Reggel megint kapsz kávét. (ha időben ébredek) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 22:44
Jó éjt.
Reggel megint kapsz kávét. (ha időben ébredek) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Így nem ééééééééér!!!
Bár azt nem kértem, hogy ne nézzetek utána, ez igaz...
Bár azt nem kértem, hogy ne nézzetek utána, ez igaz...
Jó éjt! A te neved miért orre?
(Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 22:49
Akkor ezer bocs (és 100 anya medve).
Jó éjt.
Reggel megint kapsz kávét. (ha időben ébredek)
Jó éjt.
Reggel megint kapsz kávét. (ha időben ébredek)
én a macokkal vagyok igy. tudjátok, mi a macok? s felétek hogy hivják?
En,hogy öszinte legyek minden nap talalkozok,valami nem ismert kifejezessel,ahol csak probalok raerezni igazi jelentesere.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 22:48
Nem ismerem ezt a szót. Mi a macok?
még nem árulom el.
Jó, de én is rákeresek, mert nem bírom ki. De nem árulom el, ne félj! :-)
És ti melyik szót használjátok az egresre: Büszke, piszke, köszméte vagy netán egres?
No, én most elteszem magam holnapra. Szép álmokat mindenkinek!
A macokra az életben nem jöttem volna rá amúgy. Bár éreztem, hogy milyen kategóriába tartozik.
kiskoromban a köszméte helyett mindig pöszmétét értettem, úgyhogy én igy hivom :)
Megtehetjük,mivel csak a kreativitas fejlesztesehez jarulunk hozza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 20:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
GG
/mert
ko
? Meló után beülünk egy órára mielőtt körülnéznénk a többi topicban ? alf
cs alf
má alf
ja/mert
ko
után első a család!!/ alf
cs alf
ma
én tudtam volna a makukát:) van egy miskolci ismerősöm, és tőle már hallottam...etikán túl vagyok, remek dolgozatot írtam a transzendentális differenciából, meg a szabadság és determinizmus tételből...holnap bemásolok egy elég fontos dolgot az etika könyvből, ha lesz időm:):):)és érthető is lesz:):):)
legyen szép álmotok

Gennyzsakszem

StickS