Ez a kép mit ábrázol?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Héééé...mikor fotóztál le????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem tudom, mit fogtok elemezni, de estére már így néz ki érdeklődésetek alanya egy karate-csapat látogatása után! :))))

Törölt felhasználó (7767)

Hát nem tudom, mit fogtok elemezni, de estére már így néz ki érdeklődésetek alanya egy karate-csapat látogatása után! :))))

Feltéve, hogy tolat mert az orra az ellenkező irányba áll!

Sziasztok!
Oriasi arleszalitasok vannak mindenfele.Most erdemes vasarolni.
Ki melyiket?-maganak?

Ho gy van mar eleg nem kifogas.....
Oriasi arleszalitasok vannak mindenfele.Most erdemes vasarolni.
Ki melyiket?-maganak?

Ho gy van mar eleg nem kifogas.....
sziasztok
mindenkinek szép napja volt?

kong a nappali az ürességtől. mi történt itt? mindenki elköltözött? lehet, nekem is kéne fognom a kis pakkom, s elindulni a messzi távolba?
Jah! Ez egy jó nap! Ma sikerült végre ajándékot vennem a menyecskének.. Huhh nem mondom nem volt könnyű..
Ro***dt Karácsonyi hajtás..
Ro***dt Karácsonyi hajtás..
jó neked. az én fám alatt még szinte semmi sincsen. annyi ember mászkáz az üzletekben, be sem férek :)
Jah rengetegen vannak...
Én ma bejártam Debrecent de az uccán is alig lehet elmenni a sok árustól meg nézelődő vásárló(jelöltek)től... A boltokban meg.... hagggyuk..
Nah de hát ez a Karácsony!
Én ma bejártam Debrecent de az uccán is alig lehet elmenni a sok árustól meg nézelődő vásárló(jelöltek)től... A boltokban meg.... hagggyuk..
Nah de hát ez a Karácsony!
szia Pille!
az ajtóm mindig nyitva a számodra és ami a boltba való beféreést illeti,mo9ndtam,hogy ne hájasodj....
az ajtóm mindig nyitva a számodra és ami a boltba való beféreést illeti,mo9ndtam,hogy ne hájasodj....

a karácsony maga szép lesz :) szerdán sütöm a beigliket. képzeld, még marcipánost is láttam a boltban. na, olyat nem sütünk.
és holnap megyek még egy-két dolgot vásározni az ünnepi ebédhez. már előre félek. ha nem jelentkezem a gégén este 8-ig, értesitsétek a rendőrséget lécci, akkor valahol eltaposott a vásárlói lázban mászkáló tömeg :)
és holnap megyek még egy-két dolgot vásározni az ünnepi ebédhez. már előre félek. ha nem jelentkezem a gégén este 8-ig, értesitsétek a rendőrséget lécci, akkor valahol eltaposott a vásárlói lázban mászkáló tömeg :)

nem is mondtad! csak röhögtél rajtam, te dög!
nem is vagyok hájas!
nem is vagyok hájas!

Marcipános beigli?! LOL
Mijöhetmég Istenem?!!
:)))
Mijöhetmég Istenem?!!
:)))
ugye milyen gyomorforgató?

úgytünik a Karácsony káros hatással van Rád...

"egy cigit is, ha akarsz_." ez jön be a kávé helyett. tom, valamit elcsesszintettél
továbbá, a vicceket kérjük a viccek topikba biggyeszteni :)
na, egyébként mi van azzal a hajóval? tudod, a here mellett. nincs itt prune, nem tudom kivel kielemezni a képet :)

továbbá, a vicceket kérjük a viccek topikba biggyeszteni :)
na, egyébként mi van azzal a hajóval? tudod, a here mellett. nincs itt prune, nem tudom kivel kielemezni a képet :)

megittam a kávét (köcce tom). megittam a koktélt (köcce tom). felmelegedtem a kandalló előtt (köcce tom). s rágyújtottam (köcce tom). nagggyon erősnek érzem magam...
szóval... para, mi volt az az előző?
szóval... para, mi volt az az előző?