Némi varázslat, aztán meg kígyóbűvölés? Tartalmas este mondhatom
parancsolj:
No, talán már mindenki elfelejtette a tegnapi kvízt, de azért a megoldást megkapjátok.
Para eltalálta, hogy melyik a népköltés, Prune majdnem az összes többit is eltalálta.
Bóbita, bóbita táncol, körben az angyalok ülnek - Weöres Sándor
Egy kis malac, röf-röf-röf - Gazdag Erzsi
Én elmentem a vásárba fél pénzzel, tyúkot vettem a vásárba fél pénzzel - Népköltés
Fáj a kutyámnak a lába, megütötte a szalmába - Népköltés
Kicsi vagyok én, majd megnövök én - Szabó Lőrinc
Megfogtam egy szúnyogot, nagyobb volt egy lónál - Népköltés
Volt egy török, Mehemed, sose látott tehenet - Móricz Zsigmond
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Para eltalálta, hogy melyik a népköltés, Prune majdnem az összes többit is eltalálta.
Bóbita, bóbita táncol, körben az angyalok ülnek - Weöres Sándor
Egy kis malac, röf-röf-röf - Gazdag Erzsi
Én elmentem a vásárba fél pénzzel, tyúkot vettem a vásárba fél pénzzel - Népköltés
Fáj a kutyámnak a lába, megütötte a szalmába - Népköltés
Kicsi vagyok én, majd megnövök én - Szabó Lőrinc
Megfogtam egy szúnyogot, nagyobb volt egy lónál - Népköltés
Volt egy török, Mehemed, sose látott tehenet - Móricz Zsigmond
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy szép estét a bentlévőknek és a később érkezőknek is!
na nyomás onnan, különben nem lesz több olyan dicséret, mint amit én is olvastam
(grat!!!!!!) vagy csak bele akarsz mártózni, hogy bizonyos elemek lenyalják rólad?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 21:43
(grat!!!!!!) vagy csak bele akarsz mártózni, hogy bizonyos elemek lenyalják rólad?????(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
parancsolj:
ezt csak nektek hoztam,használjátok,mártogassatok belátásotok szerint
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 21:47
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
na nyomás onnan, különben nem lesz több olyan dicséret, mint amit én is olvastam
(grat!!!!!!) vagy csak bele akarsz mártózni, hogy bizonyos elemek lenyalják rólad?????
isteni halom csokoládé
szép éjszakát! :) varázslok nektek is szép álmokat. :)
Nagyon pillés
Jó éjt
Jó éjt
szép álmokat Pille
mindenkinek szép álmokat

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jóéjszakát, gyerekek! :)
Szép álmokat mindenkinek!
Jóreggelt!
Szia mindenki, már csak 5 nap. Azt itt a kari:)
Ja, sajnos...de rühellem....
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 19. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az 5 napot, vagy magát a karácsonyt?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 19. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt kedvesek!
Ez a kép elég nagy képzavar. Karácsonyi nyuszi, milyen hülyeség már, igaz?

Gennyzsakszem

dalio