outlet center - törökbálint. asszem az intimissimi... csak nőcis dolgokat árulnak.
nemrég vettem ott "rémálmos" combig érő zoknit. rengeteg fajta van. és szépek :)
nemrég vettem ott "rémálmos" combig érő zoknit. rengeteg fajta van. és szépek :)
ne térdzoknit keress!! az tényleg csak térdig ér, hanem combfixet...vagy félreértettem a problémát?
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:57
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké, figy, én Pesten vagyok járatos, nemtom eddig hány boltot próbáltam végig, mindenütt a szabvány hosszúságú térdzoknikat mutogatják nekem, de az rövid.....
én tudok egy helyet
üdvöm szomszéd
érzed a finomságos illatokat?
érzed a finomságos illatokat?
szóval a barátnőd lába "ideáig" ér?? az enyém csak idáig!!..mondta bridget jones a filmben..a nyakáig, majd a derekáig mutatva..sajna tanácsot adni én nem tudok neked
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:52
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi all!Tudtok ti nekem segíteni?Bnőmnek hosszú lábai vannak, és ehhez mérten hosszú szárú zoknira lenne szükségünk, mert amit eddig vettünk, az mind csak térd fölé ér pár centivel, de azoktól jóval hosszabbak kellenének, akár combtövig érő.... előre is kössszke
Oké, figy, én Pesten vagyok járatos, nemtom eddig hány boltot próbáltam végig, mindenütt a szabvány hosszúságú térdzoknikat mutogatják nekem, de az rövid.....
A nagyobb városokban, megyeszékhelyeken tuti van ojan hely ahol lehet ijet kapni. Bár példát nem tudnék mondani...
Vagy Webshop-ok??
Próbáld meg! A GG webshopjának is bagyon
széles a választéka! (Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:52
Vagy Webshop-ok??
Próbáld meg! A GG webshopjának is bagyon
széles a választéka! (Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi all!Tudtok ti nekem segíteni?Bnőmnek hosszú lábai vannak, és ehhez mérten hosszú szárú zoknira lenne szükségünk, mert amit eddig vettünk, az mind csak térd fölé ér pár centivel, de azoktól jóval hosszabbak kellenének, akár combtövig érő.... előre is kössszke
kérsz a fini linzeremből is????

ez egy beugratós kérdés?? 1967 (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:48

ez egy beugratós kérdés?? 1967 (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Én kéééééééérek! Léci, küldfénypost!
:-)
:-)
Tippeljetek, mikor készült ez a kép:
Én kéééééééérek! Léci, küldfénypost!
:-) (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:34
:-) (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy néz ki ma mindenki süt én mézes csillagocskákkal voltam elfoglalv ..azok az illatok, amik a konyhában voltak/vannak...kértek egy kicsit???
úgy néz ki ma mindenki süt én mézes csillagocskákkal voltam elfoglalv ..azok az illatok, amik a konyhában voltak/vannak...kértek egy kicsit???
Jó estétt szomszéd aszony küldhetnél nekem is valami nyalángságot
és elkészült öt rúd beigli. :)
semmi cicakinzás! a cukor elfogyott, közben ők bemásztak a tartókába. most mondd meg! még jó, hogy nem sütöttem meg őket is.
semmi cicakinzás! a cukor elfogyott, közben ők bemásztak a tartókába. most mondd meg! még jó, hogy nem sütöttem meg őket is.
ügyes vagy,de ne kinozd a cicákat.teeee!

elkészült a kókuszos mézes sütim, most kel a pozsonyi kifli tésztája :) tevékeny voltam ma :)
ti? ti merre jártok?
Melyik hasonlít a Tiédre?
Azt küld vissza! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt küld vissza! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Na lejárt a munkaidőm, megyek haza. Sziasztok
parám! valaki átváltoztatott kigyóvá?
nem értem... én békakirályként hagytalak itt tegnap :)
nem értem... én békakirályként hagytalak itt tegnap :)
borzalom! egy gyönyörű virágból puncit csinálni!

Gennyzsakszem

Kómás