új admin?
aztaaaa na neee

Kedvesem, akkor keressünk más meghitt zugot ahol kiélhetjük buja vágyainkat. A tv elött is hasonló fények villóznak mint a kandalló előtt.
még válts be egy vipet, s teljes lesz a "kép": MmePrune(VIP)(ADMIN)
te, súgd, mennyi a béred?

te, súgd, mennyi a béred?

tévé nincs a nappaliban (asszem). hely viszont van bőven, ne izgulj. :)
Ha térdelsz akkor tényleg nem számít a helyszín.
vegyétes, s egyétek :)

az előbb még te térdeltél
egyébként naon fini lett a krumpli. megszórtam kis kavarék zöldfűszerrel is. isteni :)

egyébként naon fini lett a krumpli. megszórtam kis kavarék zöldfűszerrel is. isteni :)
Nyami nyami. A virtuális jóllakás hízlal?
hááát... affene tudja... talán nem... én biztos hizom, mert nem virtuálisan lakom most jól :)
Akkor én nyomok egy kis ananászt. Ami mint köztudott nem csak zsírégető, hanem javít bizonyos ízeket is

szeretem az ananászt. enni nem. csak inni. egy ananászos koktélt valakinek? :)

Látod én meg téged akartalak megkínálni. Mondjuk ez nem koktél de ha sokáig rázzuk, ki tudja...
koktél ez. hát nem látod benne a koktélcseresznyét?

félreértettél, nem a pohárban lévőre gondoltam. Ananászos ízeket máshonnan is magadévá tehetsz.
nem volt félreértés :) azért kaccsintottam :)
Nabakker, Prune admin lett? Legalább olyan embert neveztetek volna ki adminnak, akinek nincsenek diktátori hajlamai
:-))

vigyázz, mert tiltalak:):): nagyon pontgyüjtőgetős gyanús vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 02. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 19:57

Törölt felhasználó (21812)

Nabakker, Prune admin lett? Legalább olyan embert neveztetek volna ki adminnak, akinek nincsenek diktátori hajlamai
téjjeg! neked ettől még (hogy főnök lettél) ugyanúgy gyűlnek a pontjaid?