összeharácsolt pontjainknak annyi
neki duplan szamitanak...
kedves mmepruneADMIN, kérek engedélyt a nappaliból távozni... visszavonulnék hálószobámba, ha nincs ellenére, nyugovóra térnék...
no, nem birom kivárni elbocsájtásod
iyen korán? tuti nem aludni mész
Te mindíg finom vagy és nöies....
szép éjszakát
na azt még megnézem
látom jol elvagytok:))
MmePrune[ADMIN]
még mindig csak hozzá szolást tud szerkezteni illetve tőrőlni ebben a témában csak
de tiltani én tudok meg tom1019 csak:) meg minden egyébb
MmePrune[ADMIN]
még mindig csak hozzá szolást tud szerkezteni illetve tőrőlni ebben a témában csak
ellenemre lett volna, de mit csináljak, ha a hülye tételeimet kell kidolgoznom, és nem tudtam előbb jönni??? aki az engedélyem nélkül megy aludni, annak büntetésből szexelnie kell egész éjszaka
BUEK!!!
Sajnos csak most fertem gephez,bontom a sort es megyek visszaolvasni
"februás: cuncus "
es miert pont februas?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 13:34
es miert pont februas?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
csodálkozol vazze, sehol nem találok meztelen pasis naptárat a neten...kénytelenek lesztek magatokról berakni egy-egy jól sikerült képet:):):):)
január: joe
februás: cuncus
március: tom
április: para
május:horzi
június:vad
július:jesus
augusztus:cpt
szeptember:jules
október:vazi
novem ber:surda
december: rumi
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):)
január: joe
februás: cuncus
március: tom
április: para
május:horzi
június:vad
július:jesus
augusztus:cpt
szeptember:jules
október:vazi
novem ber:surda
december: rumi
és az extra kihajtogatós mellékleten: malac, sonkás, krapu, és akit kihagytam volna:):):):):)
allok rendelkezesetekre...Szilva lakodalman
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 16:14
helyes, de tudod, hogy én nem vagyok annyira oda a csípppppendélért...inkább valami természetes fiúkat vetkőztessetek, jóóóóóóóóó?
jo egeszseget kivanok es tartsa meg a joo otleteid......de a menyasszony mit szol hozza
(termeszetesen nem sajatitanam ki,barmelyik nappalis fiut laszophatna...de csak annyi) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Logika: Ha Szilvácska a menasszony cuncus a vőlegény, Pillécske talán elkisér engem... és elkapja a csokrot...
Na csak ne fenyegetőzzön, mádám, mert olyan képek vannak a gépemen a mádámról, amit nem szeretne a fórumban viszontlátni a mádám. Vagy nevezzem inkább mádmázellnek?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 20:01
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázz, mert tiltalak:):): nagyon pontgyüjtőgetős gyanús vagy
legyen Tied a pasi,enyem a cucc
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 16:28
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
huh, ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó, tetszik
csak vetkőztesd kissé...olyan dzsungeles túlélős legyen, a terepjárója mellett, izzadt, koszos picit szőrös felsőtesttel:)
csak vetkőztesd kissé...olyan dzsungeles túlélős legyen, a terepjárója mellett, izzadt, koszos picit szőrös felsőtesttel:)
Na, MmePrune hozzászólást szerkeszt:
Eredeti hsz: Charlotte imádlak (Surda).
Prune által módosított: Prune imádlak.
Eredeti hsz: Hajós a legszexibb pasi (Charlotte).
Prune által módosított: Hajóst átadom Prune-nek.
Hát kellett ez nekünk???
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 21:15
Eredeti hsz: Charlotte imádlak (Surda).
Prune által módosított: Prune imádlak.
Eredeti hsz: Hajós a legszexibb pasi (Charlotte).
Prune által módosított: Hajóst átadom Prune-nek.
Hát kellett ez nekünk???
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
látom jol elvagytok:))
MmePrune[ADMIN]
MmePrune[ADMIN]
Boldog új évet neked is Cuncus!
:-) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 21:31
:-) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 02. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
BUEK!!!
Ezek a tűzoltók mindig elkószálnak, úgy kell őket összefogdosni...
;)
;)
NEM
en is meg vok ijjedve
en is meg vok ijjedve

Gennyzsakszem

Britany