Szép álmokat!!
nyugodtan elmehettél volna bő egy órával ezelőtt is aludni....nem félsz, hogy hamarabb leszel ráncos a kevés pihenés miatt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 23:04

Törölt felhasználó (21812)

Szép álmokat!!
csodás reggelt mkinek:) szaladjatok vegyetek 1 frissítő zuhanyt:))))

Szepen megkertelek ne tedd be a kepem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 06:25

Törölt felhasználó (62015)
VIP

csodás reggelt mkinek:) szaladjatok vegyetek 1 frissítő zuhanyt:))))

amugy joo reggelt mindenkinek
úgy tűnik nem hallottam meg
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt nappalisok!
Én mentem dolgozni.. aztán hajrá legalább 7 oldalt olvashassak délután

ohh
jó munkát
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 07:38

Jó reggelt nappalisok!

jóregg:):):):)
EZ CSÚCS:):):):):)
most elgondolkoztam, hogy veszek egy vibrit
van valami egyéb javaslatotok a formájára?
a múltkor beszélgettünk urammal, hogy ha például elmegyünk együtt horgászni és alkalmazzuk a vibrit, akkor nem kell abbahagyni az élvezkedést kapás esetén, mert amíg ő kiemeli a halat, addig én folytathatom...milyen előnyét ismeritek még?

a múltkor beszélgettünk urammal, hogy ha például elmegyünk együtt horgászni és alkalmazzuk a vibrit, akkor nem kell abbahagyni az élvezkedést kapás esetén, mert amíg ő kiemeli a halat, addig én folytathatom...milyen előnyét ismeritek még?
vegyél mindjárt hármat mert sztem Te pillanatok alatt elkoptatod
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 07:50

ááá én delfint nem dugok be magamnak

További előnye, ha élvezkedésre vágysz, nem kell elkísérni az urad horgászni...
;) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 07:50
;) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)

A Szex én New York-ban, mikor Samanthára bíztak egy gyereket, és annak elromlott a ringatóztatós székében a ringatóztatás funkció, odakötötte a vibrijét és a gyerek megnyugodott. Ez sem utolsó szempont...
És egyszer olvastam egy cikket a Hitachi Magic Wandjáról, mely szerint a csajnál olyan láncorgazmust okozott, hogy egész hétvégén nem mozdult ki az ágyból. Melyik vibrid tud ilyet?
Ha egyszer eltűnök a fórumról és halljátok a férjemet panaszkodni, hogy csak gyűlik a mosatlan meg a piszkos edény, akkor gyanakodjatok, hogy vettem egy Magic Wandot (magyarul varázspálca).
Ha egyszer eltűnök a fórumról és halljátok a férjemet panaszkodni, hogy csak gyűlik a mosatlan meg a piszkos edény, akkor gyanakodjatok, hogy vettem egy Magic Wandot (magyarul varázspálca).
már annyiszor eszembe jutott a szex és new york, ma végre betettem a filmes topicba:):):) igazából nem kedvelem benne a carrie-t, vagyis inkább nem tartom csinos nőnek sarah jessica parkert, és ez levon valamennyit az élvezeti értékből, de maga a sorozat kellemes:)
hát őt én se tartom csinosnak egyáltalán
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 08:54

már annyiszor eszembe jutott a szex és new york, ma végre betettem a filmes topicba:):):) igazából nem kedvelem benne a carrie-t, vagyis inkább nem tartom csinos nőnek sarah jessica parkert, és ez levon valamennyit az élvezeti értékből, de maga a sorozat kellemes:)
bizony gebe, és görbe a lába.
ezt gondolom tőlem kérdezted:) mindegyik másban jó....ilyen egész hétvégén ágyba maradóst eddig egy okozott, a tonsil...a folikuláris tonsil
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 08:33

És egyszer olvastam egy cikket a Hitachi Magic Wandjáról, mely szerint a csajnál olyan láncorgazmust okozott, hogy egész hétvégén nem mozdult ki az ágyból. Melyik vibrid tud ilyet?
Surdinak itt hagyok egy képet. Kellemes délelőttöt mindenkinek.

hogy gebe, az egy dolog, mert ez az általános trendi (innen látszik, hogy én átlagon felüli vagyok
)...de hogy a görbe lábai mellett mini szoknyát hord?!?!?!?! na én ettől akadok ki...és szerintem az arca sem kedves
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 09:00

bizony gebe, és görbe a lába.