hihetetlen a november rain-t pl.fejből tudom ez meg kiesett a fejemből
hú már a fejem pedig soha nem szokott:(( megnéztem már az összes slágerlistát mert ha látnám az előadó nevét meg a szám címét már megismerném....91 vagy92 nyarán állandóan ezt játszották a music tv-n fekete-fehér klip,pasi énekli,tengerpart,motorcsónak,csajok,pasik,nagyon fülbemászó, a szövegben van olyan h:you are always on my mind,you're the one I'm living for....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 05:46
Ne idegeskedj árt a szépségnek... na meséld a klippet hátha megfejtjük
Ne idegeskedj árt a szépségnek... na meséld a klippet hátha megfejtjük
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 05:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
jó reggelt
ááááá megőrülök keresek 1 számot ami 92-ben nagy sláger volt elöttem van a videoklip is de nem jut eszembe a címe meg az előadó már mindenfelé kutattam de nem lelem,sík ideg vok
ááááá megőrülök keresek 1 számot ami 92-ben nagy sláger volt elöttem van a videoklip is de nem jut eszembe a címe meg az előadó már mindenfelé kutattam de nem lelem,sík ideg vok
jó reggelt
Biz isten felkutatom... anno zsenge lyány koromban úgy a 1900-as években kaptam... megkeresem...
Aztán úgy egy év múlva kiderült h. a srác ku.va jóban volt a múzsával és lóvéért gyártotta a szerelmes leveleket... Akkori bnőm is uazzal a szöveggel kapott igaz másik sráctól
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán úgy egy év múlva kiderült h. a srác ku.va jóban volt a múzsával és lóvéért gyártotta a szerelmes leveleket... Akkori bnőm is uazzal a szöveggel kapott igaz másik sráctól
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
A Signor zenéjét éteren....énekelt is hozzá...: Piramis: "...Mennyivel könyebb volna,
Hogyha két életem volna.
Egyet örökre odaadnék neked,
A másik szabad lenne,
Minden nap szárnyra kelne,
S mindenkit szeretne, akit lehet.
Ha volna két életem, tudnám, amit ma nem.
Bár volna két életem, hinnék mindenkiben!
Óóó Istenem, miért nincs két életem?..."
Hogyha két életem volna.
Egyet örökre odaadnék neked,
A másik szabad lenne,
Minden nap szárnyra kelne,
S mindenkit szeretne, akit lehet.
Ha volna két életem, tudnám, amit ma nem.
Bár volna két életem, hinnék mindenkiben!
Óóó Istenem, miért nincs két életem?..."
alszom pár órát,jó éjt
itt viszont nem kéklik a szeme
nekem tetszős;
nekem tetszős;
már 4-5 évesen oda voltam érte
első szerelmem:
azért volt általános levél az éppen katonáskodó írtó nagy szerelmemtől:):):)és ez ma már történelem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 23:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Értem én, hogy mit akartál mondani. Én meg azért írtam, hogy hülyék a férfiak, mert pont te vagy az a nő, akinek tutira jár egy klasszikus szerelmeslevél.
Értem én, hogy mit akartál mondani. Én meg azért írtam, hogy hülyék a férfiak, mert pont te vagy az a nő, akinek tutira jár egy klasszikus szerelmeslevél.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 23:11
az jutott eszembe, hogy olyan igazi klasszikus szerelmeslevelet nem kaptam még sose, de üzenetek, versek, papírcetlire írt szeretlek már volt...és azért az is nagyon sok mindent kifejez, még ha néha nem is érti pontosan az ember a másik érzéseit
az jutott eszembe, hogy olyan igazi klasszikus szerelmeslevelet nem kaptam még sose, de üzenetek, versek, papírcetlire írt szeretlek már volt...és azért az is nagyon sok mindent kifejez, még ha néha nem is érti pontosan az ember a másik érzéseit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 21:47
Nem azért, hogy fájdítsam a szíved, de van is mire irigykedni, mert tényleg olyan levél volt, hogy :,-)
Akkor ezek szerint te még nem? Hmmmmmmm. Nagy hülyék a férfiak...
Akkor ezek szerint te még nem? Hmmmmmmm. Nagy hülyék a férfiak...
Nem azért, hogy fájdítsam a szíved, de van is mire irigykedni, mert tényleg olyan levél volt, hogy :,-)
Akkor ezek szerint te még nem? Hmmmmmmm. Nagy hülyék a férfiak... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ezek szerint te még nem? Hmmmmmmm. Nagy hülyék a férfiak... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
rettenetesenirigykedős szmájli
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 21:42
Igen.
Igen.
hát pont azért törhetett ki lázadás, nemde?
megy a tvben a lázadás a bountyn.....és eszembe jutott, hogy annyi ideig a tengeren hogy bírták szex nélkül?

Gennyzsakszem

Allyson Moore