Jó reggelt, nappaliiiiiiiiii!!!
Egyetértek,jóreggelt mindenkinek!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki az ágyból, hétalvók!!
Jó reggelit mindenkinek..
Jó reggelit mindenkinek..
Ja, és Zombiee betette a meztelen felsőtestéről készült képet a topicjába, te meg még csak nem is borultál térdre, pedig milyen sokáig nyaggattad érte. Futás isteníteni!!! :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 23:36
átvergődtem magam emilen, megyek aludni:):):):)most már emil is vergődhetne rajtam, vagy alattam
Tessék: Emil. De vigyázz, mert még kiskorú :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 23:36
átvergődtem magam emilen, megyek aludni:):):):)most már emil is vergődhetne rajtam, vagy alattam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
A nappalira :-)))))))))))
A nappalira :-)))))))))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hát kire......másik pasira
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Gianni Versace ' THE DREAMER '
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 20:22
most láttam a parfümből részleteket, meg riportot az illatokról...van olyan illat, amit erotikusnak találtok?
jóvanmána.....mit reklamál?
válaszoltam:)és igen kérdeztem- válaszolj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 22:51
válaszoltam:)és igen kérdeztem- válaszolj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
Szilvának dumálok de nem hallja:( kérdeztem h miért ilyen pasikat teszel be hiszen Neked nem is tetszik az ilyen:))))
válaszolni is kell?
Szilvának dumálok de nem hallja:( kérdeztem h miért ilyen pasikat teszel be hiszen Neked nem is tetszik az ilyen:))))
tehát kire?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 22:35
Törölt felhasználó (62015)
VIP
mire vagy kire?
mire vagy kire?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ti mire gondoltok szex közben?
Mire gondol a férfi?
Ha nagyon sikeres az együttlét:
# Ha máskor is ilyen jó lesz vele, még elveszem feleségül...!
# Kislány, ezt ne hagyd abba, ilyen fantasztikusat már rég nem éreztem!
# Imádnivalón kőkemény a feneke, de nem merem megfogni, mert rögtön elszállok!
# Megbolondulok a melleitől! Ennél a nőnél szeretnék csecsemő lenni.
# Istenem, most kellene látnia az exbarátnőmnek. Mire vagyok képes, ha jó a partner!
# Azt hiszem, nem kell szégyenkeznem. Ezt a randit nem felejti el egyhamar.
Ha csak olyan szokásos:
# Remélem, nem zavarja a hasam.
# Hogyan mondjam meg neki, hogy orálisan szeretném?
# Remélem, bírni fogom egy darabig!
# Vajon meg van elégedve a mérettel?
# Bizonyára jobb vagyok, mint az exbarátja, különben nem hajtott volna rám.
# Lehetne egy kicsit gusztusosabb.
# Hülye vagyok, hogy nem vittem előjáték gyanánt a zuhany alá.
# Bébi, fogd már meg végre!
# Mennyi 78-szor 324? Amíg ezt kiszámolom, addig biztos vissza tudom tartani.
# Mi lehet most a feleségemmel?
Ha felejthető az együttlét:
# Én halálra erőltetem magam, ő meg csak fekszik, mint a deszka.
# Miért nem mozog? Egyáltalán lélegzik még?
# Miért kell végig felül lennem? Ha már frigid, legalább lovagoljon egy kicsit.
# Csak ne karmolna véresre! Hogy fogom ezt otthon megmagyarázni?
# Kell ez nekem egyáltalán?
# Remélem, szed fogamzásgátlót!
# Csak tudnám, hogy lehet ezt a nőt a csúcsra juttatni. Lehet egyáltalán?!
# Vajon hányadik ürge vagyok ebben az ágyban. Nem hiszem, hogy kijönne egy focicsapat. Még egy kispályás se!
# Segítség, narancsbőrös! Villanyt leoltani!
# Fogat moshatott volna, mielőtt az arcomba liheg.
# Te jó ég, hiszen még szűz!
Ha nagyon sikeres az együttlét:
# Ha máskor is ilyen jó lesz vele, még elveszem feleségül...!
# Kislány, ezt ne hagyd abba, ilyen fantasztikusat már rég nem éreztem!
# Imádnivalón kőkemény a feneke, de nem merem megfogni, mert rögtön elszállok!
# Megbolondulok a melleitől! Ennél a nőnél szeretnék csecsemő lenni.
# Istenem, most kellene látnia az exbarátnőmnek. Mire vagyok képes, ha jó a partner!
# Azt hiszem, nem kell szégyenkeznem. Ezt a randit nem felejti el egyhamar.
Ha csak olyan szokásos:
# Remélem, nem zavarja a hasam.
# Hogyan mondjam meg neki, hogy orálisan szeretném?
# Remélem, bírni fogom egy darabig!
# Vajon meg van elégedve a mérettel?
# Bizonyára jobb vagyok, mint az exbarátja, különben nem hajtott volna rám.
# Lehetne egy kicsit gusztusosabb.
# Hülye vagyok, hogy nem vittem előjáték gyanánt a zuhany alá.
# Bébi, fogd már meg végre!
# Mennyi 78-szor 324? Amíg ezt kiszámolom, addig biztos vissza tudom tartani.
# Mi lehet most a feleségemmel?
Ha felejthető az együttlét:
# Én halálra erőltetem magam, ő meg csak fekszik, mint a deszka.
# Miért nem mozog? Egyáltalán lélegzik még?
# Miért kell végig felül lennem? Ha már frigid, legalább lovagoljon egy kicsit.
# Csak ne karmolna véresre! Hogy fogom ezt otthon megmagyarázni?
# Kell ez nekem egyáltalán?
# Remélem, szed fogamzásgátlót!
# Csak tudnám, hogy lehet ezt a nőt a csúcsra juttatni. Lehet egyáltalán?!
# Vajon hányadik ürge vagyok ebben az ágyban. Nem hiszem, hogy kijönne egy focicsapat. Még egy kispályás se!
# Segítség, narancsbőrös! Villanyt leoltani!
# Fogat moshatott volna, mielőtt az arcomba liheg.
# Te jó ég, hiszen még szűz!
szex közben:
Mire gondol a nő?
Ha nagyon jól érzi magát:
# Jobban szeretem az életemnél! Ha most meghalnék, az volna a legcsodálatosabb halál.
# Olyan közel vagyunk egymáshoz! Ezt a varázslatos érzést szeretném megtartani még hosszú évekig!
# Ez nagyon izgalmas! Pedig milyen jámbornak gondoltam. Te jó ég, milyen remekül csinálja, csak abba ne hagyja!
# Ez igen! Vajon kitől tanulhatta mindezt?
# Hogy ez mit ki nem hoz belőlem! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hajlékony vagyok.
# Ez a pasi örökre kell nekem! Remek fickó, mintha töviről hegyire ismerné a szexuális fantáziámat!
Ha kissé lagymatag a dolog:
# Bevettem ma egyáltalán a fogamzásgátlómat?
# Ember, ne ilyen puhány módra, fogj meg végre rendesen!
# Vajon hogy tetszik neki a mellem? Remélem, nem veszi észre, hogy szilikonos.
# Miért akar ez állandóan alul lenni? Lusta disznó, én dolgozzak helyette is...! Nem baj, legalább valamivel több kalóriát égetek el.
# Érthetetlen, hogy miért nem tud kimenni a fejemből az előző pasi.
Ha unalmas az aktus:
# Istenem, meddig kínlódik ez? Befejezi ma még? Nekem már a második percben elegem volt az egészből!
# Nézem a plafont,... mit is kéne holnap vásárolnom? Ha már nagyon unom, inkább eljátszom az orgazmust.
# Büdös ez a pasi. Lezuhanyozhatott volna.
# Miért csókol ez ilyen rettenetes nyálasan?
# Fogalma sincs, hol a klitoriszom. Pedig már hányszor megmutattam neki.
# A szenvedélytől liheg ennyire, vagy egyszerűen asztmás?
# Hogy micsoda hülye vagyok! Miatta vettem új cuccokat, még a lakást is kitakarítottam. Bár ne is találkoztunk volna!
Mire gondol a nő?
Ha nagyon jól érzi magát:
# Jobban szeretem az életemnél! Ha most meghalnék, az volna a legcsodálatosabb halál.
# Olyan közel vagyunk egymáshoz! Ezt a varázslatos érzést szeretném megtartani még hosszú évekig!
# Ez nagyon izgalmas! Pedig milyen jámbornak gondoltam. Te jó ég, milyen remekül csinálja, csak abba ne hagyja!
# Ez igen! Vajon kitől tanulhatta mindezt?
# Hogy ez mit ki nem hoz belőlem! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hajlékony vagyok.
# Ez a pasi örökre kell nekem! Remek fickó, mintha töviről hegyire ismerné a szexuális fantáziámat!
Ha kissé lagymatag a dolog:
# Bevettem ma egyáltalán a fogamzásgátlómat?
# Ember, ne ilyen puhány módra, fogj meg végre rendesen!
# Vajon hogy tetszik neki a mellem? Remélem, nem veszi észre, hogy szilikonos.
# Miért akar ez állandóan alul lenni? Lusta disznó, én dolgozzak helyette is...! Nem baj, legalább valamivel több kalóriát égetek el.
# Érthetetlen, hogy miért nem tud kimenni a fejemből az előző pasi.
Ha unalmas az aktus:
# Istenem, meddig kínlódik ez? Befejezi ma még? Nekem már a második percben elegem volt az egészből!
# Nézem a plafont,... mit is kéne holnap vásárolnom? Ha már nagyon unom, inkább eljátszom az orgazmust.
# Büdös ez a pasi. Lezuhanyozhatott volna.
# Miért csókol ez ilyen rettenetes nyálasan?
# Fogalma sincs, hol a klitoriszom. Pedig már hányszor megmutattam neki.
# A szenvedélytől liheg ennyire, vagy egyszerűen asztmás?
# Hogy micsoda hülye vagyok! Miatta vettem új cuccokat, még a lakást is kitakarítottam. Bár ne is találkoztunk volna!
csak a kétségekre emlékszem a vibrit illetöen,meg arra,hogy en eltanácsoltam Pillét...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 20:55
szeretnéééééém, de momentán még nem jelezte senki, hogy eljönne velem...vagy mintha pille igen...vagy nem?
szeretnéééééém, de momentán még nem jelezte senki, hogy eljönne velem...vagy mintha pille igen...vagy nem?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 10. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 20:29
ne vesztedegesd az idöt reszeltekkel,A FILMET NÉZD!!!!
van olyan illat,csak nem tudom,hogy hívják....megérzem 10 km-röl szél ellen is és olyankor nem állok jót magamért,a legyet is megdugnám röptében
(ezért nem is jártam utána,mi a neve)
van olyan illat,csak nem tudom,hogy hívják....megérzem 10 km-röl szél ellen is és olyankor nem állok jót magamért,a legyet is megdugnám röptében
(ezért nem is jártam utána,mi a neve)

Gennyzsakszem

slater76