De.. minden tetőről látni a napot...Menj magas pontra
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 14:13
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy 700 mm-es távcsövem 350x nagyitással,de baszhatom,ha felhös at ég....
PARA!!! BÚJJ MÁR ELŐ, A MINDENEDET!!!
és nem lehetett dohányozni! éltetek már ilyet? felháboritó! para biztos meghalt volna ott.
én is nagyon szenvedtem.
én is nagyon szenvedtem.
a beszámolóhoz még hozzátartozik, hogy szállodában aludtunk, nagyon kényelmes volt az ágy, csak baromi korán kellett kelni... és rájöttem, örülök, hogy normális lakásban élek, nem pedig egy szellőztetésre alkalmatlan, sci-fis filmekben milliószor látott légkondicionált, csupaüveg gyufásskatulya-szerű épületben.
asszem kihagytam egy e betűt...
a kutya mindenit!
szex nem volt... de végigsétáltuk a VII. kerületet, s képzeld, nem találtuk az angyalbárt! azt mondta a szinház portása (mert megkérdeztük - pironkodva), hogy lebontották az épületet! most szólj hozzá! nem tudja valaki, hová költöztek?
de ittunk aranyfácánt! imádom! a scherlock holms (jól irtam?) nevű kocsmában.
de ittunk aranyfácánt! imádom! a scherlock holms (jól irtam?) nevű kocsmában.
Halljuk a beszámolót para majd később elolvassa!:)
Szia pillém!:)
Neked is keresek majd egy hasonló sztorit az archívumomban!
Neked is keresek majd egy hasonló sztorit az archívumomban!
asszem ma éjjel koncertezik a wigwamban mátyás attila! oda kéne mennem... utánanéznél nekem a neten? annyira fáradt vagyok!
hol para? sir-sir-sir... hát nem tudok néki élménybeszámolni!
egyébként gyanitottam, hogy lehet bennünk valami közös... a beillesztett fotóink alapján
ma éjjel te leszel szolgálatban
szia horzi! igazán foghatnál nekem is egy rablót!
A Hajósról jut eszembe, a multkor az egyik barátom barátja aki imser engem is / tehát haverok vagyunk/.
Azt mondta a barátomnak, hogy rólam a külsőm alapján a Hajós jut az eszébe csak én fiatalabb vagyok és nem őszülük / hál istennek! /
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 13. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 16:37
Azt mondta a barátomnak, hogy rólam a külsőm alapján a Hajós jut az eszébe csak én fiatalabb vagyok és nem őszülük / hál istennek! /
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 13. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
jól látod, barátom: szeretem a tibi csokit, szeretem a hajós andrist, és szeretem, ha nyalnak...a jégkrém csak azért van, mert nem találtam jobbat, bár para egyszer azt mondta, hogy tudat alatt választunk
jól látod, barátom: szeretem a tibi csokit, szeretem a hajós andrist, és szeretem, ha nyalnak...a jégkrém csak azért van, mert nem találtam jobbat, bár para egyszer azt mondta, hogy tudat alatt választunk
Hát nekem is nagyon pozitív volt a Bathory tőled :-)
Jó pihenést!
Jó pihenést!
jóregg:):):) vagy mifene van most??
RAJTAM MÁR CSAK Ő SEGÍTHET:):):)
RAJTAM MÁR CSAK Ő SEGÍTHET:):):)

Gennyzsakszem

husband35