én a qurvelin beszerzésen mán túl vagyok!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 14:27
Sziasztok!
Ki volt ma már gyógyszertárban?
Holnaptól emelnek mindent...
tudod nekem inkább a pap jánya!
egy jóbarátom hangoztatja, hogy ízlésekről és ficamokról felesleges vitázni. de a gebe kidmant szebb nőnek tartani, mint SJP-t?
de nekem akkor is Ti hús-vér nők jöttök be!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
egy jóbarátom hangoztatja, hogy ízlésekről és ficamokról felesleges vitázni. de a gebe kidmant szebb nőnek tartani, mint SJP-t?
de nekem akkor is Ti hús-vér nők jöttök be!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
a sarah nem is jó nő, a demi elmegy tulajdonképpen, de tudnék neked ezret sorolni, akik igenis jó nők...ha már a szex és new yorknál tartunk: kim catrall...catherine zeta jones, penelope cruz, nicole kidman...stb...a szépséget elismerem én is, de sarah jessica parker messze van attól:):):):)
Na.. elszaladok a patikába.. aztán keresek neked valami szép képet róla :P:P
én akkor megyek gyógyszertárba, ha szükségem van valamire, sose voltam bespejzolós fajta...kotont meg a corában is lehet kapni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
mondjuk igen, tényleg durva, de ez úgy van, hogy ha azt mondják delon, akkor én azonnal a rocco-ra gondolok és máris szerelmes vagyok belé...ha azt mondják redford, akkor az ilyenek voltunk jut eszembe és punktum:):):):):):)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Most készülök... lelkileg a tolongásra...
Sziasztok!
Sziasztok!
Most így néz ki.. borzalmas...(sztem)
a sarah nem is jó nő, a demi elmegy tulajdonképpen, de tudnék neked ezret sorolni, akik igenis jó nők...ha már a szex és new yorknál tartunk: kim catrall...catherine zeta jones, penelope cruz, nicole kidman...stb...a szépséget elismerem én is, de sarah jessica parker messze van attól:):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 14:23
a csajok hogy fikázzák mán a filmes tyúkokat!
Sarah Jessica Parcert, majd Demi Moort.
pedig én mindkettőt meg hát!
báááárrr ha választani kéne inkább a mi jányainkat! az én lotyókámmal az élen!
báááárrr ha választani kéne inkább a mi jányainkat! az én lotyókámmal az élen!
Diana és David már régóta szerelemben élnek együtt, ám egy napon rádöbbennek: anyagilag teljesen tönkrementek, ami David karrierjét is elvághatja... megmaradt pénzüket Las Vegasban próbálják megduplázni, sikertelenül. A kaszinóban azonban felfigyel Dianára egy jóképű milliomos, aki 1 millió dollárt ajánl fel a lánynak egy együtt töltött éjszakáért.
ekkora baromságot:):):) 1 milla csak azért, hogy megdughassa, amikor már eleve jóképű volt...mennyi pénze volt ennek a pasinak, ha demi már a 10. volt? és hol vannak az ilyen pasik? csak vegasban? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 14:21
ekkora baromságot:):):) 1 milla csak azért, hogy megdughassa, amikor már eleve jóképű volt...mennyi pénze volt ennek a pasinak, ha demi már a 10. volt? és hol vannak az ilyen pasik? csak vegasban? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Mert redfordnak ez volt a mániája a csaj volt a 10.ik, de ez csak a végén derült ki. A hüle tyúk meg beleszerelmesedett.
Vizilovam meg nekem van!!!
a csajok hogy fikázzák mán a filmes tyúkokat!
báááárrr ha választani kéne inkább a mi jányainkat! az én lotyókámmal az élen! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
báááárrr ha választani kéne inkább a mi jányainkat! az én lotyókámmal az élen! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert redfordnak ez volt a mániája a csaj volt a 10.ik, de ez csak a végén derült ki. A hüle tyúk meg beleszerelmesedett.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 14:15
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
héééé, az ajtó tárva-nyitva, miért lenne pofátlankodás? jöhetnél többször is, te grínpísz-aktivista
én is úgy emlékszem, hogy lefeküdt vele, meg is kapták a pénzt, és valami alapítványba tették közösen talán, rémlenek valami vízilovak is... mondjuk a redforddal én is lefeküdnék ingyen is, szóval nem értettem, hogy miért kellett fizetnie...ráadásul a demi nem is olyan nagy szám
senki nem emlékszik a filmre?
én is úgy emlékszem, hogy lefeküdt vele, meg is kapták a pénzt, és valami alapítványba tették közösen talán, rémlenek valami vízilovak is... mondjuk a redforddal én is lefeküdnék ingyen is, szóval nem értettem, hogy miért kellett fizetnie...ráadásul a demi nem is olyan nagy szám
hat azert a demit sem rugnam ki az agyambol ha bekerezkedne......
héééé, az ajtó tárva-nyitva, miért lenne pofátlankodás? jöhetnél többször is, te grínpísz-aktivista
szerintem + a redford nem nagy szám!
senki nem emlékszik a filmre? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 14:08
senki nem emlékszik a filmre? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, hogy bepofátlankodok...lefeküdt vele,az tutti, a férj reagálására én sem emlékszem...
bepofátlankodsz???
dehogy!
tölthetek egy sört? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 14:08
dehogy!
tölthetek egy sört? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, hogy bepofátlankodok...lefeküdt vele,az tutti, a férj reagálására én sem emlékszem...
csak kezet?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ha élmos a könyv fektesd le aludnyi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 13:50
a múltkor volt egy kérdésed a mennyiért feküdnél le stb témakörben...és eszembe jutott róla a tisztességtelen ajánlat (redford, moore)...csak nem emlékszem a végére...lefeküdt a csaj a redforddal? és mit szólt hozzá a férj?
szép nagy kezem van hosszú (mélyre beérő) ujjakkal.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

lizy123
Nicole Smith