vazi, drága! üdvözlünk :) most készitettem citromfüves szappant, ha gondolod, kimosom vele a takaród, friss forrásvizben öbliteném... ha lenne errefelé forrásviz :) patakom van, de abban nem tanácsos öblögetni.
forrás víz? ilyen hidegben?

Már nem!:)))))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom, mosás előtt még egyszer....?!!! :)))

pille lement a forráshoz mosni, de a víz elvitte vazi takaróját

Na vagyok én is. Üdvözletem mindenkinek.
Nem lett olyan rossz a tegnapi főzelék, szóval nem vagyok büntiben :-)))
Ja, a tejeskávés videó nagyon jó, attól függetlenül, hogy kamu :-)))
Nem lett olyan rossz a tegnapi főzelék, szóval nem vagyok büntiben :-)))
Ja, a tejeskávés videó nagyon jó, attól függetlenül, hogy kamu :-)))

Már túltette magát rajta!

(valamiért orrolsz rám

pille lement a forráshoz mosni, de a víz elvitte vazi takaróját

dehogyis:)miért tenném? segítsetek, nem találok vazinak megfelelő takarót:):):)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha végeztem, esetleg ezt átengedem..... :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

dehogyis:)miért tenném? segítsetek, nem találok vazinak megfelelő takarót:):):)
Gizike, diktálok! :-)))
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Tíz leütés per szekundummal csak! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 13:36

Törölt felhasználó (21812)
VIP

Gizike, diktálok! :-)))
MmePrune intézkedj már valamit ada13 személyével kapcsolatban! Nézd meg mit csinál a topic-okban!
témaadmin vagyok, csak itt...nyugi már:):):):) majd megjutalmazzák aktív tevékenysége miatt:) te meg nehogy már agyvérzést kapj miatta:):):):)
mi van babrával? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 13:56
mi van babrával? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

MmePrune intézkedj már valamit ada13 személyével kapcsolatban! Nézd meg mit csinál a topic-okban!
tegnap is szóltam az adminoknak rá sem basztak! pont 10 hsz.-e volt. most is annyi kell. semmitmondó süketelések sorozata egymás után, és nem csinálnak semmit az adminok. megőszülök komolyan idegességemben.
Babra? ŐŐŐŐŐŐŐ! kicsit szeszélyes mostanság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 13:58
Babra? ŐŐŐŐŐŐŐ! kicsit szeszélyes mostanság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

témaadmin vagyok, csak itt...nyugi már:):):):) majd megjutalmazzák aktív tevékenysége miatt:) te meg nehogy már agyvérzést kapj miatta:):):):)
mi van babrával?
mi van babrával?
sziasztok ezt a dijat nyertem:-))))))))

Hehe, ez állatjó.
Ez a pasi eldöntötte, hogy egy év alatt 100 csajszival zuhanyozik együtt és megörökíti a tisztálkodásokat. És sikerült a terve :-)
Zuhi - katt ide
A 100 fényképet meg lehet nézni sorban a "Click Here for Shower #1" gombra kattintva.
Ez a pasi eldöntötte, hogy egy év alatt 100 csajszival zuhanyozik együtt és megörökíti a tisztálkodásokat. És sikerült a terve :-)
Zuhi - katt ide
A 100 fényképet meg lehet nézni sorban a "Click Here for Shower #1" gombra kattintva.
Ti milyen hasonló projektet találnátok ki és dokumentálnátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 14:06

VIP

Hehe, ez állatjó.
Zuhi - katt ide
Zuhi - katt ide
Tényleg, milyen lenne a GG összes csajával együtt zuhanyozni 1szerre :-DDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 14:07
VIP

Ti milyen hasonló projektet találnátok ki és dokumentálnátok?

teljesen kimerültem vazi takarójának keresgélésében. nem is tudok úszni... :(
a parton kövek közt megleltem :)
a parton kövek közt megleltem :)

Ez jó terv!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 14:15

Tényleg, milyen lenne a GG összes csajával együtt zuhanyozni 1szerre :-DDD