no? elnyerte tetszésed?
ne moziba nézd meg. sűrűn le kellett állitsam, mert nem birta a... a gyomrom (?)
ne moziba nézd meg. sűrűn le kellett állitsam, mert nem birta a... a gyomrom (?)
aaalllssszzzooolll??? hhhaaahhhóóó!!!
már megint itt vagyok és már megint olyanba szólok bele, amihez semmi közöm, pletykás vénasszony leszek
, én láttam moziban ezt a filmet, szerintem nagyon jó volt, én nem hiszem hogy véresebb vagy durvább lenne mint akármelyik mai film, vagy lehet hogy bennem van a hiba
, én láttam moziban ezt a filmet, szerintem nagyon jó volt, én nem hiszem hogy véresebb vagy durvább lenne mint akármelyik mai film, vagy lehet hogy bennem van a hiba
ó, hát persze, hogy nem véresebb.
de durvábbnak igenis durvább. gondolj bele: ez történelem. ez igy történt. ez régvolt valóság! nem mese.
s a halálból megmenekül. viszont: partraszállnak az európaiak, s hozzák az "új" halált...
tudod, cseberből vederbe...
de durvábbnak igenis durvább. gondolj bele: ez történelem. ez igy történt. ez régvolt valóság! nem mese.
s a halálból megmenekül. viszont: partraszállnak az európaiak, s hozzák az "új" halált...
tudod, cseberből vederbe...
be kéne takarni katicikát. úgy látom, elaludta a filmbemutatót. :)
tényleg kegyetlennek tűnhet, de a mai világban is van ennél sokkalta véressebb , durvább dolgok (véres gyémántok, nem nagy szám de megdöbbentő, hogyan bánnak a gyerekekkel, a nőkkel stb, pár millió dollár miatt)
hát igen nagy szám lehetett mikor "partra szálltunk", mint az indián viccekben:
fehér ember: na indián, hogy tetszik a városunk?
indián: szép, és nektek, hogy tetszik az országunk?
hát igen nagy szám lehetett mikor "partra szálltunk", mint az indián viccekben:
fehér ember: na indián, hogy tetszik a városunk?
indián: szép, és nektek, hogy tetszik az országunk?
Hát én néztem, amit mutatott, aztán lefagyott, tovább nem ment :( Azért nagyon szépen köszönöm, Kispille .(bevallom, egy idő után nem tudtam, hová kattanjak, vagyhogy ez letölthető film-e?!???) Pussza: Katinka
:) a film cime már tudott :) szerezd meg. érdemes.
ha nem haragszotok, beillesztek ide egy pár viccet, a reggeli kávéhoz :) mulassatok, én is jókat kacagtam :)
Mi az, amit egy rendőrnek mondhatunk? (megtörtént esetek)
Rendőr megállított gyorshajtásért:
- Magára vártam egész délután!
- Én meg siettem, hogy ne keljen sokáig várnia.
Nem lett büntetés belőle.
Pár éve a szolnoki elkerülön 130 km/h; rendőr szirénázva utánunk, leállított!
Látván, hogy én nő (25), üdvözlés a következö képpen:
- Azt hittem már nem érem utol!
Mire én:
- Ha tudom, hogy utól akar érni akkor egy kicsit jobban nyomom a gázt!
MEGúSZTAM!
- Mennyivel ment?
- 100-al.
- És mennyi a megengedett?
- A városbam 60, meg kinnt volt a 40-es tábla, az 100!
- Na menjen a pi...-ba!
Igazoltatás, rendör integet, autos:
Hello! Elakadtak? Elvigyem magukat valameddig?
Rendőr:
- Nem látta a záróvonalat?
Autós:
- Azt láttam, csak önt nem.
Rendör:
- Tekerje le az ablakot!
Soför:
- Egy sajtburgert kérek kólával.
Gyorshajtás.
Rendör:
- Aztán lassabban azokkal a lovakkal!
A Faterom:
- Nem a lovakkal volt a baj hanem a szememmel, mindig gyorsan megyek, de időben észre szoktam venni magukat.
Egyszer bekanyarodtam a villamos elé, az csengetett, a rendőr egyből odajött és megkérdezte:
- Nem látta a villamost?
Mire én:
- De igen de én jöttem jobbról.
Erre ő elnevette magát elküldött a fenébe.
Haverommal megyünk KÉTSZEMÉLLYEL, BUKÓSISAK NÉLKÜL kismotorral.
Rendör integet az út szélén, mire odakiálltok:
- Mit integet, nem látja hogy nincs több hely.
Zsukkal megállitottak, hogy nincs biztonsági öv, mondom ebbe nem kell. Úgy röhögtek, hogy tovább küldtek.
Mi az, amit egy rendőrnek mondhatunk? (megtörtént esetek)
Rendőr megállított gyorshajtásért:
- Magára vártam egész délután!
- Én meg siettem, hogy ne keljen sokáig várnia.
Nem lett büntetés belőle.
Pár éve a szolnoki elkerülön 130 km/h; rendőr szirénázva utánunk, leállított!
Látván, hogy én nő (25), üdvözlés a következö képpen:
- Azt hittem már nem érem utol!
Mire én:
- Ha tudom, hogy utól akar érni akkor egy kicsit jobban nyomom a gázt!
MEGúSZTAM!
- Mennyivel ment?
- 100-al.
- És mennyi a megengedett?
- A városbam 60, meg kinnt volt a 40-es tábla, az 100!
- Na menjen a pi...-ba!
Igazoltatás, rendör integet, autos:
Hello! Elakadtak? Elvigyem magukat valameddig?
Rendőr:
- Nem látta a záróvonalat?
Autós:
- Azt láttam, csak önt nem.
Rendör:
- Tekerje le az ablakot!
Soför:
- Egy sajtburgert kérek kólával.
Gyorshajtás.
Rendör:
- Aztán lassabban azokkal a lovakkal!
A Faterom:
- Nem a lovakkal volt a baj hanem a szememmel, mindig gyorsan megyek, de időben észre szoktam venni magukat.
Egyszer bekanyarodtam a villamos elé, az csengetett, a rendőr egyből odajött és megkérdezte:
- Nem látta a villamost?
Mire én:
- De igen de én jöttem jobbról.
Erre ő elnevette magát elküldött a fenébe.
Haverommal megyünk KÉTSZEMÉLLYEL, BUKÓSISAK NÉLKÜL kismotorral.
Rendör integet az út szélén, mire odakiálltok:
- Mit integet, nem látja hogy nincs több hely.
Zsukkal megállitottak, hogy nincs biztonsági öv, mondom ebbe nem kell. Úgy röhögtek, hogy tovább küldtek.
Az első három helyezettnek azokat a pályázókat jelöltem meg, ahol valami komoly eksön is volt a próbafülkében, mert szerintem ők voltak igazán bevállalósak.
A csini kiscsaj a tökéletes testével nem nagyon nyűgöz le. És ebben ugyan van némi irigykedés, de akkor sem érdemli meg az első helyet, mert semmi fincsi durvulás nem volt a képein. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 16:21
A csini kiscsaj a tökéletes testével nem nagyon nyűgöz le. És ebben ugyan van némi irigykedés, de akkor sem érdemli meg az első helyet, mert semmi fincsi durvulás nem volt a képein. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre csak annyi, hogy basszuskulcs. Ekkora marhaságot!!! Azoknak akik évek óta itt vannak, semmi "joguk", akik meg ügyesen "harácsolnak" mindenbe belepofázhatnak. Elmondod "hároszemközt", hogy ki a jelölted? Mert nekem is van, de én nem vagyok jmogosult...
Jó éjt!
Jó reggelt, jó reggelt!
Kész a reggeli...
Kész a reggeli...
jó reggelt. :)
a szélmentes, napos időért már nem szükséges szoritanotok, de szoritsatok cilikémnek, hogy sikerüljön a műtét! lassan indulunk, csak még megpróbálok felkelni...
a szélmentes, napos időért már nem szükséges szoritanotok, de szoritsatok cilikémnek, hogy sikerüljön a műtét! lassan indulunk, csak még megpróbálok felkelni...
nahát! még mindenki alszik? vagy mindenki dolgozik?
Szia, csak belibbentem egy koffein-injekcióra, aztán már itt sem vagyok: vár a siserahad! :)))
Jó reggelt koránkelők :)
Jó reggelt későnkelők!
Tegnap eljött az a pillanat, amikor rájöttem, hogy nem fórumozhatok, amikor a lányom az ölemben ül. Este ezt mondta nekem: bácsi öltözött.
Először nem értettem, hogy mire gondol, aztán rájöttem, hogy reggel látta azt a képet, amit Sonkás tett be a félmeztelen pasiról.
Asszem többet nem teszem ki ilyen látványnak...
Először nem értettem, hogy mire gondol, aztán rájöttem, hogy reggel látta azt a képet, amit Sonkás tett be a félmeztelen pasiról.
Asszem többet nem teszem ki ilyen látványnak...
Jó reggelt mindenkinek!
"írom a fenti szöveget, elküldöm, erre kiírja, hogy már van ilyen szövegű hozzászólás a témában..Mi van? Bevezették a cenzúrát?"
"írom a fenti szöveget, elküldöm, erre kiírja, hogy már van ilyen szövegű hozzászólás a témában..Mi van? Bevezették a cenzúrát?"
Szélmentes? Itt olyan széllökések vannak, hogy félek, betörik az ablak...

Gennyzsakszem

szexylady