(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, akkor egy kis kedvcsinálónak az én első pályázati képem. Tessék szépen követni a példámat!
Na, akkor egy kis kedvcsinálónak az én első pályázati képem. Tessék szépen követni a példámat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 15:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, akkor egy agymozgató feladat.
Fotópályázat
Nem muszáj fényképet készíteni, elég ha leírjátok, hogy mit fotóznátok abban a témában, hogy:
a) KAJASZEX
b) PIASZEX
(lehet csak az egyik témában válaszolni, de lehet mindkettőben is természetesen)
A rossz hír: én bírálom el a pályázatokat.
A másik rossz hír: nincs nyeremény, csak charlotte-i vállveregetés.
Fotópályázat
Nem muszáj fényképet készíteni, elég ha leírjátok, hogy mit fotóznátok abban a témában, hogy:
a) KAJASZEX
b) PIASZEX
(lehet csak az egyik témában válaszolni, de lehet mindkettőben is természetesen)
A rossz hír: én bírálom el a pályázatokat.
A másik rossz hír: nincs nyeremény, csak charlotte-i vállveregetés.
jaaaaaaaaaaaah:) nem nagyon sikerült, vannak dolgok, amikhez jobban értek a gépnél:) de az az egy hiányzott csak, és beírtam, szóval azért a mondatért végtelenül hálás vagyok:):):)köszköszkösz:):):):)
azt írta, hogy küldjem el a nevemet valamilyen mailcímre, de nem egészen értem azt sem....mindegy is...a lényeg, hogy 90%ban én fejtettem meg:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:15
azt írta, hogy küldjem el a nevemet valamilyen mailcímre, de nem egészen értem azt sem....mindegy is...a lényeg, hogy 90%ban én fejtettem meg:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Na végre, hogy tudomást veszel alázatosan pukkedliző alattvalódról, fenség!!! :)))) Csak annyit írj, sikeredett vala-e a dolog? És ne hagyd magára sokáig a nappalit, mert úgy jár, mint a dinoszauruszok! :))))))
ez a fenség dolog! eszembe jutott valami! a gumimacikba volt az a kis szörny, aki mindig aszonta, hogy: feneséges henceg
jah,igen: gyagyás Tóni vagy Tódi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:15
jah,igen: gyagyás Tóni vagy Tódi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na végre, hogy tudomást veszel alázatosan pukkedliző alattvalódról, fenség!!! :)))) Csak annyit írj, sikeredett vala-e a dolog? És ne hagyd magára sokáig a nappalit, mert úgy jár, mint a dinoszauruszok! :))))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:12
jaj, izééé, milyen emilkét??? istókuccse fogalmam sincs mire gondolsz:)
jaj, izééé, milyen emilkét??? istókuccse fogalmam sincs mire gondolsz:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:03
Légy Katibogár!!! :) Az emilkét meg csakazértis várom! :))))
Légy Katibogár!!! :) Az emilkét meg csakazértis várom! :))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 19:29
neeeeem, tanulnék...vagyis akarnék, csak nincs kedvem...jelmez kell jövő hétre, óvónénis...lehetnék katicabogár
Ott még vannak ilyenek??? Mert én csak a képet kerestem, oszt - mint legtöbbször - más lényeges dolgokat figyelmen kivül hagyok... :)
majd meglátom
most olvastam katicika forrókávélopó oldalán:
"Az ember mellől mindig akkor tűnnek el, mikor belelép a szarba. Mert a szarszag ciki. (...)"
"Az ember mellől mindig akkor tűnnek el, mikor belelép a szarba. Mert a szarszag ciki. (...)"
már átfutott agyamon a gondolat, kölcsönadhatnám a fehér köpönyegem :) lehetnél gégés-asszisztens is
Kérek mindenkit, hogy kövesse szellemi (és testi) vezérünket és akarjon mindenki fotót készíteni!
Hűtőt feltölteni!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 17:03
Hűtőt feltölteni!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
én akarok fotót készíteni, de bazira üres a hűtőnk:)szóval kis türelmet kérek:) és különben is most elmegyek és meghallgatom, hogy mi van a gyerekemmel az iskolában...és jövő héten farsang van az oviban, kérek jelmezötleteket, be kell öltöznöm nekem is:)annyira hiányoztatok napközben:):):):)
és egy jelentős esemény volt csak: az egyik kislány az oroszlánt rátette a víziló hátára...az óvónő azt mondta: mint a brémai muzsikusok, én azt gondoltam: nah, az oroszlán megdugja a vízilovat:)
és egy jelentős esemény volt csak: az egyik kislány az oroszlánt rátette a víziló hátára...az óvónő azt mondta: mint a brémai muzsikusok, én azt gondoltam: nah, az oroszlán megdugja a vízilovat:)
neeeeem, tanulnék...vagyis akarnék, csak nincs kedvem...jelmez kell jövő hétre, óvónénis...lehetnék katicabogár
köszönöm :) te is ilyen csészéből iszod? :)
fenségességünk? rég járt erre. tán sok volt néki a munka, s fáradtan heverész egy plüssfotelban?
fenségességünk? rég járt erre. tán sok volt néki a munka, s fáradtan heverész egy plüssfotelban?
Ja, hogy Te kávét kértél?!!! Parancsolj!:)
ezt a kesztyűt ne is vedd fel! távol áll az erotikától. :)

Bocs, kispille, azt teszem! :) Engesztelésül fogadd el ezt a koktélt, és áldd a jósorsodat, hogy nem veszem fel a kesztyűt!!! :)))
nem jó neked az új munkakör, katicika. egy órája (na jó, csak húsz perce) várok a forró kávémra... add vissza a pultot joe-nak. :):):)
szia ***
ki merészelt kimoderálni téged, erdők urát!!!???
ki merészelt kimoderálni téged, erdők urát!!!???
sziasztok :) hazaértem :) katicika, egy forró kávé? hoznál egy forró kávét?

Gennyzsakszem

daniel_cineva