Fórum- Képtár chateseknek
Bátor vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 21. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 14:58
Bátor vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 21. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
már egy pár* felvetettem a fénykép cserét! a hölgyek közül csak Te és Katicika az akiről nemtom, h milyen is ...
egyszer élek! szólt a papagáj. és átrepült a ventillátoron!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ja és ettől még én nemtom, h hol is lax?!!!
na mára ennyi!
további jó szórakozást mindenkinek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
na mára ennyi!
további jó szórakozást mindenkinek!

Egy kis szieszta nem árt...
de nem látom, hogy melyik itt a kicsi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Egy kis szieszta nem árt...
sziasztok :) most nem maradhatok, nemsoká indulok ariadne újszülött degujait látogatni :)
valakinek esetleg degu? ajándékba? hm? ha gondoljátok, lehet jelentkezni :) mellékelek egy fotót, mennyire tüneményesek :)
valakinek esetleg degu? ajándékba? hm? ha gondoljátok, lehet jelentkezni :) mellékelek egy fotót, mennyire tüneményesek :)
hát nézd, de most őszintén...ki a tökömet érdeklik a deguk? mert ha még ariadról tennél be képet, vagy a fiúknak ariadnéról...de pont a degukról???
ki nem találnátok, hogy kitől kaptam mailt:) bocs, ha megbántottam valakit
ki nem találnátok, hogy kitől kaptam mailt:) bocs, ha megbántottam valakit

Most hallok először erről az istenteremtményről!!! Mi ez? :)
leirtam egy tökre hosszú háeszt, erre nem leesett az egér, s eltűnt a gége a monitorról? afffene!
szóval, surdapapa, még nem szeretnék férjhez menni, ne légy sonkás szomszédja :)
charlotte, te pedig dugdosd el messzire a filctollakat.
na, ez a kit érdekelnek a deguk? inkább nem szólok semmit. hp.
szóval, surdapapa, még nem szeretnék férjhez menni, ne légy sonkás szomszédja :)
charlotte, te pedig dugdosd el messzire a filctollakat.
na, ez a kit érdekelnek a deguk? inkább nem szólok semmit. hp.
Vazze, rosszul léptem!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:28

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

nem mondod, hogy nem ismered? olvass utána.
kedves, okos, édes rágcsálók. nagyon okosak. mint a patkányok.
mig olvastam az ágyon fekve, anatolij a pocakomon aludt. :) na, nekem most rohannom kell, majd este jövök. sziasztok. :)
kedves, okos, édes rágcsálók. nagyon okosak. mint a patkányok.
mig olvastam az ágyon fekve, anatolij a pocakomon aludt. :) na, nekem most rohannom kell, majd este jövök. sziasztok. :)

Ariadné!!!!
ej, katicika! mindkenki rá fog ismerni!
sziasztok!!!
cupp
cupp
cupp
nyakbaugrás
cupp
cupp
cupp
majd jövök valamikor :):):)
cupp
cupp
cupp
nyakbaugrás
cupp
cupp
cupp
majd jövök valamikor :):):)
cupp
mesen várlak,cupp!!!!
Katicika megkapod a prémiumod! :)))
Jó munkásember vagy! Biztos jó munkásember vagy!
Jó munkásember vagy! Biztos jó munkásember vagy!
Szia, Celsius bácsi!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
szijjjjaaaaaaaaaa
Szia elveszett!
Azért a diliház chatre is nézz be
Azért a diliház chatre is nézz be

Gennyzsakszem

vipka2
Lenka H