mellékelem tudásom bizonyítékát
te is mellékelnéd a tiédet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:11
te is mellékelnéd a tiédet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
gondolom akkor a furulya és az oboa is megy?! állni meg állok fel-fel magasra. :)))
Na még picit visszabújok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
nézzenek oda! micsoda üzleti érzék
magadba szívtad volna a taljánból/tól?
gondolom akkor a furulya és az oboa is megy?! állni meg állok fel-fel magasra. :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:08
attól függ, hogy milyen magasra állsz, és hova esik a farkad
nézzenek oda! micsoda üzleti érzék
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:03
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Háááát.. bedobjuk a közösbe oszt igyekezzék teljesíteni oszt jól van
attól függ, hogy milyen magasra állsz, és hova esik a farkad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
az jó lesz! én több hangszínben is tudok "énekelni"! gondolom Te szoprán vagy?!
az jó lesz! én több hangszínben is tudok "énekelni"! gondolom Te szoprán vagy?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:05
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
édes kicsi dakom...hát nem emlékszel a nyelvükön a tablettára? és mit gondolsz mit csináltak egész éjjel? szexeltek:) gondolod tudatában voltak egyáltalán, hogy mit énekelnek reggel a kocsiban, miközben a szél belekapott a hajukba? simán átírhatjuk
és duettben előadjuk
és duettben előadjuk
édes kicsi dakom...hát nem emlékszel a nyelvükön a tablettára? és mit gondolsz mit csináltak egész éjjel? szexeltek:) gondolod tudatában voltak egyáltalán, hogy mit énekelnek reggel a kocsiban, miközben a szél belekapott a hajukba? simán átírhatjuk
és duettben előadjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:00
és duettben előadjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
mi ezt általánosban előadtuk, és úgy énekeltük, hogy: Jó reggelt éjfél! és egy angliában sokáig élő néni fordította le. vagyis ott született.
Háááát.. bedobjuk a közösbe oszt igyekezzék teljesíteni oszt jól van
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 08:46
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
áldásom adom a businessre:) mit kell fizetniük érte?
mi ezt általánosban előadtuk, és úgy énekeltük, hogy: Jó reggelt éjfél! és egy angliában sokáig élő néni fordította le. vagyis ott született.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 08:45
inkább így legyen: good morning sunshine...starshine hello...
és akkor mondhatjuk, hogy: jó reggelt napfény...csillagfény hello:)
aki felhív, annak elénekelem
áldásom adom a businessre:) mit kell fizetniük érte?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 07:11
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóó reggelt!!
Kihalt a nappali??
Baccus.. csajok.. rájöttem... ezek a pasik csak melóhelyről mernek garázdálkodni
Pedig mindennap begyújtok, hozom a kis reggelit, mit szólnátok ha 7végére kiadnám betévedt megfáradt idegeneknek??
Kihalt a nappali??
Baccus.. csajok.. rájöttem... ezek a pasik csak melóhelyről mernek garázdálkodni
Pedig mindennap begyújtok, hozom a kis reggelit, mit szólnátok ha 7végére kiadnám betévedt megfáradt idegeneknek??
inkább így legyen: good morning sunshine...starshine hello...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 07:29
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Good Morning Starshine! (fú de rossz hangom van)
Magyarúl így van a szöveg:
Jó reggelt éjfél! Csillagfény helló!.........
ezt sosem értettem, hisz az első mondatban a starshine a csillagfény, akkor magyarban miért éjfél van?
ezt sosem értettem, hisz az első mondatban a starshine a csillagfény, akkor magyarban miért éjfél van?
Good Morning Starshine! (fú de rossz hangom van)
Pedig ma különleges reggelire gondoltam....
Jóó reggelt!!
Kihalt a nappali??
Kihalt a nappali??
Amiből ki nyalnám a mézet
az ottan a mézescsupor. :):):)
visszatérve a tegnapi kérdésre: én egyszer láttam apukámat mezitelenül (ment át a szobájából a fürdőszobába) - jaj!, be szégyelltem magam!
ettől függetlenül a fiam előtt nem tabu a mezitelenségem... na, ő már takargat. - van is mit... :)
ettől függetlenül a fiam előtt nem tabu a mezitelenségem... na, ő már takargat. - van is mit... :)

igazán kopoghatnátok, mielőtt az ajtót nyitjátok...
Nekem lányom van...Engem soha nem látott meztelenül, max. alsógatyában. A nejem szokott öltözéskor bugyiban rohangálni. A leány először ezen is zavartan vihorászott, most már, hogy ő is serdül, nem zavarja. Ö kicsinek gátlás nélkül mászkált meztelenül, aztán kb.7-8-éves korától ösztönösen, kérés nélkül, törölközőbe bugyolálva vonul ki a fürdőből.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 00:12
nem hiszem...ha kicsi koruktól kezdve együtt nőnek az efajta meztelenséggel, akkor természetessé válik...de nekem lánytestvérem van, és két fiam...tehát nincs nagyon ilyen jellegű tapasztalatom
ami a kort illeti...a szülőnek nem hiszem hogy lenne gátlása, ha a gyereke serdül, ellenben a gyereknek biztosan van...főleg, amikor kialakulóban van a nemi identitása
ami a kort illeti...a szülőnek nem hiszem hogy lenne gátlása, ha a gyereke serdül, ellenben a gyereknek biztosan van...főleg, amikor kialakulóban van a nemi identitása
én is itt vagyok,de hiába lesek....

Gennyzsakszem

Isabella Clark