Poén is lehetett....Volt! :)
Nos, ki koccint velem lefekvés előtt? Nagyjóskabá kimérte a heti adagomat, megfelezhetjük! :) Egészségetekre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 20:47
Nos, ki koccint velem lefekvés előtt? Nagyjóskabá kimérte a heti adagomat, megfelezhetjük! :) Egészségetekre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
VIP
Még csak annyit, hogy a dakszlit meg riaszd ki a hátsó udvarra: Mr Genyaunak minden szőrszála az égnek áll tőle. No, és azért is, mert minden erőfeszítés ellenére még nem szobatiszta!
Még csak annyit, hogy a dakszlit meg riaszd ki a hátsó udvarra: Mr Genyaunak minden szőrszála az égnek áll tőle. No, és azért is, mert minden erőfeszítés ellenére még nem szobatiszta!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 20:38
Törölt felhasználó (7767)
VIP
Töröld a fenébe! Jóéjt!
mit értettem félre?
s mi van már katicikával? offol a nappaliban? azt hittem, itt lakik... mi van itt? mindenki be van zsongva?
s mi van már katicikával? offol a nappaliban? azt hittem, itt lakik... mi van itt? mindenki be van zsongva?
beveszi a nyelesdemalgont!
Töröld a fenébe! Jóéjt!
ezer köszönet, katicika :) ezer köszönet :) cserébe megosztom veled :)
Isten hozott!

Egg! /Ment egy mél./

Egg! /Ment egy mél./
akkor segítek, és így mindenki ki lesz elégítve:

(válasz édespille #23586 | ma 20:09 üzenetére) a felesleget meg törlöm
tom

(válasz édespille #23586 | ma 20:09 üzenetére) a felesleget meg törlöm
tom
tom! minek engedted be a csajjal együtt a nappaliba? jaj, tessék lecsábitani karjairól azt a nőt!
Csak egy gyors beköszönés, mert dolgom van. Szép estét!
kiváncsiságból
basszus! hugh grant megy a tévében!
hhhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
basszus! hugh grant megy a tévében!
hhhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
miért látogatsz te "másik" sexhonlapot?
mi ott a több,mint a nappaliban?
mi ott a több,mint a nappaliban?
maradok a szívességnél!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 06. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 14:46
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 06. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A chaten.. már rég.. de tudod ki foglalkozik vele... Aki ismer tudja... aki nem az meg tehet egy szívességet...
Különben is.. a talján mellett csak hetero lehetek
Különben is.. a talján mellett csak hetero lehetek
de igen,olyan mint a hangulatom:borús...
rendben. addig örülök :)
Addig örülj neki míg csak az irodalmiról beszélnek
tomkiengesztelős-fotó :):):)
ez már mindjárt hatásosabb, mint a jácint :)
képzeljétek! teljesen ledöbbentem! irodalmi munkásságomról egy másik szexhonlapon beszélgetnek :):):)
halálra kacagtam magam!
képzeljétek! teljesen ledöbbentem! irodalmi munkásságomról egy másik szexhonlapon beszélgetnek :):):)
halálra kacagtam magam!

Gennyzsakszem

Bzolie