Hát, ha túl magasnak bizonyul az akadály, ott az ugróbotod, majd azzal leküzdöd
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs nem a te hszedre válasz.
ugyeugye
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:07

Törölt felhasználó (21812)

Bocs, a kérdőjeleket néha lehagyom. Szóval az első mondat végén kérdőjel.
Akasztják a hóhért, vagy beakasztanak a hóhérnak?
;) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
;) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van, tényleg 2*!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:57

Moncyt annyira akarod, hogy kétszer írtad a nevét

Már akartam írní,ez nem jó ötlet

Ja és elfelejtettem gratulálni a kreativitásodhoz
Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:02

Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

egyik félévben ezt csináltam meg vizsgán bábjátékból:) gesztenyemarionett...erdőrészlet...volt forgó nappal/éjjel-em...letépőzározható háztetőm a kalyibára

Sziasztok!
Mire benépesül a nappali mennem kell!
Mire benépesül a nappali mennem kell!

Akasztják a hóhért, vagy beakasztanak a hóhérnak?
;)
;)
MmePrune[VIP][ADMIN] Ment a kép várom atiédet.
Küzdök bizony mindhalálig
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:08

Hát, ha túl magasnak bizonyul az akadály, ott az ugróbotod, majd azzal leküzdöd

Én is megyek el, 22 körül jövök. hali

Én is lépek. A gépet kikapcsolom, mert túl nagy a kísértés :-)
Vaz még én is itt ülök mindig
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:21

Én is lépek. A gépet kikapcsolom, mert túl nagy a kísértés :-)
Ez az enyém, elfogadom! :)
Köszönöm.
Köszönöm.

Ez bizony lemaradt!

Szia bogárka megkaptad a privit?Légyszi válaszolj?
Kedves Charlotte, nem tudom elég érzéki e a kívánságom, de a nappali összes kedves hölgyének kívánom ezt:
Most a nőnap alkalmából, a hölgyeknek azt kívánom, testük forró lázban égve, elégüljön ki ma éjjel, s szájukat ne hagyja el más, orgazmustól vad sikoltás.
Megszenvedtem vele, remélem meglesz a jutalmam :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 09:20
Most a nőnap alkalmából, a hölgyeknek azt kívánom, testük forró lázban égve, elégüljön ki ma éjjel, s szájukat ne hagyja el más, orgazmustól vad sikoltás.
Megszenvedtem vele, remélem meglesz a jutalmam :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Na fiúk!
Aki a legérzékibb egymondatos nőnapi kívánságot leírja, annak elküldök magamról egy érzéki képet.
Aki a legérzékibb egymondatos nőnapi kívánságot leírja, annak elküldök magamról egy érzéki képet.
Na még egy kis szösszenet hátha eléri a többiek által is várt eredményt:
Az érzéki szép szavaktól
Charlotte-ról a lepel lehull
előtűnik csodás teste
várunk már rá epekedve
hogy meglássuk és csodáljuk
s bókjainkkal megháláljuk
amit megtesz itt ő értünk
s a sok pasi kielégül
vagy majdnem
Az érzéki szép szavaktól
Charlotte-ról a lepel lehull
előtűnik csodás teste
várunk már rá epekedve
hogy meglássuk és csodáljuk
s bókjainkkal megháláljuk
amit megtesz itt ő értünk
s a sok pasi kielégül
vagy majdnem

nem a dorottyával, hanem a tihamérral
egyébként: az egyik csaj tárgybábozást mutatott be, ami azt jelentette, hogy a kiskakas gyémánt félkrajcárját adta elő konyhai eszközökkel...a török császár sajtreszelő volt, a kiskakas egy villa, felszúrta rá a répa szelet félkrajcárt...a méhkas pedig egy tésztaszürő...
erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:12

egyébként: az egyik csaj tárgybábozást mutatott be, ami azt jelentette, hogy a kiskakas gyémánt félkrajcárját adta elő konyhai eszközökkel...a török császár sajtreszelő volt, a kiskakas egy villa, felszúrta rá a répa szelet félkrajcárt...a méhkas pedig egy tésztaszürő...

erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja és elfelejtettem gratulálni a kreativitásodhoz
Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával?

Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával?