Ne e e e!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 23:57
Törölt felhasználó (21812)
Mai kedvenc retroképem (és egyben kedvenc pózom):
Na jóóéjt
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Most befogom a számat.. akarom mondani lefogom az ujjaimat...
Mielőtt olyan írok...
Hu most de ku...ára kell röhögnöm
Mielőtt olyan írok...
Na azért a nagy nevetgetés közepette elkészítettem a reggelit... léptem.. további szép napot mindenkinek!
Ja.. és a léééényeg: a nőnapi beígért kép a nappalis lyányokról:

hoztam egy kis választékot a tegnapi nagy ivászat gyogyirjaként:-)))amugy jóó reggelt
az italokrol jutott eszembe: látta valaki a vasárnapi borárverést, ami egy beteg
gy
készulő intézet épüléséért ment? a tanárom tervezte..., tegnap mondta
alf
er alf
ek alf
eknek
1562. Március 9. (445 éve történt)
Nápolyban (halálbüntetés terhe mellett) betiltották a nyilvános helyen való csókolózást.
jóregg
moncy vajon min vihoghatott kora reggel?
Nápolyban (halálbüntetés terhe mellett) betiltották a nyilvános helyen való csókolózást.
jóregg
moncy vajon min vihoghatott kora reggel?
Szép napot.Ne haragudjatok most keresek egy csendes zugot a nappaliban,mocskosul fáj a fejem
Én is csatlakozom Prune kérdéséhez. Min röhögtél?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 09. péntek 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 06:52
Jó reggelt!
Mielőtt olyan írok...
Mielőtt olyan írok...
Jó reggelt mindenkinek!
Gondolom az, aki szombaton is dolgozik, ma egy kicsit nehezebben ment dolgozni, hiába van péntek. De gondoljatok a jövő heti NÉGY szabad napra. Már aki úgy dolgozik.
Gondolom az, aki szombaton is dolgozik, ma egy kicsit nehezebben ment dolgozni, hiába van péntek. De gondoljatok a jövő heti NÉGY szabad napra. Már aki úgy dolgozik.
Különleges fejfájáscsillapító kezelés:
A férfinak iszonyúan fáj a feje, azért is csukja be a szemét.
A nő átszellemülten, a gyógyulási folyamatot nyögdécseléssel segítve szívja ki belőle a fájdalmat.

Ugye milyen hatásos?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:12
A férfinak iszonyúan fáj a feje, azért is csukja be a szemét.
A nő átszellemülten, a gyógyulási folyamatot nyögdécseléssel segítve szívja ki belőle a fájdalmat.

Ugye milyen hatásos?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot.Ne haragudjatok most keresek egy csendes zugot a nappaliban,mocskosul fáj a fejem
pszt! new csendre vágyik...megosztod velem a banánodat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt mindenkinek!
jaaaaaaaaa...bocs, nem vettem észre, hogy gyógyítasz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:28
pszt! new csendre vágyik...megosztod velem a banánodat?
Szerintem a banános akciónk is gyógyító lesz new-nak ;)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az elsőt kérem! (mm!!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:32
Szerintem a banános akciónk is gyógyító lesz new-nak ;)
De csacsi vagy! Mindkettőt kérheted. Hát nem jöttél még rá, hogy ez itt a Kánaán? ;)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor kérem a másodikat is.
hagyd csak charlotte...majd én elleszek a banánokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
De csacsi vagy! Mindkettőt kérheted. Hát nem jöttél még rá, hogy ez itt a Kánaán? ;)
Enyi banán közt az én banánom is elfér

Gennyzsakszem

robinsonbácsi