Akkor nem gondolkodom, bár mivel nem rajtam nevettél nem velem kapcsolatos nevek között kerestem, illetve főleg párokban gondolkodtam!
Mind a 3 betűre jól emlékszem, szép emlék, a múltam része ezen nem tudok változtatni és nem is akarok, de nem szeretem kavarni az álló vizet .... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 09. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 16:01
Mind a 3 betűre jól emlékszem, szép emlék, a múltam része ezen nem tudok változtatni és nem is akarok, de nem szeretem kavarni az álló vizet .... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 09. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Természetesen nick kezdőbetűk
De sztem inkább ne gondolkozz.. ahogy az M is kiment az emlékezetedből
OFF....

OFF....
nem vagyok a stereotipiák híve,mindig a lány karakterétöl,értelmi szinvonalától függö szöveg ment
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 16:04
Törölt felhasználó (21812)

Eszembe jutott egy kérdés (múltkor már Surdi is hiányolta a kérdéseket, ami azt jelenti, hogy valóban nagyon kevés kérdést teszünk fel).
Szóval: Srácok, volt-e/van-e valamilyen CSAJOZÓS TECHNIKÁTOK/SZÖVEGETEK, vagy minden nőt más módon hódítottatok meg? Volt-e olyan, hogy egy szöveggel nagyon beégtetek? Volt-e olyan, hogy egy szöveg akkora sikert aratott a csajszinál, hogy azonnal a karotokba omlott?
Lányok, ti megvárjátok amíg egy pasi kezdeményezzen, vagy ha tetszik, akkor léptek az ügy érdekében?
Szóval: Srácok, volt-e/van-e valamilyen CSAJOZÓS TECHNIKÁTOK/SZÖVEGETEK, vagy minden nőt más módon hódítottatok meg? Volt-e olyan, hogy egy szöveggel nagyon beégtetek? Volt-e olyan, hogy egy szöveg akkora sikert aratott a csajszinál, hogy azonnal a karotokba omlott?
Lányok, ti megvárjátok amíg egy pasi kezdeményezzen, vagy ha tetszik, akkor léptek az ügy érdekében?

Anus és Rectus...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 15:51

A...... és R......? Moncy, ne csináld ezt velem! Tudnom kell!!! :-)
Köszönöm!
(nem csoda,hogy ennyi jó punci között egy faszról elfeledkezel!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 09. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 09:02
(nem csoda,hogy ennyi jó punci között egy faszról elfeledkezel!

Ez aztán a pofátlanság!
Tegnap egyebek között Nemzetközi Zoltán nap is volt! És csak pillécskének jutott eszébe!
remélem meg tudod bocsájtani, h csak ma kívánok Boldog Névnapot!
Tegnap egyebek között Nemzetközi Zoltán nap is volt! És csak pillécskének jutott eszébe!
remélem meg tudod bocsájtani, h csak ma kívánok Boldog Névnapot!
én jobban szeretem ha a csaj a kezdeményezőbb! ha lezébe veszi a dolgokat meg a szájába! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 16:04

Eszembe jutott egy kérdés (múltkor már Surdi is hiányolta a kérdéseket, ami azt jelenti, hogy valóban nagyon kevés kérdést teszünk fel).

Ez vajon mennyire eredményes csajozási technika?

Természetesen nick kezdőbetűk
OFF.... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

OFF.... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Végig futott a fejemben néhány néhány név, de egyik sem stimmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugyanmár... hosszú....
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 15:55

Hát ha egyszer szeretem az ingeket
Nem volt túl komoly a hozzászólás, bár tényleg azt gondoltam, hogy rajtam nevetsz.

Nem volt túl komoly a hozzászólás, bár tényleg azt gondoltam, hogy rajtam nevetsz.
Hát ha egyszer szeretem az ingeket
Nem volt túl komoly a hozzászólás, bár tényleg azt gondoltam, hogy rajtam nevetsz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 15:46

Nem volt túl komoly a hozzászólás, bár tényleg azt gondoltam, hogy rajtam nevetsz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Te folyamatosan magadra veszed az ingeket...
Egyébként más beszólásán röhögtem... És közben eszembe jutott egy-két dolog, legfőképp A..... és R......
Egyébként más beszólásán röhögtem... És közben eszembe jutott egy-két dolog, legfőképp A..... és R......
Hát A taxi és Robogó

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 15:46

Holnap itthonról ügyelek úgyh. megpróbáljuk elküldeni újra...
A másik dolog meg már köszi stornó... kaptam.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 09. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

De figyelmezetetlek benneteket!
Holnap is leszek! (hála az ünnepi mókarendnek!)
Egyébként más beszólásán röhögtem... És közben eszembe jutott egy-két dolog, legfőképp A..... és R...... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 11:28
Egyébként más beszólásán röhögtem... És közben eszembe jutott egy-két dolog, legfőképp A..... és R...... (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem rajtam.
Szép dolog a káröröm, mert őszinte és nincs benne irigység

Szép dolog a káröröm, mert őszinte és nincs benne irigység

Nem tudnék rá okosat mondani, nekem sosem volt ilyen gondom, bár az elején a vodka nekem is biztosan sokat segített.
Talán, ha nagyobb társaságban menne szórakozni ahol szinte mindenkit ismer akkor talán könnyebben el tudná magát engedni, (meg a galambokat :)) vagy esetleg elsőre mondjuk inkább házibulik, beülős helyek ahol nincsenek olyan sokan, kicsit a fokozatosság elve alapján.
Bár hozzáteszem, nem értem miből fakad a visszahúzódás, intelektuális, külsőleg sem egy vizuális környezetszennyezés
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 13:25
Talán, ha nagyobb társaságban menne szórakozni ahol szinte mindenkit ismer akkor talán könnyebben el tudná magát engedni, (meg a galambokat :)) vagy esetleg elsőre mondjuk inkább házibulik, beülős helyek ahol nincsenek olyan sokan, kicsit a fokozatosság elve alapján.
Bár hozzáteszem, nem értem miből fakad a visszahúzódás, intelektuális, külsőleg sem egy vizuális környezetszennyezés

Hát, nem tudom, hogy jótanáccsal lehet-e segíteni azon, ha valaki előre retteg valamitől, de ha van valakinek ötlete (azon kívül, hogy igyon meg előtte egy felest, mert Willy antialkoholista), nyugodtan írja meg!
Most mennem kell. Szép délutánt!
Ebédelni voltam, de inkább az a kérdés, hogy kegyed mikor tudna engem meggyógyítanni

De figyelmezetetlek benneteket!
Holnap is leszek! (hála az ünnepi mókarendnek!)
a vadi út inkább
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 14:31

1. Azon, hogy a "vadi" útra léptem.
2. Nem, különben nem járnék a fentebb említett úton
2. Nem, különben nem járnék a fentebb említett úton