ehehe...
olyan mocsok sok pasi van akit ismersz 87-ből?
(végülis, nővéremet is legszebb nővéremek nevezem, mivel rajta kívül csak én én és bátyám vagyunk apánk-anyánk kölkei) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:25
olyan mocsok sok pasi van akit ismersz 87-ből?
(végülis, nővéremet is legszebb nővéremek nevezem, mivel rajta kívül csak én én és bátyám vagyunk apánk-anyánk kölkei) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

jó'stét:)
ne görcsölj már willy...a legjobb pasi vagy a 87es évjáratból, akit ismerek...azonkívül mind bekaphatják, szóval te vagy a tuti...az lehet a hálás, akivel szóba állsz egyáltalán...és ha egész este átlátszó izéket iszol, és azt hangoztatod, hogy vodka tisztán, hát bármit megtehetsz...később csak rá kell fognod az alkoholra (tudom, hogy nem iszol)
ne görcsölj már willy...a legjobb pasi vagy a 87es évjáratból, akit ismerek...azonkívül mind bekaphatják, szóval te vagy a tuti...az lehet a hálás, akivel szóba állsz egyáltalán...és ha egész este átlátszó izéket iszol, és azt hangoztatod, hogy vodka tisztán, hát bármit megtehetsz...később csak rá kell fognod az alkoholra (tudom, hogy nem iszol)
egyszóval jelenlegi állás szerint egy bevásárlóközpontban nagyobb biztonságban és nyugalomban érzem magam...
náh, egy bevásárlóközpontban a magam ura vagyok
itt viszont ki vagyok vetve az arénába a vérszomjas fenevadak és a kritikus bírák vérmes tekinteteinek kereszttüzébe. (nagyjából körülírtam az érzést)
itt viszont ki vagyok vetve az arénába a vérszomjas fenevadak és a kritikus bírák vérmes tekinteteinek kereszttüzébe. (nagyjából körülírtam az érzést)
ez pl. nagyon a szívembe nőtt: virágdal
Ez is fantasztis: Plázacica
Ez sajna nincs meg (mármint az album) de valami mocsokjól kezdődik: Jampec
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:26
Ez is fantasztis: Plázacica
Ez sajna nincs meg (mármint az album) de valami mocsokjól kezdődik: Jampec
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

ami a táncot illeti: nagyon sokan nem tudják, hogy nem tudnak táncolni, de senki nem foglalkozik vele....különben is a ska-ra lehet táncolni...most így hirtelen assetom milyen a ska zene

emberek közt... még mindig jobb egy nagy buliban az emberek közt lenni, mint egy bevásárlóközpontban, ahol rádtolják a gyarló hapsik a bevásárlókocsijukat, mindenféle nőtiszteletet félreseperve.
még messze van. addig békélj meg félelmeiddel. :)
még messze van. addig békélj meg félelmeiddel. :)
igen...egyszer összeházasodtunk...
(onnan tudom, mert írta valahol charlotte)
(onnan tudom, mert írta valahol charlotte)
ami a táncot illeti: nagyon sokan nem tudják, hogy nem tudnak táncolni, de senki nem foglalkozik vele....különben is a ska-ra lehet táncolni...most így hirtelen assetom milyen a ska zene
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:21

Törölt felhasználó (24620)

talán az a baj, hogy emberek közt leszek..
nem tudom
jah, táncolni egyáltalán nem tudok
főleg sok ember közt... még magam előtt is szégyenlek (viccen kívül)
Szerintem suliban is csak azért nyertem kétszer is "táncversenyt" alsósként, mert baromi jól szórakozhattak rajtam :D
nem tudom
Szerintem suliban is csak azért nyertem kétszer is "táncversenyt" alsósként, mert baromi jól szórakozhattak rajtam :D
jó'stét:)
ne görcsölj már willy...a legjobb pasi vagy a 87es évjáratból, akit ismerek...azonkívül mind bekaphatják, szóval te vagy a tuti...az lehet a hálás, akivel szóba állsz egyáltalán...és ha egész este átlátszó izéket iszol, és azt hangoztatod, hogy vodka tisztán, hát bármit megtehetsz...később csak rá kell fognod az alkoholra (tudom, hogy nem iszol) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:21
ne görcsölj már willy...a legjobb pasi vagy a 87es évjáratból, akit ismerek...azonkívül mind bekaphatják, szóval te vagy a tuti...az lehet a hálás, akivel szóba állsz egyáltalán...és ha egész este átlátszó izéket iszol, és azt hangoztatod, hogy vodka tisztán, hát bármit megtehetsz...később csak rá kell fognod az alkoholra (tudom, hogy nem iszol) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tudom
nem tudom
nem tudom
nem tudom
mi a fő problémád? a tánc? az a baj, hogy táncolni kell majd?
őszinte legyek, most mégjobban félek ettől az egésztől...
nézem a figurát (majdnem a helyi tájszólást alkalmaztam az illető megnevezésére, de mióta Budán lakom, azóta tudom, hogy ezt csak kis városomban értik), és rájövök, hogy ennél én csak rosszabbul tudnám szerintem.
A különbség az, hogy én látnám magamat kívülről, és szépen szétfolynék a padlón a szégyentől...
nézem a figurát (majdnem a helyi tájszólást alkalmaztam az illető megnevezésére, de mióta Budán lakom, azóta tudom, hogy ezt csak kis városomban értik), és rájövök, hogy ennél én csak rosszabbul tudnám szerintem.
A különbség az, hogy én látnám magamat kívülről, és szépen szétfolynék a padlón a szégyentől...
:):):) nem ma mész???
azért ne szoríts nagyon, mert 21-éig beleájulsz a szorulásba :D
De köszi... :D
De köszi... :D
naon, de naon szoritok, hogy érezd jól magad. rendben? érezd jól magad. :)
Sikered lesz, főleg ha "ride the pony"-val vonulsz be
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 19:21

Ok-ok, már melegítek a bulira
nézzétek meg, hogy megy!
nézzétek meg, hogy megy!

nézzétek meg, hogy megy!
nézzétek meg, hogy megy!
nah,az utolsó egy kicsit túlzás,nekem is idömbe került,míg úgy,ahogy megértettem...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

nézzétek meg, hogy megy!
nézzétek meg, hogy megy!
A kö kola?-tól a beszélgessünk a relativitás elméletről-ig
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 16:36

nem vagyok a stereotipiák híve,mindig a lány karakterétöl,értelmi szinvonalától függö szöveg ment
én mindig megvárom, mig a hapsi kezdeményez.
egy barátnőmmel szoktunk eljárni (már azért nem annyira sűrűn) hapsizni. inkább neki szeretnénk hapsit keriteni, tehát én meg sem mozdulok, rá sem nézek egy férfire sem, mégis minden egyes alkalommal "elkelek".
minél hidegebb vagy, annál nagyobb a vágy, hogy meghóditsanak? ki érti a férfiagyat?
egy barátnőmmel szoktunk eljárni (már azért nem annyira sűrűn) hapsizni. inkább neki szeretnénk hapsit keriteni, tehát én meg sem mozdulok, rá sem nézek egy férfire sem, mégis minden egyes alkalommal "elkelek".
minél hidegebb vagy, annál nagyobb a vágy, hogy meghóditsanak? ki érti a férfiagyat?