ez az egész nappali kezd egy kuplerájhoz hasonlítani! mi a tetves liba úristen folyik itt? üvegek szanaszét....minden úszik az olajban...a kádból kifolyt a víz....ki öntötte ki a kakaót a vazi foteljába?...ha a medveszőrömet bemocskoltátok!!!ebből sem lesz csípppendél
willy kivánós volt, katinka kivetkezett a harisnyájából, para szitkozódik, horzi, rumi vitázik állandóan, én meg... én meg mit tudom én, biztos én is kupiztam.
mi van már, nem aludtad ki magad a kánkán után? nekem izomlázam van
mi van már, nem aludtad ki magad a kánkán után? nekem izomlázam van

kedves big(ben)dzso,felejtsd el ezeket,az egyetlen jo gin a Gordon´s...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 20:13

Na jó, hoztam még 3 üveg gint, mind a 3 száraz, az egyik London's Extra dry, a másik Kensington's, a harmadik Bombay...
http://www.josephhaworth.com/images/Other%20Actors/Yvette%20Gilbert/Yvette%20Gilbert-1894-by%20Tou louse%20-Lautrec-color.jpg

te tényleg látsz képet?
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ki leszünk penderítve a nappaliból, vagy letiltanak minket pontgyűjtés címen...már a vazi sem aludt itt több napja...feltűnt valakinek?...charlottttttttttttt! kérdezz már valami intelligenset....mert ezek itten totál alkoholmámorba borítják az egész helyiséget

nono!
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:01
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ki leszünk penderítve a nappaliból, vagy letiltanak minket pontgyűjtés címen...már a vazi sem aludt itt több napja...feltűnt valakinek?...charlottttttttttttt! kérdezz már valami intelligenset....mert ezek itten totál alkoholmámorba borítják az egész helyiséget

és ime, néhány pillanatfelvétel a tegnap esti kánkán orgiáról (para segédletével)

para11 #2788
(konyhából kiordítva) a Tonic a hűtőben, a kristálykeserű mellett Rumcálysz
jah, barátocskám, jobb lesz, ha te meg az albumomat bővíted a kis fotográfiáddal! mme-prune@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:02
Törölt felhasználó (24620)

nono!
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet!
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet!
Ne bántsd Parát: Te vagy farkasvak! :)))) Egyébként, már sokadszor: hol a nekem küldött méled???

öhm... azzal a címmel mit cisnáljak? *pirul*
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:07

jah, barátocskám, jobb lesz, ha te meg az albumomat bővíted a kis fotográfiáddal! mme-prune@freemail.hu
írd be a címlistádba, és küldjél rá nekem képet magadról, te kis huncutka..és nem kell pirulnod, kis jóindulattal az anyád is lehetnék:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:09

öhm... azzal a címmel mit cisnáljak? *pirul*
Katinka,örök halara köteleztel
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

ezerbocsanat,meg nagyon kezdö vagyok ezen a teren
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:00

te tényleg látsz képet?
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni...
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni...
lehagytuk a "ki az aki itt van, ugorjon be egy percre " topicot.
a "pénisz: mennyi az átlag"-ról nem is beszélek!
a "pénisz: mennyi az átlag"-ról nem is beszélek!
pille,te is a mentö(örzö)angyalaim köze tartozol,hamarosan meghalalom neked,ambar mr.genyau is örülni fog neki.....