Vazze!

De elég drága pillém...

Szeva pap. látom nagyon becsajoztál itt a nappaliba...
csak óvatosan , mert ha minden nőt elviszel akkor nekem nem marad senki..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

csak óvatosan , mert ha minden nőt elviszel akkor nekem nem marad senki..

Na mennem kell. Szép napot nektek. Délután benézek kicsit, de sajnos nem tudok hosszan maradni. Pussz.
öt perc gondolkodási idő nem elég?

igazad lehet valamelyest. ... de ha surdinak csak a lábai hosszúak, s felsőteste... ööö... inkább ne tudjon kényelmesen 69-ezni :)
Hászen akkó gond egy szál se!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

szeva vadpaci!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:25

Sziasztok..
Szóval csajozós technikák a kérdés? ezen még gondolkodnom kell...

itt a megoldás,
ja és még egy: az sem rövid ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:23
ja és még egy: az sem rövid ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Ha a lába hosszú csak, akkor "mán métt ne tunna"

na má ez is kezdi!
de legalább nála tuggyuk min röhög!
télleg Nektek kiderült, h Moncy kin/min röhögött??? A...? és R...?
de legalább nála tuggyuk min röhög!
télleg Nektek kiderült, h Moncy kin/min röhögött??? A...? és R...?
Sziasztok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 16:04

Törölt felhasználó (21812)

Eszembe jutott egy kérdés (múltkor már Surdi is hiányolta a kérdéseket, ami azt jelenti, hogy valóban nagyon kevés kérdést teszünk fel).
Szóval: Srácok, volt-e/van-e valamilyen CSAJOZÓS TECHNIKÁTOK/SZÖVEGETEK, vagy minden nőt más módon hódítottatok meg? Volt-e olyan, hogy egy szöveggel nagyon beégtetek? Volt-e olyan, hogy egy szöveg akkora sikert aratott a csajszinál, hogy azonnal a karotokba omlott?
Lányok, ti megvárjátok amíg egy pasi kezdeményezzen, vagy ha tetszik, akkor léptek az ügy érdekében?
Szóval: Srácok, volt-e/van-e valamilyen CSAJOZÓS TECHNIKÁTOK/SZÖVEGETEK, vagy minden nőt más módon hódítottatok meg? Volt-e olyan, hogy egy szöveggel nagyon beégtetek? Volt-e olyan, hogy egy szöveg akkora sikert aratott a csajszinál, hogy azonnal a karotokba omlott?
Lányok, ti megvárjátok amíg egy pasi kezdeményezzen, vagy ha tetszik, akkor léptek az ügy érdekében?

Ha a lába hosszú csak, akkor "mán métt ne tunna"

te jó ég, surdi! akkor még 69-ezni sem tudsz kényelmesen? :):):)
bódi guszti!
menten elájulok a kacagástól!

Basszus, most gondolok bele, hogy ha te állva akarsz csókolózni egy átlagos magasságú nővel, akkor úgy meg kell görnyedned, hogy előbb-utóbb megfájdul a hátad. Vagy felemeled magadhoz? Vagy esetleg a jó öreg sámli? Na meg persze lépcsőn állva is jó lehet...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
nem baj! vízszintesen nem lesz gond közöttük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:12

Hát, te eleve majdnem két méter vagy, szóval logikus, hogy a fiad magasabb, mint az én lányom.
jó reggelt. felébresztett telefonon a gyerekkori barátom. aszonta, hoz nekem egy kaktuszt... nagyon jól tudja, hogy sokáig alszom... kedvelem. :)
Hát, te eleve majdnem két méter vagy, szóval logikus, hogy a fiad magasabb, mint az én lányom.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:46

mázlista! hogy még csak most éri fel!
a fiam már régóta.
földszinten lekunk, már volt h magától indult kifelé a lakásból ...
a fiam már régóta.
földszinten lekunk, már volt h magától indult kifelé a lakásból ...
mázlista! hogy még csak most éri fel!
a fiam már régóta.
földszinten lekunk, már volt h magától indult kifelé a lakásból ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:43
a fiam már régóta.
földszinten lekunk, már volt h magától indult kifelé a lakásból ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

És a mai legrosszabb hír: a lányom feléri a kilincset és kinyitja az ajtókat. Most már minden percben mögötte kell lennem, ha nem akarom a vécéből kihalászni a mobilomat, a fürdőkádat súrolni, mert a vécékefével sikamikálja, stb.
Nem vártam ezt a percet, de hát felnőnek ezek a lurkók, nincs mit tenni...
És a mai legrosszabb hír: a lányom feléri a kilincset és kinyitja az ajtókat. Most már minden percben mögötte kell lennem, ha nem akarom a vécéből kihalászni a mobilomat, a fürdőkádat súrolni, mert a vécékefével sikamikálja, stb.