a fenébe ezt írhattam volna az erotikus topicos történetes témához hátha díjat kapok érte...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:11

szal oda megyek a vöröshöz és benyalok neki csontig ha már ilyen szépen terpeszt, eközben a szőke szopja a kemény faszomat, majd ezután a vörös szájáb adom miután elélvezett a nyalástól, eközben a kisszőke néz minket és ujjazza magát mikor már közel van a csúcshoz akkor tövig beteszem neki utána a vöröst is jó keményen megtolom és a végén teleélvezem mindkettőjük arcát....

13 évesen hallgattam a madnesst. mekkorákat táncoltunk rá hugommal! dilinyósok!
a naccerelmem hozta kölcsönbe őket videón... eltűnt a naccerelmem azóta...

a naccerelmem hozta kölcsönbe őket videón... eltűnt a naccerelmem azóta...
szal oda megyek a vöröshöz és benyalok neki csontig ha már ilyen szépen terpeszt, eközben a szőke szopja a kemény faszomat, majd ezután a vörös szájáb adom miután elélvezett a nyalástól, eközben a kisszőke néz minket és ujjazza magát mikor már közel van a csúcshoz akkor tövig beteszem neki utána a vöröst is jó keményen megtolom és a végén teleélvezem mindkettőjük arcát....

nekem az uram csinált bundáskenyeret
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
pille és charlotte oldja surdi idegeit!

Nah, megnéztem egy klipet a MAdnesstől...
Hehe :D Idióták
szeretem
Hehe :D Idióták
szeretem
persze!
Vad Ő a napszámlálós!
a vadpaci=Wildhorse - Ő is eléggé őslakos, de mióta Te beköltöztél ritkán járt erre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:06
Vad Ő a napszámlálós!
a vadpaci=Wildhorse - Ő is eléggé őslakos, de mióta Te beköltöztél ritkán járt erre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Én most lehet még álmos vagyok... A vadpatás meg a valaki aki vad egy vagy két emberke??
oké. leírom a feszültség megoldást... erre a képre...
Álmos vagy, pihenj még...
Külön emberke vagy semmi közöm valaki aki vadhoz ha erre gondoltál....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:06

Külön emberke vagy semmi közöm valaki aki vadhoz ha erre gondoltál....

Én most lehet még álmos vagyok... A vadpatás meg a valaki aki vad egy vagy két emberke??
Szombat van Én kérek reggelit
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
hiszem ha látom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:56

jóregg
fél9kor keltem...és még hálóingben vagyok
de látom többen vagyunk így

fél9kor keltem...és még hálóingben vagyok

Ti (Vazival) provokáltok a Kanna topic létével!
feszültségoldásosság :)

Hehe, surdi tényleg nem túl megértő... :)
Se antialkeszek, se auramágusok.
Mondjuk én a vegetarianizmust értem meg nehezen... bár az igazi látvány az volt, mikor az állatorvosunk, a teknősömet a kezében forgatva, náci gyűlölettel beszélt a vegetarianizmus értelmetlenségéről.
Mondjuk amikor legutolsó barátnőmön láttam a kétségbeesést, mikor kifejtettem, hogy az egész horoszkóposdit, mennyire rühellem, mert hogy az embert nem a születési ideje, hanem a génjei, és a neveltetése határozza meg... akkor kicsit elgondolkodam...
Stimmt, nem iszom alkoholt, kávét, kólát, az interneten, a vízi- és sima pipán kívül más káros szenvedélyem nincs nagyon. (talán a lustaság, az a legkárosabb) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:28
Se antialkeszek, se auramágusok.

Mondjuk én a vegetarianizmust értem meg nehezen... bár az igazi látvány az volt, mikor az állatorvosunk, a teknősömet a kezében forgatva, náci gyűlölettel beszélt a vegetarianizmus értelmetlenségéről.

Mondjuk amikor legutolsó barátnőmön láttam a kétségbeesést, mikor kifejtettem, hogy az egész horoszkóposdit, mennyire rühellem, mert hogy az embert nem a születési ideje, hanem a génjei, és a neveltetése határozza meg... akkor kicsit elgondolkodam...
Stimmt, nem iszom alkoholt, kávét, kólát, az interneten, a vízi- és sima pipán kívül más káros szenvedélyem nincs nagyon. (talán a lustaság, az a legkárosabb) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)

most ez komoly??? Te ebbe hiszel???
erre csak ezt tudom mondani, hogy hány az aura???
BAROMMMSÁÁÁÁGGGG
erre csak ezt tudom mondani, hogy hány az aura???
BAROMMMSÁÁÁÁGGGG

reggelit?
Valaki?
Vad Moncy reggelivel vár! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:50
Valaki?
Vad Moncy reggelivel vár! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt Nappalisok!
Elaludtam.. baccus.. kér Valaki reggelit? Vagy.. most már inkább ebédet?
Elaludtam.. baccus.. kér Valaki reggelit? Vagy.. most már inkább ebédet?

persze csak a bépített pisztolyommal lőnék....

nem érdekel ha tilt!
a f*szom ki van már Kannával és Őt nem zárolja, Vad Katit meg igen! hol itt a konzekvencia! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:49
a f*szom ki van már Kannával és Őt nem zárolja, Vad Katit meg igen! hol itt a konzekvencia! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Ezt most ne mondd! Rettenetesen be van rágva!Mindjárt neked kell a konzekvenciákat levonni/elviselni. Inkább szorítsatok egy kis helyet a kádban neki és -esetleg! -, nekem is!

akkor tűűűűzzzzz az összes házi nyúlra aki nem is az....

páleszt? kora reggel? para! jól vagy?