hehehe!
már tudom, h Szilva miért is nincs itt!
a tegnapi banánját fogyasztja!
már tudom, h Szilva miért is nincs itt!
a tegnapi banánját fogyasztja!

bocs, de nem tudod az előzményt.
tehát megigényeltem Neki a meghívót, de vki beelőzött! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:42
tehát megigényeltem Neki a meghívót, de vki beelőzött! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ha valaki nem kér meghívót, még nem jelenti azt, hog fent ven.
Én pl. sokat visszautasítottam anno, aztán csak egy lány kedvéért regisztráltam, aztán augusztusban töröltettem is magam.

Én pl. sokat visszautasítottam anno, aztán csak egy lány kedvéért regisztráltam, aztán augusztusban töröltettem is magam.
akkor már be is sodorta...
felesleges 3000 karakterre bőviteni. fantázia, gyerekek, fantázia! :)
"de ha már a fejét fűzted..., biztos a lompost is beküldted..., jut eszembe, jut eszembe..., neki is hátulról teszed be?..." rés. ismeri esetleg valaki a rést?
a bikinit lesodró balatoni hullámokról most ez a dal jutott eszembe... :)

"de ha már a fejét fűzted..., biztos a lompost is beküldted..., jut eszembe, jut eszembe..., neki is hátulról teszed be?..." rés. ismeri esetleg valaki a rést?
a bikinit lesodró balatoni hullámokról most ez a dal jutott eszembe... :)
Ha valaki nem kér meghívót, még nem jelenti azt, hog fent ven.
Én pl. sokat visszautasítottam anno, aztán csak egy lány kedvéért regisztráltam, aztán augusztusban töröltettem is magam. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:40

Én pl. sokat visszautasítottam anno, aztán csak egy lány kedvéért regisztráltam, aztán augusztusban töröltettem is magam. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

nem találtalak meg!
itt írtad, h már ne küldjek meghívót!
ergó már fent vagy!
ergó már fent vagy!
nem találtalak meg!
ergó már fent vagy! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ergó már fent vagy! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
és ha már félresodorta ...
Igen pillém tessék elmesélni az élményedet...

Nem tudom lehet...
Miért te ültél az ölemben?!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért te ültél az ölemben?!

Drága... ha már megtaláltál miért nem jelöltél be Te?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

szürkületkor mentünk le fürdőzni, s a hullámok félresodorták a bikinim...

én csak lájtosan fociztam, így is izomláz
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:32

Tegnap a tánc odabacott... másképp melegítettem be.. most meg félrokkantként járok kelek a lakásban..

Teee!
fent vagy az iwiwen és még be sem jelölsz??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:30
fent vagy az iwiwen és még be sem jelölsz??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Bevallom az almától csak még éhesebb leszek... de közben megreggeliztem és minő véletlen bundás kenyeret
Jóóóó sajtosan jóóó tejfölösen

Tegnap a tánc odabacott... másképp melegítettem be.. most meg félrokkantként járok kelek a lakásban..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

miért van az ha egy nő szája tejfölös én mindjárt másra asszociálok???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:30

Bevallom az almától csak még éhesebb leszek... de közben megreggeliztem és minő véletlen bundás kenyeret

De ugye nem CSopakon
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:24

egy vizipinás kalandom volt ami nyilvános volt...
Az akkori barátnőm a térdig érő vízben a Balatonba belült a farkamba míg tölünk nem messze emberek jöttek mentek a vízben...
Az akkori barátnőm a térdig érő vízben a Balatonba belült a farkamba míg tölünk nem messze emberek jöttek mentek a vízben...

izületi fájdalmaid vannak?
egy massagét? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
egy massagét? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak napszemüveg legyen rajtad h. a többi fürdőző azt higyje "csak" a hullámok ringatnak

Kösz... de ha most Flectorra beiszom szépen mutatnék estig
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

na akkor mesélj Veled hogyan esett meg!