milyen érdekes! nem gondolkodtatok még el azon, mekkora varázsa van lehet a balatonnak? mindenki, aki vizében fürdőzik, megkivánja a szexet.

és ezt egészítsd ki 3000 karakterre ....
prune újra kiírja a pályázatot! (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:24
prune újra kiírja a pályázatot! (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)

egy vizipinás kalandom volt ami nyilvános volt...
Az akkori barátnőm a térdig érő vízben a Balatonba belült a farkamba míg tölünk nem messze emberek jöttek mentek a vízben...
Az akkori barátnőm a térdig érő vízben a Balatonba belült a farkamba míg tölünk nem messze emberek jöttek mentek a vízben...

moncy nem kapott érte... nyugodtan megeheted, nem mérgezett. :)
habár... surdi rántott husija... hmmm...
habár... surdi rántott husija... hmmm...
ígyál egy kis páleszt Te is!
te Kelemen Annuska védelmező TE!!!
te Kelemen Annuska védelmező TE!!!
egy vizipinás kalandom volt ami nyilvános volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:19

Törölt felhasználó (24620)

Vízipina...
Pinázni kell!
Jahajj, azt ti nem is ismeritek igaz-e?

Pinázni kell!
Jahajj, azt ti nem is ismeritek igaz-e?
pájinkából :)
ÉTvágyat? Miért, miből vannak ezek a korsócskák?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
izé:

ha már úgyis délben reggelizel! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már úgyis délben reggelizel! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
jó étvágyat!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Vízipina...
Pinázni kell!
Jahajj, azt ti nem is ismeritek igaz-e? (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:18

Pinázni kell!
Jahajj, azt ti nem is ismeritek igaz-e? (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvasd el így!
"a vízi- és sima pinán kívül más káros szenvedélyem nincs nagyon. (talán a lustaság, az a legkárosabb)"
Ezt a lustaságot nem értettem lusta vagy pinázni?!
"a vízi- és sima pinán kívül más káros szenvedélyem nincs nagyon. (talán a lustaság, az a legkárosabb)"

Olvasd el így!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:15

és ugyen mit olvastál?
Meg akarsz minket mérgezni?

Igen, de ez még októberben volt
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:15

esküdj, hogy kimentél a konyhába bundáskenyeret csinálni, hogy eltudd készíteni eme képet....

hiába kutakodom, csak ezt az almát találtam idehaza. előételnek jó lesz? :)
esküdj, hogy kimentél a konyhába bundáskenyeret csinálni, hogy eltudd készíteni eme képet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:14

De jó valakinek :X

Mmmm, bundáskenyér

Mmmm, bundáskenyér
és ugyen mit olvastál?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem is!
Ez volt a célom egy kis szombat reggeli inom izgatás....
Ez volt a célom egy kis szombat reggeli inom izgatás....

De jó valakinek :X

Mmmm, bundáskenyér (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Mmmm, bundáskenyér (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
huh! horzi! még a végén szombat hajnalban benedvesedünk a gép előtt, ha ilyeneket irogatol!
az előbb félre olvastam amit írtál....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:03

Hehe, surdi tényleg nem túl megértő... :)
Se antialkeszek, se auramágusok.
Mondjuk én a vegetarianizmust értem meg nehezen... bár az igazi látvány az volt, mikor az állatorvosunk, a teknősömet a kezében forgatva, náci gyűlölettel beszélt a vegetarianizmus értelmetlenségéről.
Mondjuk amikor legutolsó barátnőmön láttam a kétségbeesést, mikor kifejtettem, hogy az egész horoszkóposdit, mennyire rühellem, mert hogy az embert nem a születési ideje, hanem a génjei, és a neveltetése határozza meg... akkor kicsit elgondolkodam...
Stimmt, nem iszom alkoholt, kávét, kólát, az interneten, a vízi- és sima pipán kívül más káros szenvedélyem nincs nagyon. (talán a lustaság, az a legkárosabb)
Se antialkeszek, se auramágusok.

Mondjuk én a vegetarianizmust értem meg nehezen... bár az igazi látvány az volt, mikor az állatorvosunk, a teknősömet a kezében forgatva, náci gyűlölettel beszélt a vegetarianizmus értelmetlenségéről.

Mondjuk amikor legutolsó barátnőmön láttam a kétségbeesést, mikor kifejtettem, hogy az egész horoszkóposdit, mennyire rühellem, mert hogy az embert nem a születési ideje, hanem a génjei, és a neveltetése határozza meg... akkor kicsit elgondolkodam...
Stimmt, nem iszom alkoholt, kávét, kólát, az interneten, a vízi- és sima pipán kívül más káros szenvedélyem nincs nagyon. (talán a lustaság, az a legkárosabb)