s mi lesz a házinyulak-teóriával? horzi! nem is vagyunk házinyulak!

jóregg
fél9kor keltem...és még hálóingben vagyok
de látom többen vagyunk így

fél9kor keltem...és még hálóingben vagyok

gruppnelünk a kádban pillém?
ha kati is beszáll akkor már csak valaki ölébe tud ülni mert nincs sok hely....
Hoppá moncí is megérkezett és ő is fürödne.. na javul a férfi nő arány...
papával minden lánynak szorítunk helyet a kádba ha máshol nem akkor magunkon...

ha kati is beszáll akkor már csak valaki ölébe tud ülni mert nincs sok hely....
Hoppá moncí is megérkezett és ő is fürödne.. na javul a férfi nő arány...
papával minden lánynak szorítunk helyet a kádba ha máshol nem akkor magunkon...

miután ittál egy kupica páleszt!

hörpintsünk egy kis habos kávét. mikor fogok felébredni teljesen?

Jó reggelt Nappalisok!
Elaludtam.. baccus.. kér Valaki reggelit? Vagy.. most már inkább ebédet?
Elaludtam.. baccus.. kér Valaki reggelit? Vagy.. most már inkább ebédet?

Ezt most ne mondd! Rettenetesen be van rágva!Mindjárt neked kell a konzekvenciákat levonni/elviselni. Inkább szorítsatok egy kis helyet a kádban neki és -esetleg! -, nekem is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:45

néha tele van a tököm azzal, h tom-ék a konzekvenciát nem ismerik!
beírtak az intézkedések topicba, amit rühellnek.
sőt home-t is ...
sőt home-t is ...
tom ennyire bekeményitett? parát is, krapulaxot is (és még egy halom normális fórumozót) tiltott a tegnap? mi ez a túlzott szigor?
ezt a technikát tanultad Tőle?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:43

Törölt felhasználó (21812)

Bezárták VadKati topicját, úgyhogy ide vagyok kénytelen beszúrni ezt a képet. Pussz. Most már tényleg megyek.

néha tele van a tököm azzal, h tom-ék a konzekvenciát nem ismerik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:43
Törölt felhasználó (21812)

Bezárták VadKati topicját, úgyhogy ide vagyok kénytelen beszúrni ezt a képet. Pussz. Most már tényleg megyek.

egy újabb fürdőzés? :) katicika, ugorj be te is! :)

Ebből az üdítő cipelést választom, mert akkor nem kell azt a nehéz kalodát cipelnem, ráadásul ha megszomjazok útközben van mit innom ha meg elfogy akkor az űrnő megbüntet, de hát az meg jólesik tehát dupla haszon..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:35

Törölt felhasználó (7767)

Legyen szép napod!
...De látta valaki közületek Szilva királynét??? Hol leledzik? Legutoljára így "menetekelezett"!
...De látta valaki közületek Szilva királynét??? Hol leledzik? Legutoljára így "menetekelezett"!

pillécskét nem hódítom meg mert házinyulra nem lövünk...
bárrrr az, hogy együtt fürödtünk és ahogy beszállt a kádba, vélatlenül a kezemre ükt és ott is maradt én meg elkezdtem az ujjaimat tornáztatni.. hát ez is lehet hódítás ha így vesszük....
Arról nem is beszélve, hogy mennyit kellett neki rimánkodnom , hogy beszálljon a kádba..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
bárrrr az, hogy együtt fürödtünk és ahogy beszállt a kádba, vélatlenül a kezemre ükt és ott is maradt én meg elkezdtem az ujjaimat tornáztatni.. hát ez is lehet hódítás ha így vesszük....

Arról nem is beszélve, hogy mennyit kellett neki rimánkodnom , hogy beszálljon a kádba..

gyors, hatásos, mélyreható hóditási technika...

Legyen szép napod!

szal a csajozós dumám a következő: "Szép vagy , jó vagy ,csinos vagy, kedves vagy!
Majd ezek után néhány véletlen érintés és néhány direkt simi puszi, csók tapi éssss már benne is vagyok a puncijában könyékig a lánynak....
Majd ezek után néhány véletlen érintés és néhány direkt simi puszi, csók tapi éssss már benne is vagyok a puncijában könyékig a lánynak....

szóval akkor mostan muti hogyan hódítod meg pillécskét!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugodt legyél mer egész korrekt az ivararány! jut is marad is!
bár a lotyókám nélkül nem az igazi! (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:32
bár a lotyókám nélkül nem az igazi! (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva pap. látom nagyon becsajoztál itt a nappaliba...
csak óvatosan , mert ha minden nőt elviszel akkor nekem nem marad senki..

csak óvatosan , mert ha minden nőt elviszel akkor nekem nem marad senki..