Asszem téged most pár hétig nem látunk itt ;)
De hova tűntek a pasik? Jah, rohannak hozzád... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
De hova tűntek a pasik? Jah, rohannak hozzád... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Enyi banán közt az én banánom is elfér

hagyd csak charlotte...majd én elleszek a banánokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:45

Törölt felhasználó (21812)

De csacsi vagy! Mindkettőt kérheted. Hát nem jöttél még rá, hogy ez itt a Kánaán? ;)
Akkor kérem a másodikat is.
De csacsi vagy! Mindkettőt kérheted. Hát nem jöttél még rá, hogy ez itt a Kánaán? ;)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Az elsőt kérem! (mm!!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:32

Szerintem a banános akciónk is gyógyító lesz new-nak ;)
Szerintem a banános akciónk is gyógyító lesz new-nak ;)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
jaaaaaaaaa...bocs, nem vettem észre, hogy gyógyítasz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:28

pszt! new csendre vágyik...megosztod velem a banánodat?

pszt! new csendre vágyik...megosztod velem a banánodat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:24

Jó reggelt mindenkinek!
Gondolom az, aki szombaton is dolgozik, ma egy kicsit nehezebben ment dolgozni, hiába van péntek. De gondoljatok a jövő heti NÉGY szabad napra. Már aki úgy dolgozik.
Gondolom az, aki szombaton is dolgozik, ma egy kicsit nehezebben ment dolgozni, hiába van péntek. De gondoljatok a jövő heti NÉGY szabad napra. Már aki úgy dolgozik.
Különleges fejfájáscsillapító kezelés:
A férfinak iszonyúan fáj a feje, azért is csukja be a szemét.
A nő átszellemülten, a gyógyulási folyamatot nyögdécseléssel segítve szívja ki belőle a fájdalmat.

Ugye milyen hatásos?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 08:12
A férfinak iszonyúan fáj a feje, azért is csukja be a szemét.
A nő átszellemülten, a gyógyulási folyamatot nyögdécseléssel segítve szívja ki belőle a fájdalmat.

Ugye milyen hatásos?

Szép napot.Ne haragudjatok most keresek egy csendes zugot a nappaliban,mocskosul fáj a fejem

Jó reggelt mindenkinek!
Én is csatlakozom Prune kérdéséhez. Min röhögtél?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 09. péntek 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 06:52

Jó reggelt!
Most befogom a számat.. akarom mondani lefogom az ujjaimat...
Mielőtt olyan írok...
Hu most de ku...ára kell röhögnöm
Mielőtt olyan írok...

Szép napot.Ne haragudjatok most keresek egy csendes zugot a nappaliban,mocskosul fáj a fejem

1562. Március 9. (445 éve történt)
Nápolyban (halálbüntetés terhe mellett) betiltották a nyilvános helyen való csókolózást.
jóregg
moncy vajon min vihoghatott kora reggel?
Nápolyban (halálbüntetés terhe mellett) betiltották a nyilvános helyen való csókolózást.
jóregg

az italokrol jutott eszembe: látta valaki a vasárnapi borárverést, ami egy beteg gyerekeknek készulő intézet épüléséért ment? a tanárom tervezte..., tegnap mondta

hoztam egy kis választékot a tegnapi nagy ivászat gyogyirjaként:-)))amugy jóó reggelt
Ja.. és a léééényeg: a nőnapi beígért kép a nappalis lyányokról:

Na azért a nagy nevetgetés közepette elkészítettem a reggelit... léptem.. további szép napot mindenkinek!

Jó reggelt!
Mielőtt olyan írok...
Hu most de ku...ára kell röhögnöm
Mielőtt olyan írok...