mennem kell sziasztok

Nekem már megvan egy darabja!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:02

egy meztelen Penetrator képért cserébe bármire hajlandó vagyok

videjó felvétel barátom!
amit közkinccsé teszel itt! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
amit közkinccsé teszel itt! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen Surda, valahogy pont így
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:01

egyik kezével ujjazza a csajt, másik kezével a mellét markolássza; a farkával pedig gépeli a 3000 karaktert mmprunehpVIPADMIN-nak a pályázatok topicba!
nekem meg már régesrég járna 1 meztelen mmprunehpVIPADMIN fotó!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:02

Na most kicsesztél velem eszembe juttatad,hogy nincs cigim.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:00

Kopp-kopp! Mint adminhoz jönnék...nem lehetne a smoking fetish topik neve után zárójelbe valami értelmeset odairni? Pl.dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz, vagy valami ilyesmi... lehet, több hsz. lenne.
Hát ,hogy.Bűvöskocka elv alapján vagy úgy nem jó?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

ja, azt hittem öltönymániásoknak van az a topic :D
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Kopp-kopp! Mint adminhoz jönnék...nem lehetne a smoking fetish topik neve után zárójelbe valami értelmeset odairni? Pl.dohányzás és szex, ciki a cigi?, ne dohányozz szeretkezz, vagy valami ilyesmi... lehet, több hsz. lenne.

egyik kezével ujjazza a csajt, másik kezével a mellét markolássza; a farkával pedig gépeli a 3000 karaktert mmprunehpVIPADMIN-nak a pályázatok topicba!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:57

Igen, végső soron ez lenne a pláne, mert a másik úgy alapból semmi extra.
De esetleg még a másik oldalról nézve komoly tehetség kellhet ahhoz, hogy miközben a pasi nyalja ki a lányt, közben ujjazza, és mindemellett a másik kezével hol a mellét simogatja, hol épp gépel és fórumozik :)
Na ez is nagy teljesítmény lehet :)
De esetleg még a másik oldalról nézve komoly tehetség kellhet ahhoz, hogy miközben a pasi nyalja ki a lányt, közben ujjazza, és mindemellett a másik kezével hol a mellét simogatja, hol épp gépel és fórumozik :)
Na ez is nagy teljesítmény lehet :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
olyan már volt, hogy kis játszadozás közben a fényképezőgéppel maceráltam :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:38
Törölt felhasználó (21812)

Valaki számítógépezett már szex közben? Pl. fórumozott, miközben a párja szopta v. fordítva?
Igen, végső soron ez lenne a pláne, mert a másik úgy alapból semmi extra.
Na ez is nagy teljesítmény lehet :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:51
Na ez is nagy teljesítmény lehet :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

én el bírom képzelni Rólad, h miközben szoptál vkit itt is fórumoztál velünk!

természetesen!
de most má' úgyis mind1!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
de most má' úgyis mind1!

na ezt megnézném, ahogy forgatod!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tényleg nem tudok belőle semmi használhatót kihozni... :(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:49

te külön kategóriát képezel, még a duettünket is hanyagolod (rettentő hangosan zokogós szmájli+baromira heves vállrázkódás)
én el bírom képzelni Rólad, h miközben szoptál vkit itt is fórumoztál velünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:38

Törölt felhasználó (21812)

Valaki számítógépezett már szex közben? Pl. fórumozott, miközben a párja szopta v. fordítva?
mér'? írtál volna még párat?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:49

hehehe!
sikerült kihozni a sodrodból?!!!
én szavaztam, de mivel a szavazatot kikövetelted, a pályaművek felét olvastam el mikor szavaztam! és mivel mááá nem volt értelme mert nem lehetett szavazni a többit azóta se olvastam el!
ja és renonc!
nem mondtad, h több pályamű is lehet!!!
én szavaztam, de mivel a szavazatot kikövetelted, a pályaművek felét olvastam el mikor szavaztam! és mivel mááá nem volt értelme mert nem lehetett szavazni a többit azóta se olvastam el!
ja és renonc!
nem mondtad, h több pályamű is lehet!!!
te külön kategóriát képezel, még a duettünket is hanyagolod (rettentő hangosan zokogós szmájli+baromira heves vállrázkódás)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:47
Törölt felhasználó (24620)

Hogy őszinte legyek...
nekem meg szimplán semmi étvágyam nem volt most szextörténetekhez... tudom, hülye kifogásnak hangzik.. de hadd legyen az én dolgom...
nekem meg szimplán semmi étvágyam nem volt most szextörténetekhez... tudom, hülye kifogásnak hangzik.. de hadd legyen az én dolgom...
hehehe!
ja és renonc!
nem mondtad, h több pályamű is lehet!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:39
ja és renonc!
nem mondtad, h több pályamű is lehet!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

a pályázatos topic kapcsán annyit mondanék, hogy az aki innen a nappaliból nem szavazott, az baromira szégyelje magát..leginkább azért is, mert a művek nagyon nagy része a nappalisoktól származik...nem hiszem, hogy olyan nagy idő lett volna elolvasni pár történetet, és megtisztelni fórumozótársunkat egy vokssal...
basszus ne válaszoljon az, aki szavazott
basszus ne válaszoljon az, aki szavazott