Miért ez az elgondolkodás???
A válasz természetesen az, hoyg kinek ez kinek az, vagy szerinted nem? Nameg persze mindkettő jó, csak legyen:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 12:05
A válasz természetesen az, hoyg kinek ez kinek az, vagy szerinted nem? Nameg persze mindkettő jó, csak legyen:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Sziasztok!! Én a nagy mellű nőket szeretem. Gusztusos bimbóval!!!Isteni kényeztetni őket,szívni és nyalni,hogy jól megduzzadjanak!!!
Én jobban szeretem a nagy mellű nőket, de azért a kicsi se rossz

nekem a kicsi jön be.
egyértelmű a szilikonmentes nagy mell jön be
Kicscici jocici!
Mind egy milyen ,csak formás és szép legyen.

Kicsi lány!
így fej nélkül sajátot is tehetnél be!
lenne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 15:33
így fej nélkül sajátot is tehetnél be!

Egyetértek Surdával, de megelégednék valami haonlóval levélben is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

mennem kell!

Huhhhh! Na ezt nevezem szép cicinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 15:41

ha a Tiéd:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 15:41

na jó már tényleg megyek!
Vivi a bűnbe viszel!
Vivi a bűnbe viszel!
sziasztok szerintem teljessen mindegy, hogy mekorra a melle csak szerese önmagát ugy ahogy az isten megteremtete nekem mindig kicsi volt a mellem és ahogy megszültem a gyerekeket sokáig szoptatam ökket és most a melltartom mérete 75/b-és ekorát nöt a mellem és meg vagyok elégedve vele és a páromnak is tetszik. további szép napot mindenkinek puszi
[IMG]dokumentumok[/IMG ]
(ez így nem fog menni! csak a netről tudsz betenni képeket! olvasd a képek beszúrása topicot!)
[IMG]dokumentumok[/IMG ]
(ez így nem fog menni! csak a netről tudsz betenni képeket! olvasd a képek beszúrása topicot!)
A kép tanúsága szerint ezek tökéletes keblek! Csak napozni kéne egy kicsit, vagy szoliba járni.
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 15:50

sziasztok szerintem teljessen mindegy, hogy mekorra a melle csak szerese önmagát ugy ahogy az isten megteremtete nekem mindig kicsi volt a mellem és ahogy megszültem a gyerekeket sokáig szoptatam ökket és most a melltartom mérete 75/b-és ekorát nöt a mellem és meg vagyok elégedve vele és a páromnak is tetszik. további szép napot mindenkinek puszi
[IMG]dokumentumok[/IMG ]
[IMG]dokumentumok[/IMG ]
lehetne, hogy felraksz róluk egy fotót? Léciléciléci!
Én is azt szeretem...Matrixina...leánykori neved nem S arah C onnor?