a páromé speciel egészen apró. viszont hihetetlenül érzékeny!
sziasztok mint mindig is csak azt tudom mondani, minden embernek azt kell szeretni amekorát ad a joisten nekem pont akora van, amekorát kaptam és soha nem akartam nagyobat sem kisebetpont, akora ami jo a páromnak ha valakinek nem tetszik ne nézenek rám mg is mondom a szemükbe az igazságot remélem nem bántotam meg senkit legyen szép estéjük puszantok mindenkit
ez olyan lehetetlen kérés, mint az mondani a szélnek, hogy ne fújjon! micsoda párhuzamok.
az írás is kétségbe vonható! de hisz mindannyian tudjuk, hogy nem a helyesírás a fontos, hanem a tartalmi mondanivaló.
Ki melyiket szereti, melyik izgatja fel.
sziasztok el szoktam,olvasni amitt szoktatok irni és egy valami, nem tetszik, hogy ki csufoljátok a másikat, mert el felejti az ékezeteket sokszor rá jövök ezekre de akkor, már késssssö bocsika mindenkinek legyen szép estétek

no, most már legyünk túl ezen a hleyesírás-problémán, hiszen a topik a mellekről szól, vagy mi...

inkább a picit nagyobb- talán az nőiesebb.
Igazából a mell,lehet kicsi,vagy nagy,annyira nem számít,de a punci legyen kopasz és szűk!!!
A nagy mell az brutális a kicsin nincs mit élvezni.
Az a lényeg,hogy jól nézzen ki,a nagy is lehet szép is csúnya is.Én a tenyérbeillő feszes cicikre esküszöm.
Én jobban szeretem a kisebb kerekebb melleket.A nőknek a melméret olyan mint a férfiaknak a péniszméret.Csak nekünk férfiaknak nem olyan egyszerű a méretmódosítás.
Régebben azt hittem, hogy sohase lehet elég nagy vagy túl nagy. Aztán láttam néhány fotót. Hát, lehet. Inkább nagyobb legyen, de szép alakú és szép, hegyes mellbimbókkal, szép udvarral. De a kislányos, bimbódzó se rossz.
Se nem tul nagy, se ne tul kicsi, a lenyeg, hogy formas kerek legyen.
nem az a lényeg h mekkora hanem mikor szeretkezel a gazdijával akkor az jooo legyen de nagyon. kül sztem az átlagos nagyságú a legjobb!! de mivel mindenki más így mindenkinek más
Nálam a méret háttérbe szorul, a legfontosabb hogy jó legyen az alakja na meg az "állaga". Ha a méret a kérdés akkor maradok annál, ami belefér a tenyerembe, nekem nem kell annál nagyobb...
De engem nagyon fel tud izgatni a kisebb mell is, csak legyen formája!
De engem nagyon fel tud izgatni a kisebb mell is, csak legyen formája!
Inkább kicsi legyen, mert amikor nagy és győz a gravitáció és minden formáját elveszíti az nagyon illuzió-romba-basz! Persze a nagyobbacskától ami áll mint a beton beszarok...
Jó olvasni,h sokan írjátok,nem a méret a lényeg,hanem a forma! De akkor hogy lehet,hogy annyi olyan nő is plasztikáztatja magát,akinek alapban is szép volt? Nem hangoztatjátok eleget!
Nekem is azok a lányok tetszenek,akik vékony testalkathoz passzoló kis-közepes,de formás, feszes mellet hordanak.

Nekem is azok a lányok tetszenek,akik vékony testalkathoz passzoló kis-közepes,de formás, feszes mellet hordanak.

Sziasztok.Tudtok olyan természetes mellnövesztőt ami működik is?a kedvesemnek pici a cicije szeretne kicsit nagyobbat,de műtét szóba se jöhet sem anyagilag sem más okból.köszi
Vannak azok a gabonatabletták...valakinek bejön,valakinek nem. Sokan menstruációs zavarokról és mellfájásról-feszülésról számoltak be szedése alatt. Valaki elégedett vele,valaki nem. Egyéntől függ,előre nem lehet tudni. Ha bírjátok anyagilag(jóval olcsóbb,mint a műtét,de kúraszerűen kell szedni és úgy már azért kell áldozni rá.), és tényleg zavarja,h kicsi,érdemes megpróbálni,veszteni max a pénzt veszíthetitek...