na ez szép
már a faszom kivan ettől
Ez marhára idevágó téma!
a nők
nem rossz csaj! EZt elfogadnám
MINDEN KEDVES HÖLYNEK BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK A FÉRFI TÁRSAIM NEVÉBEN IS!!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 08. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
MINDEN KEDVES HÖLYNEK BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK A FÉRFI TÁRSAIM NEVÉBEN IS!!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 08. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez se nem kicsi se nem nagy ez pont jó

Boldog nőnapot a hölgyeknek!
Bár annak tűnhet, de a nevem mégsem beszélő név, csak egy angol-magyar szó és betűjáték.
Egyébként amúgy inkább After kéne legyek, volt szerencsém a már említett felálláshoz! :D
Egyébként amúgy inkább After kéne legyek, volt szerencsém a már említett felálláshoz! :D
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen sajnos,de valahogy cxsak megoldjuk ne essünk kétségbe.Nincs hari!?
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Optimális esetben egyszerre... :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 10:15
Törölt felhasználó (7767)
Kettesben gondoltam én is, egymással! Én is egy mással, te is egy mással!(sajnos?)
Hogy a kisovis Gyurika szeret? Engem? Nem tudom hová tenni magam a boldogságtól! Heuréka!!!Megtaláltam életem értelmét! Kösz, drága E-rektor, hogy erre még idejében rányitottad a szemem.Csak meg kell várnom, amíg a Gyurikából György lesz.Belátható időben reménykedem, de az is lehet, hogy csalatkozom. Ó, mennyire reménytelenül boldog vagyok!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 10:31
Katicika!
Idáig is éreztem, de már biztos vagyok benne, hogy ez a Gyuri gyerek szerelmes beléd! Az oviban még én is így udvaroltam!
Idáig is éreztem, de már biztos vagyok benne, hogy ez a Gyuri gyerek szerelmes beléd! Az oviban még én is így udvaroltam!
Katicika!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 10:15
Törölt felhasználó (7767)
Kettesben gondoltam én is, egymással! Én is egy mással, te is egy mással!(sajnos?)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 05. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 05. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Erosman

Jana G