Na és erről mi a véleményetek??

Szerintem pont ez a méret optimális!!!
én a csöcsös-faros csajokat kedvelem...nagy test-nagy élvezet!!!
A szép mell forma a jó. Legyen formás, szilikon mentes és a túl nagy sokszor szex közben zavaró is a lógása miatt.
Szerintem a kis mell sokkal jobb, persze azért a nagyot sem utasítanám vissza, feltéve ha nem lóg nagyon.Úgy gondolom, hogy egy kis mellű nő is tud olyan izgató lenni, mint egy nagy mellű.
Teljes mértékben egyet értek! A nagy mellet egyáltalán nem szeretem! A közepes jó de inkább legyen kicsi, mint nagy, és persze fontos hogy formás

a nagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Véleményem szerint a kicsi mell a yoo! Én kis mellű párti vok!!!:)
Sajnos elkerültük egymást!
Üdv!
Üdv!

jó ez itt is)
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 17. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi!
Ezt nem ide szántam! (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 17. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt nem ide szántam! (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 17. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

hamarosan jönni fog, megígérem, csak sajnos most tanulnom kell...
A gynegébbek kedvéért nevezetű megjegyzésem nem rád vonatkozik, nem kell félreérteni!
Itt próbáltam egy kis rendszert adni az egésznek: kezdtem azzal, hogy felraktam néhány nagymellű hölgyet, amit a kicsik követtek. Ezek után szándékoztam felrakni olyan témájú képeket, amelyeken nem tisztelik meg a természet ajándékát. A következő pár kép pedi arról fog szólni, hogy hogyan lehet dédelgetni a melleket. Igy tematikusan próbálnám felépíteni a képeket.
Bocsi, ha úgy jött le a szövegemről, mintha rád irányulna, nem volt szándékos!
Itt próbáltam egy kis rendszert adni az egésznek: kezdtem azzal, hogy felraktam néhány nagymellű hölgyet, amit a kicsik követtek. Ezek után szándékoztam felrakni olyan témájú képeket, amelyeken nem tisztelik meg a természet ajándékát. A következő pár kép pedi arról fog szólni, hogy hogyan lehet dédelgetni a melleket. Igy tematikusan próbálnám felépíteni a képeket.
Bocsi, ha úgy jött le a szövegemről, mintha rád irányulna, nem volt szándékos!