A lényeg, hogy formás legyen! ;-)
A méret tök mindegy, csak ne szilikon legyen! Az taszít.
Szerintem nem ezen múlik... Akinek nagy jut, az kicsit szeretne, akinek meg kicsit adott a sors, nagyot kíván. Ez van.
Minden méretre lehet gerjedni. Csak képzelőerő kérdése.
Nagy vagy kicsi!
Nem mindegy?
A lényeg hogy legyen. És lehessen kényeztetni. kézzel szájjal, amivel csak jól esik.
Nagyot jó kézbefogni, kicsit meg jólesik nyalogatni (szeritnem).
Nem mindegy?
A lényeg hogy legyen. És lehessen kényeztetni. kézzel szájjal, amivel csak jól esik.
Nagyot jó kézbefogni, kicsit meg jólesik nyalogatni (szeritnem).
Ezek az igaziak...

NA, megpróbálok mégegyet, ha az sem megy, akkor totális égés :(
Én nem látok semmit! :(
Sziasztok!
Nem volt pofám berakni a rendes sorozatok közé, mert webcamos :) Azoknak küldöm, akik értékelték az előzőt ;)
/Remélem sikerül/
Nem volt pofám berakni a rendes sorozatok közé, mert webcamos :) Azoknak küldöm, akik értékelték az előzőt ;)
/Remélem sikerül/
Katyusa2, én nem tartom magam ritkának, inkább átlagos "normális" embernek. Csak a legtöbb ember úgy ítél meg másokat hogy előbb nem néz magába. Én sem vagyok egy adonisz, nyilván nem várok aphrodite-t. És ha szeretsz valakit akkor úgy szereted ahogy van és nem akarod megváltoztatni. De ez csak az én véleményem.
Teljesen mindegy kicsi vagy nagy. A lényeg, hogy szilikonmentes legyen és 40 évesen is feszítsen.
:D :D :D Neked külön köszönet!!
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2006. 10. 18. szerda 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 07:47

Inkább nagyobb, mint kisebb legyen, de túl nagy se jó :D Kyra21 "mérete" pont az etalon számomra :)))
Mi az, már húzni se lehet benneteket?! :D :D
Egyébként köszi! (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 20:54
Egyébként köszi! (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt írtad hogy fiúk ne írjanak,most meg besérülsz mert nem írtunk?Ki érti a nőket?Egyébként fenomenális dudáid vannak és ha nem lenne barátod úgy mellbe csattintanálak hogy a hátadon jönne ki :)

jó a nagy mell, de inkább kicsi legyen és formás mint lógós

WOOOOOAWW..... bammeg!
Ez valami! A csaj se tökmag, jó a tetkója! (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 10. 28. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez valami! A csaj se tökmag, jó a tetkója! (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 10. 28. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindegy, hogy kicis vagy nagy , mindenfajta cicit szeretek... a lukas cicit, a kerek cicit a mogyorós cicit a kocka cicit....ja nem is ez a gombóc arthur csokoládés dumája... na mindegy imádom a ciciket nézni megfogni simogatni nyalogatni, ráverni közé tenni stb....