ezek már egyáltalán nem szépek mert mindenki elégedjen meg azzal amit az ur adot neki vagy is amekora van azt kell szeretni nekem pont megfelel az amekora van én biztos nem lennénk szilikon maca az boztos nem csufitom el a testemet semi pénzért sem
ez nem a szépség topic! ez a mell!
a kérdés az az, h kinek mi a kicsi!!!!! és kinek mi a nagy!!!!!
mert nézőpont kérdése! van, aki az én 85/C melleimre is azt mondja, h kicsi... van, aki szerint nagy... most akkor???
mert nézőpont kérdése! van, aki az én 85/C melleimre is azt mondja, h kicsi... van, aki szerint nagy... most akkor???
mutasd meg és megmondom! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 26. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 22:17
Törölt felhasználó (33028)
a kérdés az az, h kinek mi a kicsi!!!!! és kinek mi a nagy!!!!!
nézd, most megmutatom, mert nincs rajtam semmi!
....
na????
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
....
na????
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenképp nagy
Hát ezt a viccet jobban is leírhadtad volan!
a hegyess a legjobb :-D
szerintem a közepes
egyébként tettem fel képet... ha érdekel... megmondhatod, h kicsi vagy nagy-e...
a hozzászólók között is volt aki szerint túl nagy... de persze többnek tetszett
a hozzászólók között is volt aki szerint túl nagy... de persze többnek tetszett
anagymellazigazi
En a maroknyi formasakat szeretem! Azokkal jot lehet jatszani!
Ezek a nagy labdák szerintem nagyon gázosak, és hogy lóghatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 22. hétfő 09:49
Törölt felhasználó (69371)
Ez nagyon király, nekem nagyon bejön :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a kicsi és a nagy között
a vizes cici nekem is bejön;) sztem a hattalmas cicik nem jók..inkább legyen kicsi és aranyos:D
Nekem csak az egyik barátom örök igazsága jut eszembe: sokkal jobb a kezemben egy kis mell, mint tíz kurva nagy a falon.
én pedig a nagy melt jobban szeretem
kicsi és szép feszes... ez az én véleményem ;)
Függ a nő alakjától is.

Erosman

atihajni
Amy 2