Ki,Milyen óvszert használ ?! :) Vélemények rosszak , jók ide várom ;) Durex v. Lifestyle ?:) Üdv v1q
Egyértelműen a Durex a legjobb, mivel az a legdrágább. A Lifestyle sz.tem szar. Olyan mintha egy zacskót húznék a farkamra(zörög). Az olcsó óvszerek közül a Masculán is elég jó csak azok olyan sikosítóval vannak bekenve,hogy némelyik csajnak csípi a nuniját. Rákóról sok rossz véleményt hallottam viszont nekem semmi bajom vele. Elég jó az is.

Durex tényleg jó, a masculánt nem szeretem. A kedvencem a szintelen szagtalan Okeido, csak ritkán lehet kapni és drága. A Lifestyle már kétszer kiszakadt, ugyhogy soha többé!!!!!

Akkor durexre fel :D
Bajnak biztos nem az:)
Sziasztok!
Én eccer Lifestyle-t használtam az egyik nőmnél és nagyon nehezen mentem el. szerintetek miért?
Én eccer Lifestyle-t használtam az egyik nőmnél és nagyon nehezen mentem el. szerintetek miért?
dettó. talán vastagabb mint a többi? fogalmam sincs.
(Ez egy válasz huge üzenetére (2005. 02. 02. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 02. szerda 17:01

Sziasztok!
Ott is vannak fokozatok, akár a durex-nél. Pl. a Lifestyle szürke az egész vékony.persze, ezt ti tudjátok, mi vastag s mi nem:-)
(Ez egy válasz alkalmialkesz üzenetére (2005. 02. 02. szerda 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lenne rossz ez a téma, de nem elég márkákról "vitatkozni", hisz minden gyártó többféle óvszert kínál. Eddig a legjobbnak egy Prágában vett óvszer bizonyult, sajna a nevére már nem emléxünk, de az ízesített és a normál típus is tetszett nekünk.
igazából én azt javaslom hogy kísérletezni kell, ha már elkerülhetetlen az óvszer használata (mert utálom, de ugye sokszor szükséges).
(Ez egy válasz huge üzenetére (2005. 02. 02. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig is utáltam az óvszert(mint már egy másik témában is mondottam vala) de a muszály nagy úr!!!
Masculant soha többé, 2x szakadt ki!!!
Rakóó elmegy
Durex ultra Thin!!! a lagjobb ha már használni kell v.mit.
Ez mind 1éni vélemény, mindenkinek más a véleménye!!!
Masculant soha többé, 2x szakadt ki!!!
Rakóó elmegy
Durex ultra Thin!!! a lagjobb ha már használni kell v.mit.
Ez mind 1éni vélemény, mindenkinek más a véleménye!!!
sziasztok mi mindenkepp a durex mellett vagyunk minden tipusa mas es megis jo..... ajanlom a www.durex.hu oldalt ott fentvan a termekek alatt a pontos leiiras es a meret is....
Na és és az "ámor dörzsi" meg a "blausiegel lombos"? Ezek kb 10-12 éve voltak nagyon sláger cikkek.

Bár lehet nem ide tartozik de valami szinten igen, nem véleményt mondanék ugyan nah mind1 belekezdek, sztel a legjobb az lenne ha lennénk Óvszer atuómaták, mert ahol idáig én vettem óvszert ott az eladók igen érdekesen néznek az emberre ha csak nem férfi az eladó ami pedig igen ritka...
Én ezt nem vágom 54mm 52mm ien vastagságok vannak, akkor nem csuszik le a 4.6-4.7 vastag ***ról? vki ezt irja le h h van ez
az ilyen eladókat, akik furán néznek, kedvesen le lehet szarni :) főleg hogy az esetek viszonlyag nagy részében arról van szó hogy nem szeretnénk hogy baba legyen az akcióból amihez az óvszert vesszük.óvszerautomata meg van minden bevásárlóközpont mellékhelyiségeiben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 14:01
Törölt felhasználó (18036)

Bár lehet nem ide tartozik de valami szinten igen, nem véleményt mondanék ugyan nah mind1 belekezdek, sztel a legjobb az lenne ha lennénk Óvszer atuómaták, mert ahol idáig én vettem óvszert ott az eladók igen érdekesen néznek az emberre ha csak nem férfi az eladó ami pedig igen ritka...
nem tudom hogy pontosan mit akarsz kerdezni..
de ha durex oldalan nezted az nem a vastaga hanem az atmeroja es milimeterben adnak meg mindent (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 14:21
de ha durex oldalan nezted az nem a vastaga hanem az atmeroja es milimeterben adnak meg mindent (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)

Én ezt nem vágom 54mm 52mm ien vastagságok vannak, akkor nem csuszik le a 4.6-4.7 vastag ***ról? vki ezt irja le h h van ez
A furcsán néző eladókhoz:
Egyszeri barátnémmal beugrottunk a patikába : *** óvszer van ?.... egy dobozzal kérek!(10*3db)
Képzelhetitek az eladó hőlgy arcát...
Válasz alkalmialkesz üzenetére (23)
Egyszeri barátnémmal beugrottunk a patikába : *** óvszer van ?.... egy dobozzal kérek!(10*3db)
Képzelhetitek az eladó hőlgy arcát...
Válasz alkalmialkesz üzenetére (23)
átmérőre gondoltam, v az igy "kiteritve" az átmérő? mer akkor értem már mer akkor lényegében a kerület fele ugy nem tul nagy de ha ugy átmérő h felvezsi az alakját ugy 54mm, nemtom nekem 4.7-4.8 vastag és nem láccik gizdának de ha ugy lenne 54 akkro lecsuszna nem? érted mire akarok rávilágitani?